Nivel: Membru
Inregistrat: 12/23/2012 Mesaje: 1
| cum pot sa pun o poza .... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| lili wrote: cum pot sa pun o poza .... cu butonul attach si as propune sa nu se mai deschida atitea topicuri noi,era suficient sa postezi cererea ta la topicul cu caciulite tricotate. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/13/2010 Mesaje: 131
| lili wrote: cum pot sa pun o poza .... Buna ziua... va deranjez cu o rugaminte am gasit la cineva o caciula pe care as vrea sa o pot tricota si eu dar efectiv nu pot sa imi dau seama care este tehnica de lucru. Daca este cineva care are timp sa studieze aceste fotografii si care isi da seama de unde se incepe efectiv lucrul si in ce mod tare mult as vrea sa ma ajute sa pot realiza o astfel de caciula. In speranta ca voi gasi sprijin postez niste fotografii sa puteti sa le studiati. Va multumesc anticipat.
Va rog din suflet daca aveti schema grafic sau ceva sa ma ajutati si pe mine. corina78 attached the following image(s):
|
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Interesanta caciulita,nu-mi dau seama cum vine,mi-ar place una pentru micutul meu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Pff ,greu de zis... Ori se scad marginile ,ori se lucraza normal pana la mijloc ,iar de acolo se inmparte in doua si se lucreaza doar partea din fata si cand se ajunge spre varf se unesc partile .Nu stiu dau si eu cu presupusul
Daca stie cineva ,mai asteptam pareri pare interesanta. |
|
Inregistrat: 2/11/2013 Mesaje: 11
| Ar putea fi ceva randuri scurte pe acolo |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Randuri scurte |
|
| t-mihaela wrote:Randuri scurte ce inseamna randuri scurte? |
|
| Uite aici un filmulet cum se fac http://www.youtube.com/watch?v=UfGpKiNfQmk |
|
| Multumesc din tot sufletul meu. Au fost randuri scurte si am reusit sa termin prima mea caciula de acest gen. VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!! corina78 attached the following image(s):
|
|
| Eiii,ai reusit pana la urma ,bravo. E foarte frumoasa ,sant curioasa cum se aseaza pe cap. |
|
Inregistrat: 2/6/2013 Mesaje: 48
| corina78 wrote: Multumesc din tot sufletul meu. Au fost randuri scurte si am reusit sa termin prima mea caciula de acest gen. VA MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL MEU!!!
|
|
| cand ajunge la model o sa primesc poze si le pun pe site. Va multumesc pentru ajutor. Am mai facut una mov, maine ii fac poze si va arat asta arata mai bine se vede ca e a doua :)
|
|
|