Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| AdrianaC wrote:Bulinutza, printesa Alexa este superba !!! Stiu ca acum ti se pare totul foarte greu si iti e teama la cel mai simplu lucru sa nu gresesti. Dupa o luna insa, o sa vezi ca o sa devii mai stapana pe tine. Desi sunt fragili, nu se pot "rupe" cu una, cu doua. Daca si-a facut deja un program de papa, e foarte bine. Mergi dupa programul ei si nu o trezi din 3 in 3 ore cum mai recomanda unii medici. Cat despre dormitul in alta camera, eu sunt de parere ca cel putin la inceput, mai ales ca e si primul copil, e bine sa il luati cu voi in camera. Trebuie sa ai grija sa scoata aerul de fiecare data cand papa, ca sa nu ai surprize. Temperatura in camera... 18 grade nu suport nici eu, nici chiar 21-22. Eu sunt mai friguroasa. Intradevar insa se recomanda in jur de 21 grade in camera copilului. Noi aveam cca 24-26 grade. Iti tin pumnii sa prinzi repede curaj ! O sa fie totul bine ! Buna, O sa fiu putin offtopic, dar pentru ca sunt membru nou nu am putut sa iti scriu mesaj privat. Stiu ca acum catva timp ai facut RMN (ai scris aici pe forum), dar n-ai mai zis de rezultat: a fost ok? Si eu tre sa fac si mi-e frica si de RMN-ul propriu zis, si de ce o sa-mi gaseasca prin cap... |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 882
| Bun venit acasa Bulinutzelor! Ia-le pe toate usor, nu te panica si ai sa vezi ca te descurci. Nu e mare inginerie, doar ca ti-e data viata de pana acum putin peste cap, dar ai sa adaptezi, pentru ca asa e mersul normal al lucrurilor. M-am descurcat eu cu 2, mai greu, dar asta e, asa ca tu cu o bebita asa cuminte, nici nu imi fac rpobleme ca nu te vei descurca! Nopti usoare si fara colici! Iar tie, pentru ca ziceai ca nu ti-a venit laptele, foloseste o pompa pt san, pe mine m-a ajutat enorm, dar in momentul in care am fost linistita. Cand am fost agitata, nici copiii nu imi stateau la san, si nici cu pompa nu am avut nici un rezultat. Acum tu si cea mica sunteti cele mai importante, si nu refuza ajutorul nimanui, pentru ca ai nevoie, macar sa poti sa stai putin linistita, fara griji ca printesa da laptic suu nu pe nas, si mai stiu eu ce spaime ai ca mama. Te inteleg perfect, pt ca eu am cam fost paranoia in persoana, dar mi-am dat seama ca le rezolv pe toate cu calm si ajutor. Pupici si refacere usoara! |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Pupici frumoaselor.totul va fi bine!!! vrem sa va mai vedem!!! |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bulinutza si zana mica...bine ati venit acasa! Sa fiti sanatoase si papacioase! Amandoua! Am citit cateva pagini bune, ca-s in urma cu stirile... Bulinuza, fiecare copil e special in felul lui. Priveste-o, ascult-o si o sa fie bine. O sa incepi sa-i cunosti fiecare nevoie. Ai sa vezi! In ce priveste somnicul, si eu sunt de parere ca dupa patru-cinci luni poti sa pleci din camera ei. Alex si MAtei n-au regurgitat niciodata, da' eram eu cu capul...de-aia am stat cu ei in camera. Oricum, dupa ce am parasit camera, am dormit si eu ca omul, fara sa ma ridic, fara sa ma uit, fara sa aud ceva. Se zice ca "o mama odihnita e o mama fericita"... Va pup si va urmaresc...aaaaaaaaaaaaaa, sunteti frumoase foc amandoua! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Felicitari, Bulinutza, pentru printesa mica! E o dulce si o frumoasa! Nopti linistite si zile frumoase! |