Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, multa sanatate puiutului tau si tie recuperare rapida! Va asteptam cu vesti si poze de acasa! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Ziua buna se cunoaste de dimineata! Marc papa la san ca o ventuza si e mereu relaxat si satul, doarme intre mese, nu se scandalizeaza si eu sunt fericita si multumita pentru ca sunt de folos si fac si eu ceva pentru binele lui: lapte! Si pentru asta mananc a la carte si beau ceai si lichide cat pot de mult. Azi avem o draguta de doctoressa de garda si deja ma pregatesc cu avalansa de intrebari pentru ea. Se pare ca o sa imi vad si puiul cel mare in vizita, asa ca nu am de ce sa ma plang. Ma intreaba Andi la vizita trecuta: "Maaaaaami, dar tu ai burta mica?", a fost asa de sincer mirat si scump, era super incantat ca l-am luat in brate si ne-am dragalit amandoi ca pe vremuri. Va doresc starea mea de spirit si un weekend minunat, colorat si parfumat cu miros de toamna! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Anca,minunate vesti ne dai pusici pentru voi trei |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Ancaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Ce mult ma bucur ca ai dat un semn de viatza...
Am tot povestit cu Dia si ea m-a tinut la curent cu noutatile...
Ma bucur ca esti bine si tu si bebe mic...peste cateva saptamani, daca sunteti bine amandoi si aveti chef de vizite, Dia planuieste deja o excursie la voi. M-am inscris si eu nerabdatoare pe lista...
Va sarut cu mare drag, aveti grija de voi!!!
|
|

| Sami, esti o scumpa si tare mi-ar fi placut sa va cunosc si personal. Multumesc pentru ca esti alaturi de noi! Buli, deabea astept sa ti-l dau pe Marc in brate. Sunt sigura ca vom lega o prietenie frumoasa .
Despre noi: am scapat de icter, nu mai face fototerapie, ochisorii si pielea nu mai sunt galbui, ce a fost greu a trecut. Azi am fost asigurata ca problemele cu pulsul au trecut si nu mai suntem in pericol sa mai scada de acum incolo. Luni face o eco transfontanelara si vaaaaaaaj catre casa. I hope so . |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Anca, slava Domnului, ca problemele au trecut si puiul cel mis e bine.Va pupam si va dorim sanatate |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Anca, ma bucur din suflet ca sunteti bine! atatea emotii ne-ai dat! va asteptam sa ajungeti acasa, sa va simtiti mai bine si sa il vedem pe puiul mic in poze! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Anca, sper sa ajungeti acasa luni. Ma bucur ca ne dai vesti bune! Numai bine va dorim! |
|

| Fetelor, am trecut prin multe dar acum suntem bine si starea de spirit face foarte mult, incurajarile si caldura primita de la suflete care iti sunt aproape au fost vitale pentru noi. Imi sunteti atat de dragi si mi-ati lipsit atat de mult... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Anca sunt cu gandul la voi!!! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Marc, bine ai venit pe lume! Anca, ma bucur ca sunteti bine, sa fiti sanatosi si fericiti! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Anca, ma bucur ca sunteti bine si ca puiul evolueaza excelent! Lasa amintirile-uratele fix in spital. Te asteptam cu drag acasa, cu pozici proaspete ... sa vedem un bebe nou somnoros si o mami fericita. Multa sanatate! |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ce vesti minunate ne-ai dat Aca hai acasa cu voi |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Anca va asteptam cu drag si ne bucuram tare ca acum sunteti bine . |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Anca, sper sa te "auzim" azi de acasa si sa vedem si poze cu bebe mic si pufos! |
|
|