Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| [/quote] Cel mai rau e cand e o zi mai lejera si ma cam plictisesc, dar nu e nimik recuperez eu .[/quote]
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Bucuria mea , ca frunzaresc netul in cautare de retete de prajituri noi, ca se apropie ziua mea si vreau sa le fac o surpriza colegilor si sa le fac mai multe feluri de prajituri, ca nu le-am facut de mult. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Eu iar am ratat dimineata, dar va urez o zi buna in continuare :923: |
|

| S.ELENA wrote:Eu iar am ratat dimineata, dar va urez o zi buna in continuare :923:
|
|

| Nu rade, ca n-am dormit , dar am avut de rezolvat niste probleme urgente legate de concediul meu medical (care nu mi-a putut fi bagat la plata , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul) si a trebuit sa stau cam 2 ore pe telefoane sa rezolv cumva problema, sa-mi pot lua si eu banutii luna aceasta |
|

| Nuuuuuu,nu intelege gresit Nu cred ca ai dormit,Doamne fereste,...rad de faptul cum ai spus,..... ,,Eu iar am ratat dimineata,...... Ai rezolvat pana la urma? Te pupic duuuulce |
|

| Mai, Maria, n-am inteles nimic gresit, am facut doar un spirit de gluma Da, am rezolvat, oarecum, norocul meu ca sunt platita din fonduri extrabugetare
P.S. dar sa stii ca eu de obicei in vacante si in we ma trezesc pe la 10 |
|

| Bravo tie! Eu in rest ma trezeam la 7 ca Victorul meu striga.....Mmama,mi-e foameeee!Acum de ceva timp,iese tiptil si fuge la calculator,.... si ma trezesc la 9 Bravo ca ai rezolvat desi imi inchipui eu cum,.....Cu nervi si stres intai |
|

| marivic wrote: ...................... Cu nervi si stres intai
Si cu cateva lacrimi (mi-e ciuda ca nu reusesc sa ma abtin de la plans cand ma lovesc de cate o situatie neprevazuta) |
|

| Uffffff, imi pare tare rau,Elena,... Un pupic de la mine Buna dimineata va spun acum si cu siguranta va spun si mai incolo,caci am decretat inca o dimineata pt invatat din nou!Va fi ultima,caci maine dimineata voi da piept cu ,,balaurul,, Este o dimineata minunata,.....daca nu ar fi tantari m-as duce afara in foisor sa citesc Este asa liniste,...Se aud decat greierii cantand,.... PS.Nu stiu de ce,dar este ora 02.02 si imi arata ora de postare 12.02??? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
|
BUNA DIMINEATA iti tinem pumnii si SA AUZIM NUMAI DE BINE |
|

| Buna dimineata si tie,scumpa Ligia Multumesc si sa dea Dumnezeu! Se anunta o zi frumoasa astazi afara si mai putin calduroasa, Am o stare, ....ma ia cu fluturi in stomac,de obicei ma apuca stomacul,.... inainte de evnimente importante.... Dumnezeule,parca m-as duce la taiere,..... |
|

Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Neatza fete dragi Mari iti tin pumnii si iti urez SUCCES ,sunt cu gandul alaturi de tine |
|

Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Marivic iti tin pumnii...... Buna dimineata fete dragi. |
|

| Buna dimineata si voua fete dragi! Miridia,multumesc Sa dea Dumnezeu!Am atata nevoie Iasmina,buna dimineata! Multumesccccccccc Sa aveti o zi asa cum v-o doriti! |
|
|