Bun venit pe lume bulinutza Alexa!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
fdianamaria
Scris: Friday, January 8, 2010 4:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
Pentru ca am stoluri de fluturi in stomac de emotii pentru venirea pe lume a micutei Bulinutze, ma gandeam ca e momentul potrivit sa incepem galeria pentru venirea ei pe lume si pentru amanarea acelui moment pana la timpul potrivit.
Asadar, Bulinutzo,iti doresc din suflet nastere usoara si la termen si o urmasa dulce si sufletista asa cum esti tu !!!
majoreta majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Friday, January 8, 2010 4:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
dance dance Bulinutzo mult curaj!!!!iti dorim o nastere usoara si recuperare rapida!!!dance dance
hearts coeur Abia astept sa vad Bulinutza mica!!!hearts coeur
majoreta majoreta majoreta majoreta Suntem alaturi de tine scumpo!nu mai este mult!!!!majoreta majoreta majoreta majoreta
koko2008
Scris: Friday, January 8, 2010 5:03 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Iubita mica abea te asteptam dar mai stai inca putin!!!!computerlove

Bulinutza nastere usoara mami!!!!iloveyou
Maria & Mario
Scris: Friday, January 8, 2010 5:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Hei, ce-i atata graba ? Bulinutza mica , trebuie sa stai cuminte acolo cat mai mult posibil, da ? Stii ca esti binevenita oricand , insa vrem sa vedem sunculite si muschiuleti, da ? Noi avem rabdare , putem astepta , da?
Mami, sarcina cat se poate de usoara si bebelina sanatoasa si la termen iti doresc ! Rezista , mami !!!!! angel
bulinutza
Scris: Friday, January 8, 2010 6:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Waaaaiii...Dia...cred ca te-am speriat rau de tot aseara de ai inceput galeria asa devreme, nu??? hohot
Multumeeeeesc!!!iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

Anabella, Koko, multumesc din toata inima draguztelor....

Oana...si eu sper sa mai rezist un pic...de o saptamana tot incerc...si eu vreau muschiulet, slaninutze si falcutze...doar la asta ma gandesc...majoreta majoreta majoreta

Va multumesc tutror ca imi sunteti alaturi...sunteti minunate!!!

Mereu m-am gandit la momentul in care voi avea si eu galeria mea...dar mi-am imaginat starea mea cu totul diferita...M-ati emotionat foarte tare....coeur coeur coeur coeur coeur coeur coeur

Nu mai a cuvinte.....va puuuuuuuuuuuuuuuuup...plans plans plans plans plans plans plans plans

roxy_oxxy
Scris: Friday, January 8, 2010 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
vai ce emotiitopai topai ... Curaj mami... cand ar trebui sa sosesca mica printesa.... aveti o data????pupici pupici pupici pupici pupici pupici
Mela
Scris: Friday, January 8, 2010 6:08 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
mai sunt aproximativ 21 de zile,sarcina cat mai usoara in timpul asta,Bulinutza noastra iubita angel
nastere usoara si refacere rapida majoreta majoreta majoreta
va pup dulce,Alinutza si Alexa pupici pupici coeur coeur
bulibuli
Scris: Friday, January 8, 2010 6:12 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Chiar azi ma gandeam ca ar fi timpul sa deschidem galeria, ma bucur ca a facut-o Diana, in calitate de nasica dulcica si frumoasa computerlove computerlove computerlove

Bulinutelor, mult curaj, calm si incredere, totul va fi bine si veti avea o intalnire MINUNATA!!! Atunci cand va fi timpul, desigur.. pana atunci Alexuta te rugam sa stai cuminte si sa te mai rotunjesti nitel in burtica la mami, desi cred ca esti nerabdatoare sa iesi sa vezi cate surprize te asteapta incepand cu parintii tai minunati, nasii dragastosi si terminand cu(,) camera de printesa pe care mami a pregatit-o cu atata drag (si tu vrei, Alina, sa mai aiba fata rabdare sa stea in burta.. normal ca nu mai are rabdare) pupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove

majoreta majoreta majoreta majoreta
raly
Scris: Friday, January 8, 2010 7:20 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Vai de mine,deja a venit timpul?O,ma uit la tickerul Alinei si nu....mai sunt inca 21 de zile !Asa ca micuta Alexia nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa mai stai tu putin acolo la caldurica si tie mami iti doresc multa putere ca sa mai rezisti umpic!Sarcina usoara in continuare!computerlove computerlove computerlove
Laura
Scris: Friday, January 8, 2010 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/8/2006
Ma alatur si eu galeriei. computerlove computerlove computerlove

majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta wav wav wav wav wav wav wav
Ely
Scris: Friday, January 8, 2010 7:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Alexia mica si dulce stai acolo la mami in burtica si nu te grabi ca vrea si Erik sa mai aiba companie sic hearts macar 2 saptamani daaaa?Promiti?Bulinuta eu iti doresc o nastere usoara ca un fulg ,dar cat mai aproape de termen .Rezista cat poti .Pupam cu drag.computerlove computerlove coeur coeur
petro
Scris: Friday, January 8, 2010 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Alina, mult curaj iubito si incearca sa o mai tii pe micuta inca putin la caldurica.!pupici computerlove
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, January 9, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Alinus, tine fata la caldurica inca putin!!!! Hai, strange din dinti si... inca putin!pupici pupici pupici
Anelise
Scris: Saturday, January 9, 2010 8:36 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008

iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

majoreta majoreta majoreta Nastere usoara, usoara, Bulinutza noastra draga! majoreta majoreta majoreta

wav wav wav

Va fi totul bine si frumos, o sa vezi! angel Nu-ti spun ce emotii am!!! computerlove Abia astept sa vad Bulinutza mica si pufoasa! coeur Pana atunci insa, rezita mami, inca putin! pupici Sa mai stea mititica la caldurica! coeur

computerlove M-am bucurat enorm ca macar pentru o perioada scurta de timp am fost colege si la burtici gravida si uite iubita, am ajuns si la momentul galeriei pentru Bulinutza mica! coeur Ce frumooooosss!!! computerlove

computerlove Pupicei dulci de la noi si muuuuult curaj!!! pupici pupici pupici

flowers flowers flowers flowers flowers
ingerash
Scris: Saturday, January 9, 2010 9:03 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
bulinutza,nastere usoara la termen!majoreta majoreta majoreta hearts Sunt asa emotionata pentru tine,pentru voi cand o sa va tineti printesa in bratecoeur coeur coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.