Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Anca, cum e? Sunteti acasica la voi? ... Ma bucur ca a trecut perioada grea si acum sunteti amandoi bine-bine! Pupicei dulci de la noi! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Uf! Cu scuzele de rigoare, raportam venirea acasa, asa cum am sperat. Suntem de luni la casa noastra, numai ca ieri si azi nu am avut net. Puiul mic se trezeste noaptea la 3 si mananca, si apoi la 6-7, in rest noaptea doarme. Ziua e mai treaz, sta cam mult la san si cam des. Dar astea sunt probleme minore, mama e la dispozitia lui, ca doar atat am de facut. Sper din suflet sa nu ma panichez, sa nu fac nicio depresie si sa reusesc sa-mi pastrez laptele atat cat va avea Marc nevoie de el. Andi il iubeste, e foarte tandru si dragastos, e intelegator si cuminte, mananca fara mofturile obisnuite si doarme de dupa-masa ca un ingeras, asa ca imi vine sa chiui de bucurie . Va pup pe toti si va doresc nopti line si senine! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Bun venit acasa, Anca si Marc! Numai bine! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Anca si Marc bun venit acasa! ma bucur nespus ca sunteti bine, va doresc nopti si zile cat mai linistite si cand ai putin timp mami, vrem sa vedem galushca mica. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce bine ca ati ajuns casa, ca sunteti sanatosi, cuminti, voiosi, voinici Va pup si asteptam un jurnal |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, bun venit acasa! Daca simti ca-ti da tarcoale depresia, intra repede aici ca te remontam noi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anca bine ati venit!!! vrem sa va vedem!!!! multa sanatate si ai grija mami lasa depresiile ,pastreaza lapticul....si eu primele zile nu prea am avut dar aici sunt niste pastile petru stimularea laptelui e totul natural pe baza de plante si pot spune ca pe mine m-au ajutat!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Sunt datoare fetelor dragi cu poze cu fatuca lui Marc, sa stim despre ce e vorba in propozitie. Asadar, faceti cunostinta:
In primele ore acasa:

In weekend am fost mama eroina, singura acasa cu copiii, asa ca nu am apucat nici sa fac poze, nici sa intru pe forum. Sper insa ca de luni sa intram in normal si sa-mi iau si eu gura de oxigen. Va pupacesc cu drag si va impart la toti din fericirea mea. |
|

Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Anca! Ai o minunatie de baiat! Frumusel foc! Sa va traiasca! Parca seamana putin cu tine Spune-mi: cum e cu 2 copii, singura?Pupicei si crestere usoara! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaaaaaaaiiiiiii...Anca....cat e de dulce si frumos Marc!!! Ma tot uit la prima poza si am impresia ca are "nasucul in vant", asa ca tine...
E perfect!!!!!!!
Sa-ti faci timp de poze si sa ne mai arati minune mica...
Te pupaaaaaaaaaaaaaaaaaam cu mare drag!!!
|
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Hei ce coamoara frumoasa are mami Are atata dreptate Bulinutza nasucul este al tau Va pupam si va asteptam cu multe multe pozici si detalii |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Doamneee, ce puiut mic si dragalas! un ingeras mic si binecuvantat de Doamne-Doamne! este perfect Anca, nu imi vine sa cred ca puiul asta mititel si frumos a avut mici problemute! sa fie binecuvantat si voi asemenea! :923: :923: :923: :923: |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ancaaaa, cat e de scump!!! Sa va traiasca, mami drag, minunea de baietel! E dulce foc! |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| o scumpete de baietel, ce sa mai spun de ochi... sa va traiasca amandoi , crestere mare la Marc, iar tie sanatate, sa ai numai ganduri bune sa poti alapta minunea. Si la noi se gasesc ceaiuri pentru stimularea lactatiei, la farmacie, sau ceai de chimen care si lui ii face bine la burtica. |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Anca, ai inca o minune dulce, dulce! Sa fiti sanatosi! |
|
|