Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Multumim la fel,Mihaela,.....si la mine este racoros! |
|

| Buna dimineata,fetelor! Sunt o puturoasa,.....Vacanta asta mi-am obisnuit corpul sa se trezeasca la 9 ,9 si ceva,....Cand voi incepe munca,cred ca voi dormi pr catedra, La mine ploua de rupe de ieri,.....yaccccccccccccccc,ce e afara,...si eu tebuie sa ies la magazin la cumparaturi si pe strada mea curge,,raul,, Imi trebuiesc niste cizme de cauciuc neaparat,.....ca nu mai am si sa le am pt situatii din acestea De racoare este bine,,dar nu-mi place ca este noroi,....
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Buna diminea?a tuturor! Noi astăzi mergem la biserica ca de obicei. Mioara la noi cizmele de cauciuc sunt la moda! |
|

| Eu trebuie sa-mi cumpar,dar ceva mai modern,caci nu ma pot duce la serviciu cu cele vechi,....am vazut ceva prin oras,dar trebuie sa ajung,.... Ploua des la tine Petronella?
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Buna dimineata dragele mele! Va doresc o saptamana excelenta |
|

| Buna dimineata,Ange!Eu azi de dimineaata m-am culcat la ora 3.Nu ma lua somnul,aveam imoresia ca umbla cineva prin casa,...am inchis toate geamurile si am tras draperiile la mine,.....si......m-am trezit la 11 Asa ca va spun acu BUNA DIMINEATA! Sa aveti o saptamana usoara si frumoasa |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Buna dimineata.cine vine la o cafeluta cu o gustare langa?
|
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| buna dimineata, dupa o saptamana de lenevire la mare, la soare, la plimbare in alte orase, acasa, dupa ce am scos praful asezat, nu-mi mai gasesc locul, imi vine din nou sa plec undeva, m-am invatat ducace verusca attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Buna dimineata , fete dragi. Chiar daca e marti va doresc sa aveti o saptamana minunata. |
|

| Buna diminea?a! Sa aveti o zi minunata! |
|

| Buna dimineata fetele mele dragi! Vera,te cred,....asa sunt si eu Iar m-am trezit tarziu,caci iar mi-am tras draperiile Cred ca vreau sa scot parleala pt tot anul scolar |
|

| Buna diminea?a ! Ce planuri aveti astazi? |
|

| Buna dimineata,.... Eu nu am nici un plan,....Trebuia sa ma duc cu tata si cu copiii la Hramul Bisericii,,Sf.Maria,,de aici de la mine,dar nu mai am nici un chef,.....Voi gati ceva rapid,voi deschide o sticla cu vin si voi bea un pahar de ziua mea,......Nu mai am niciun chef de nimic(am scris in jurnal,Petronella,la mine)
|
|
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Mneatza!Si felicitari celor cu numele Sfintei Maria.Eu imi beau cafeaua cu voi,mi-am luat deja micul dejun. |
|

| Neata,Alimami.... Multumesc,... Sa ai o zi minunata! |
|
|