Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Buna dimineata fetelor!O zi noroasa la mine si sper la putina racoare,.... Iata ca o noua saptamana ne bate la usa.Doamne,ce repede trec zilele,.....Va doresc o zi minunata si racoroasa! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| marivic wrote:Buna dimineata fetelor!O zi noroasa la mine si sper la putina racoare,.... Iata ca o noua saptamana ne bate la usa.Doamne,ce repede trec zilele,.....Va doresc o zi minunata si racoroasa!
SUBSCRIU MARIVIC AI MARE DREPTATE |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| buna dimineata, pana acum se arata cam cu nori , usor racoare deci...e bine verusca attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Buna dimineata. Sa aveti o saptamana minunata. Inca ne luptam cu canicula. |
|

| Chiar ieri vb prietena mea,ce repede au trecut zilele acestea de cand am terminat gradinita.Nu pot sa cred ca am ajuns aproape la 1 august Parca diminetile mele erau pline de culoare la munca......Acum sunt pline de si parca nu se mai termina niciodata Cu toate ca este luni,o zi tare urata pt multi,va doresc sa aveti o zi de luni frumoasa,fructuoasa,plina de frumos,....
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Buna dimineata si o saptamana frumoasa!!!! |
|

| Multumesc si iti doresc si tie o saptamana frumoasa,usoara,linistita! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| |
|

| Neata, fetelor! Cum sunteti astazi? Eu m-am bagat la somn,dimineata la 2.30.....dar nu v-am mai spus Buna dimineata,atunci.Va spun acum! Diminetile mele de vacanta sunt cam puturoase,.....Mi-am invatat corpul si ma trezesc in fiecare dimineata la 9,chiar daca pun ceasul mai devreme sa sune Ce m-oi face cand incepe scoala,nu stiu,..... O zi asa cum va doriti,sa aveti! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna dimineataaaa! Abia ce ne-am trezit si noi copii papa niste toast cu putin nutella si apoi laptic. Azi mergem la primarie sa le fac copiilor pasapoarte. Ieri am aruncat 50 euro pe fotografii |
|

| Buna dimimeata, eu sunt la servici dar cu gandul la blatul de tort de acasa , abia astept sa il termin. De dulciuri nu ma satur niciodata, de cele facute acasa. |
|

| Buna dimineata,Mihaela! Sa aveti pofta si sa aveti spor astazi.Mult prea costisitoare pozele,mi se par..... Iasmina,spor la munca,.....si sa treaca repede timpul ca sa ajungi acasa. Stiu eu cum e sa astepti sa pleci de la munca |
|

Inregistrat: 10/24/2010 Mesaje: 753
| Buna dimineata fetelor....poate un pic cam tarzior dar ma iau cu treaba cand ma scol si deschid laptopul mai tarziu Tre sa-i pun Dianei sa manance ,sa-l scot pe bubu afara si tot asa ....vine pranzul pana intru si eu sa spun 'neatza Va pup ,sa aveti o zi frumoasa :923: |
|

| Stai linistita,Miridia,....spor la treaba sa ai si o zi frumoasa! |
|

| Iasmina,spor la munca,.....si sa treaca repede timpul ca sa ajungi acasa. Stiu eu cum e sa astepti sa pleci de la munca [/quote] Cel mai rau e cand e o zi mai lejera si ma cam plictisesc, dar nu e nimik recuperez eu . |
|
|