Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Pentru ca am stoluri de fluturi in stomac de emotii pentru venirea pe lume a micutei Bulinutze, ma gandeam ca e momentul potrivit sa incepem galeria pentru venirea ei pe lume si pentru amanarea acelui moment pana la timpul potrivit. Asadar, Bulinutzo,iti doresc din suflet nastere usoara si la termen si o urmasa dulce si sufletista asa cum esti tu !!!
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Bulinutzo mult curaj!!!!iti dorim o nastere usoara si recuperare rapida!!!
Abia astept sa vad Bulinutza mica!!!
Suntem alaturi de tine scumpo!nu mai este mult!!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Iubita mica abea te asteptam dar mai stai inca putin!!!!
Bulinutza nastere usoara mami!!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Hei, ce-i atata graba ? Bulinutza mica , trebuie sa stai cuminte acolo cat mai mult posibil, da ? Stii ca esti binevenita oricand , insa vrem sa vedem sunculite si muschiuleti, da ? Noi avem rabdare , putem astepta , da? Mami, sarcina cat se poate de usoara si bebelina sanatoasa si la termen iti doresc ! Rezista , mami !!!!! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Waaaaiii...Dia...cred ca te-am speriat rau de tot aseara de ai inceput galeria asa devreme, nu??? Multumeeeeesc!!!
Anabella, Koko, multumesc din toata inima draguztelor....
Oana...si eu sper sa mai rezist un pic...de o saptamana tot incerc...si eu vreau muschiulet, slaninutze si falcutze...doar la asta ma gandesc...
Va multumesc tutror ca imi sunteti alaturi...sunteti minunate!!!
Mereu m-am gandit la momentul in care voi avea si eu galeria mea...dar mi-am imaginat starea mea cu totul diferita...M-ati emotionat foarte tare....
Nu mai a cuvinte.....va puuuuuuuuuuuuuuuuup...
|
|

Inregistrat: 6/11/2008 Mesaje: 2571
| vai ce emotii ... Curaj mami... cand ar trebui sa sosesca mica printesa.... aveti o data???? |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mai sunt aproximativ 21 de zile,sarcina cat mai usoara in timpul asta,Bulinutza noastra iubita nastere usoara si refacere rapida va pup dulce,Alinutza si Alexa |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Chiar azi ma gandeam ca ar fi timpul sa deschidem galeria, ma bucur ca a facut-o Diana, in calitate de nasica dulcica si frumoasa
Bulinutelor, mult curaj, calm si incredere, totul va fi bine si veti avea o intalnire MINUNATA!!! Atunci cand va fi timpul, desigur.. pana atunci Alexuta te rugam sa stai cuminte si sa te mai rotunjesti nitel in burtica la mami, desi cred ca esti nerabdatoare sa iesi sa vezi cate surprize te asteapta incepand cu parintii tai minunati, nasii dragastosi si terminand cu(,) camera de printesa pe care mami a pregatit-o cu atata drag (si tu vrei, Alina, sa mai aiba fata rabdare sa stea in burta.. normal ca nu mai are rabdare)
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Vai de mine,deja a venit timpul?O,ma uit la tickerul Alinei si nu....mai sunt inca 21 de zile !Asa ca micuta Alexia nu pot sa-ti spun decat ca trebuie sa mai stai tu putin acolo la caldurica si tie mami iti doresc multa putere ca sa mai rezisti umpic!Sarcina usoara in continuare! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Ma alatur si eu galeriei.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Alexia mica si dulce stai acolo la mami in burtica si nu te grabi ca vrea si Erik sa mai aiba companie macar 2 saptamani daaaa?Promiti?Bulinuta eu iti doresc o nastere usoara ca un fulg ,dar cat mai aproape de termen .Rezista cat poti .Pupam cu drag. |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Alina, mult curaj iubito si incearca sa o mai tii pe micuta inca putin la caldurica.! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Alinus, tine fata la caldurica inca putin!!!! Hai, strange din dinti si... inca putin!
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Nastere usoara, usoara, Bulinutza noastra draga! 
Va fi totul bine si frumos, o sa vezi! Nu-ti spun ce emotii am!!! Abia astept sa vad Bulinutza mica si pufoasa! Pana atunci insa, rezita mami, inca putin! Sa mai stea mititica la caldurica! 
M-am bucurat enorm ca macar pentru o perioada scurta de timp am fost colege si la burtici si uite iubita, am ajuns si la momentul galeriei pentru Bulinutza mica! Ce frumooooosss!!! 
Pupicei dulci de la noi si muuuuult curaj!!!  |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulinutza,nastere usoara la termen! Sunt asa emotionata pentru tine,pentru voi cand o sa va tineti printesa in brate |
|
|