Bun venit pe lume, Marc - mami Anca!!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anelise
Scris: Monday, October 5, 2009 10:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Anca, cum e? bounce Sunteti acasica la voi? ras ... Ma bucur ca a trecut perioada grea si acum sunteti amandoi bine-bine! computerlove Pupicei dulci de la noi! coeur pupici pupici
Anca
Scris: Wednesday, October 7, 2009 9:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Uf! Cu scuzele de rigoare, raportam venirea acasa, asa cum am sperat. Suntem de luni la casa noastra, numai ca ieri si azi nu am avut net.
Puiul mic se trezeste noaptea la 3 si mananca, si apoi la 6-7, in rest noaptea doarme. Ziua e mai treaz, sta cam mult la san si cam des. Dar astea sunt probleme minore, mama e la dispozitia lui, ca doar atat am de facut. Sper din suflet sa nu ma panichez, sa nu fac nicio depresie si sa reusesc sa-mi pastrez laptele atat cat va avea Marc nevoie de el.
Andi il iubeste, e foarte tandru si dragastos, e intelegator si cuminte, mananca fara mofturile obisnuite si doarme de dupa-masa ca un ingeras, asa ca imi vine sa chiui de bucurie yes.
Va pup pe toti si va doresc nopti line si senine!
Kiki
Scris: Wednesday, October 7, 2009 10:11 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Bun venit acasa, Anca si Marc! Numai bine! majoreta
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, October 8, 2009 7:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

yes yes yes Anca si Marc bun venit acasa!yes ma bucur nespus ca sunteti bine, va doresc nopti si zile cat mai linistite si cand ai putin timp mami, vrem sa vedem galushca mica. love
teea09
Scris: Thursday, October 8, 2009 7:25 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Ce bine ca ati ajuns casa, ca sunteti sanatosi, cuminti, voiosi, voinici yes yes yes Va pup si asteptam un jurnal majoreta majoreta majoreta
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, October 8, 2009 1:16 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Anca, bun venit acasa!
Daca simti ca-ti da tarcoale depresia, intra repede aici ca te remontam noi!pupici pupici pupici
Ana
Scris: Thursday, October 8, 2009 1:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
yes Anca bine ati venit!!!yes
vrem sa va vedem!!!!hearts hearts
multa sanatate si ai grija mami lasa depresiilepupici ,pastreaza lapticul....si eu primele zile nu prea am avut dar aici sunt niste pastile petru stimularea laptelui e totul natural pe baza de plante si pot spune ca pe mine m-au ajutat!!!
Anca
Scris: Sunday, October 11, 2009 10:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/26/2006
Sunt datoare fetelor dragi cu poze cu fatuca lui Marc, sa stim despre ce e vorba in propozitie. Asadar, faceti cunostinta:

In primele ore acasa:

In weekend am fost mama eroina, singura acasa cu copiii, asa ca nu am apucat nici sa fac poze, nici sa intru pe forum. Sper insa ca de luni sa intram in normal si sa-mi iau si eu gura de oxigen. Va pupacesc cu drag si va impart la toti din fericirea mea.
praslea_cel_voinic
Scris: Monday, October 12, 2009 2:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
yes yes yes yes Anca! Ai o minunatie de baiat! Frumusel foc! Sa va traiasca! Parca seamana putin cu tine dance Spune-mi: cum e cu 2 copii, singura?Pupicei si crestere usoara!computerlove computerlove computerlove computerlove
bulinutza
Scris: Monday, October 12, 2009 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Waaaaaaaaaiiiiiii...Anca....cat e de dulce si frumos Marc!!!
Ma tot uit la prima poza si am impresia ca are "nasucul in vant", asa ca tine...sic

E perfect!!!!!!!

Sa-ti faci timp de poze si sa ne mai arati minune mica...majoreta majoreta majoreta majoreta

Te pupaaaaaaaaaaaaaaaaaam cu mare drag!!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
teea09
Scris: Monday, October 12, 2009 7:11 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008
Hei ce coamoara frumoasa are mami yes yes Are atata dreptate Bulinutza nasucul este al tau pupici Va pupam si va asteptam cu multe multe pozici si detalii coeur coeur
Andi&Mariuca
Scris: Monday, October 12, 2009 7:21 AM
Nivel

Doamneee, ce puiut mic si dragalas! un ingeras mic si binecuvantat de Doamne-Doamne! este perfect Anca, nu imi vine sa cred ca puiul asta mititel si frumos a avut mici problemute! sa fie binecuvantat si voi asemenea!yes yes yes yes flowers flowers flowers flowers sarbatoare sarbatoare sarbatoare sarbatoare floare3 floare3 floare3 floare3 :923: :923: :923: :923:
Anelise
Scris: Monday, October 12, 2009 7:46 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ancaaaa, cat e de scump!!! love computerlove Sa va traiasca, mami drag, minunea de baietel! angel E dulce foc! coeur coeur coeur
miriam
Scris: Monday, October 12, 2009 8:26 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
o scumpete de baietel, ce sa mai spun de ochi... sa va traiasca amandoi , crestere mare la Marc, iar tie sanatate, sa ai numai ganduri bune sa poti alapta minunea.
Si la noi se gasesc ceaiuri pentru stimularea lactatiei, la farmacie, sau ceai de chimen care si lui ii face bine la burtica.
TeosOf
Scris: Monday, October 12, 2009 12:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Anca, ai inca o minune dulce, dulce!angel coeur Sa fiti sanatosi!hearts hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.