|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Nastere usoara, bebe sanatos si recuperare grabnica!!
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/2/2014 Mesaje: 399
| Natere usoara,cu recuperare rapida si bebe sanatos tun!!!! |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/6/2015 Mesaje: 81
| Multumesc frumos fetelor Sunt asa nerabdatoare , dar cu toate astea sper sa mai stea macar pana joi cand se intoarce doctorul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Bravo pentru venirea micii frumuseti ...sa aveti ani, luni si ani minunati impreuna! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Felicitari, ti-am vazut papusica la gravidute, o scumpa Refacere usoara si baby cumintica si papacioasa! |

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| FELICITARI!!!! Si mult laptic la printesuca!!!!!!! E asa de dulceee!
|
| Va multumesc din suflet fetelor. Azi am si plecat acasa , bebelina doarme intruna mai trebuie sa ii amintesc eu ca mai trebuie sa si manance, dar cand se apuca nu o mai opreste nimeni . Vrea sa recupereze kg
Va doresc din suflet numai bine tuturor si bebelinii sa vina cat mai repede pt cele care ii asteapta |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Felicitari, Laura! Sanatate si refacere usoara si laptic mult pentru bebe! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2015 Mesaje: 124
| Felicitari, sa fie sanatoasa si mancacioasa. Si tie recuperare rapida |

Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Sa va fie de bine Laura... Ma bucur sa aud ca sunte?i bine amândoua!Se face ea mare,frumoasa si de?teapta!! eu mi-am facut clisma cand am vz ca pierd dopul,adica cu o seara inainte si in ziua interven?iei,tot de rusine,dar mai ales ca sa nu ma constip din cauza anesteziei.Asta e...bine ca ai nascut cu bine,fata complicatii,restul se uita! Astept vesti proaspete |
|
| Nanny wrote:Sa va fie de bine Laura... Ma bucur sa aud ca sunte?i bine amândoua!Se face ea mare,frumoasa si de?teapta!! eu mi-am facut clisma cand am vz ca pierd dopul,adica cu o seara inainte si in ziua interven?iei,tot de rusine,dar mai ales ca sa nu ma constip din cauza anesteziei.Asta e...bine ca ai nascut cu bine,fata complicatii,restul se uita!  Astept vesti proaspete
Asa e, durerile s-au uitat deja.Cand te uiti la puiul de om iti trece tot. Noi momentan ne luptam cu niste ragade cam uratele, mi-am luat protectii de silicon pana imi trec si pana reusesc sa o atasez cum trebuie, sper sa nu se obisnuiasca cu ele. In rest suntem cuminti, dormim si mancam cat cuprinde |
|
|