Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cum sa fie ? E foarte bine !!!! Ai o fetita cumintica tare
Bine ati venit acasa, bulinutze dragi
22 grade e fosrte bine, parerea mea -si noi tot asa am avut/avem in casa. Daca reusesti sa dormi linistita in camera alaturata -si nu se cere multe plimbari nocturne la patut- e foarte bine ! Eu nu am putut, sunt mai paranoia
Soacra si bunica, dar sa-si tina parerea pt. ele! Usor-usor vei deveni "experta" in meseria de mamica, sunt convinsa... la cat de atenta esti tu -chiar si la cel mai mic detaliu
Pupici mii |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Te-ai descurcat perfect ! Si sunt tare mandra de tine ! Sa vezi tu ce zile frumoase vin ! Cat despre bunici, mamici , vecine ..... ignora , nu deschide usa, zi ca ele si fa ca tine si gata. E copilul tau , suntem in secolul 21 si il cresti asa cum iti pofteste tie inimioara . Ok ?
Abia astept si semnatura noua !!!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Bulinitzo e perfect si esti o curajoasa ca o poti lasa sa doarma singura, BRAVO! Cu mancatul nici eu nu am putut sa mananc nici dupa ce am avut voie, nu stiu cum de am avut lapte  In ceea ce priveste laptele daca ai nevoie poti sa bei un ceai pt stimularea lactatiei (daca nu ai facut asta deja) si secretul cred ca il stii: cu cat suge mai mult cu atat vine mai mult laptic.
Si am uitat sa iti spun ca ai o fetita PERFECTA, sa va traiasca! |
|

Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Bulinutzelor bine ati venit acasa!!!!!

Eu zic ca temperatura in camera e buna 22,eu aveam 20 iar la baite cam 25-26grade,e suficient!!!!!
Si al fel zic si eu bunica si soacra nu tre sa te iei dupa chiar tot ce-ti zic ele,chiar daca au experiente,copii din ziua de azi nu mai sunt cum au fost copii lor !!!! !
Succes mami ,pentru ca oricum o sa devi experta!!!!Va pup bulinutzelor!!!!
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| hai ca deja incepi sa intrii in rolul de mamica si pana la urma vei fi o mamica perfecta,garantat. ai o fetita cuminte si felicitari penru curajul de a o lasa singura in camera.referitor la grade si noi suntem pentru 21-22 iar noaptea 19-20
asteptam muuulte muuulte poze cu voi(desigur,cand ai ceva timp) |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Bulinutzo,ce program bun si-a facut Alexa tine-o tot asa si va fi bine te admir,sincer,pentru ca ai puterea sa o lasi sa doarma singurica in camera ei,e bine pentru ea,e bine pentru voi nu te enerva pentru ce nu merita,si ma refer la sfaturile de cand eram noi copii,alea nu se mai aplica.zi ca soacra si fa ca tine va pup |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Bulinutzo e un program perfect, iar bulinutza mica mananca foarte bine!!!! Nu baga in seama interventiile din afara ca stresul te face sa pierzi lapticul!!! Pupici multi! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Felicitari, mamica noua!!!!!!!!! Ai o fetita frumoasa si cuminte, ptiu!ptiu! sa nu fie de deochi
Of, ca tare greu e in prima saptamana, pe mine m-a ajutat un plans sanatos, sa ma descarc de emotiile schimbarii. Pe mama am fugarit-o a doua zi, ca ma obosea cu sfaturi si obiceiuri babesti. Daca iti arat o poza cu Miru infasata de ea razi de iti trece tot
Greu a fost si sa ma reobisnuiesc eu cu temperatura de acasa de 22C (de la cele 30 din maternitate), desi 22 C au fost mereu cat am fost gravida, si mi-era cald.
Somnicul fetei, in patutul ei, in camera ei e cel mai sanatos. Va trebui sa o verifici insa des, mai ales in prima luna, dar fara sa te simta.
Lapticul vine si el, cel tarziu la o saptamana, si poti ajuta si tu cu o pompita, sa desfunzi canalele - cu cat intarzie laptele cu atat va veni mai mult si vei avea nevoie de o pompita sa golesti sanii.
50 ml la varsta ei e foarte bine
Pupici dulci pe obrajori pufosi!
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Hai ca de-acum esti experta! A trecut prima noapte, a trecut ce-a fost mai greu! Oricum, eu as lua-o langa mine! De multe ori, daca se ineaca, nu scot sunete ci doar se foiesc. Daca ii vine lapte si pe nasuc, nu ai sa auzi! Stiu ca te sperii, dar e mai bine sa o iei langa tine pana trece etapa asta cu lapticul care vine si pe nas si pe gura. Nici nu se poate foi atat de tare incat sa faca suficient zgomot sa o auzi in baby-phone, ori o fi Chicco al meu mai slabut! Asa ca ia fata in cosulet si tine-o langa tine! Sau mutati (adica Alin), patul langa al vostru. Nici tu nu ai voie sa faci atat de mult sport inca. Iti va fi mai usor cu ea langa tine! Apoi, da, si eu pledez pentru camera lor! Dar de pe la vreo 4 luni... Sa nu dai cu rosii! |
|

Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cute ,eu sunt deacort cu tine.Asa lea-m tinut si eu pe amandoua langa patul nostru pana la 4 luni ,tot asa de frica sa nu se inece si eu sa nu aud. Alina,eu zic sa faci asa cum iti spune instinctul de mama!
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Bine ati venit acasa,Bulinutzelor ! Alexa,esti o dulceata de fetita ! Iar tu,mamica scumpa te descurci foarte bine .....incearca sa faci,ceea ce simti tu ca e mai bine pentru printesa,sfaturile celor mai in varsta incearca sa nu le bagi in seama(cum spunea,cred,Sami:"zici ca ele si faci ca tine")! Va pupacim dulce si asteptam poze cu voi si cu printesa cea scumpa .....cand ai sa ai timp,bineanteles,noi avem rabdare! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Cute, Rody...m-ati pus pe ganduri...
Alexa n-a regurgitat pe nas niciodata pana acum... Toti belusii fac asa????
Eu ii dau sa pape ca in grafic si ragaie de fiecare data...a mai regurgitat, intr-adevar si in patutz chiar la maternitate, dupa ce a papat, de aia am mai ramas un pic si asta noapte la ea in camera dupa papica...o asez intotdeuna pe o parte, sprijinita cu un prosopel sul in spate sa nu se intoarca....si cand a regurgitat a cazut pe prosopelul de sub ea, pus special pt asta...
Of Doamne...nu vreau sa gresesc...nu stiu cum sa procedez
Acum discutam cu Alin si ma gandeam sa reorganizez un pic camera si chiar daca nu mai arata asa bine sa mut canapeaua si patutzul cumva fata in fata si sa incerc sa dorm cu ea cateva nopti...
Plec, ca incepe sa chitzaie shoricelul si acum e momentul sa mai incercam un pic la tzi-tzi... |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Fiecare cu parerea ei,dar si eu sunt mai panicoasa si nu pot trebuie ca bebe sa doarma la noi in camera in patutul lui:Cm a zis si Cute dupa ce trece perioada o poti lasa la ea in camera sigur se obisnuieste repede.Sincera sa fiu eu si acum merg noaptea la Karina in camera sa vad daca e bine,poate nu-i bine nici ca mine ,dar asa simt eu ,ar fi si mai bine pentru tine ca nu trebuie sa faci naveta,dar tu sti cel mai bine,teoria ca teoria practica e mai grea asa ca faci cum simti .La fel si cu caldura inca nu am un termometru ,am tot zis ca-mi iau si am neglijat,dar mereu ma iau dupa instinctul meu ,imi dau seama daca-i prea cald sau prea frig. Rudelor le poti explica ca ai nevoie de liniste ,daca vor sa te ajute la spalat, calcat,gatit, facut curatenie este foarte bine ce tine de bebe doar tu sti poate la baita te pot ajuta .Pe Karina am crescut-o cu netul a fost ca o mama pentru mine tot ce aveam nelamuriri cautam pe net ,aici pe forum ,iar mamicile mereu saritoare ,ca nu am avut pe nimeni.Fii tare si spune-ti ca nu esti prima si nici ultima si ca sigur te vei descurca:Pupam cu drag doua bulinute frumoase: 
PS .uii ce viteaza sunt acum....... |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Draga mea nu te mai panica, nu toti bebelusii sunt la fel. A mea de exemplu n-a regurgitat niciodata pe nasuc. Incearca sa fii cat mai calma caci nelinistile se transmit la bulinutza mica!
Pupici! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Mult succes |
|
|