Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre atat de frumoase Noi suntem foarte bine, am ajuns de sambata acasa dar nu v-am putut scrie pentru ca am avut calculatorul la un prieten. Albert e un pui cumintel, in principiu mananca si doarme toata ziua. Mami are laptic pentru el si nici colici nu am facut pana acum si sper ca asa va ramane Putin mai tarziu am sa pun si poze cu piticul sa vedeti pe cine asteptam noi pana acum cu atata nerabdare. In concluzie suntem niste parinti fericiti, Dumnezeu ne-a facut cel mai frumos dar. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ce frumos!minunat si va doresc numai fericire si impliniri, sa fiti sanatosi si voiosi! ai vazut ca a meritat chinul? |
|
| A fost tare greu dar a meritat. Ma uit acum la Abby cum doarme si nu regret nimic ci as lua-o oricand de la capat pentru comoara mea mica . Am eu o vorba: ce nu facem noi pentru copii ?! :018: |
|
Inregistrat: 5/26/2006 Mesaje: 291
| Cathy , felicitari inca o data pentru puiutul mic! Ma bucur ca e cuminte si ai lapte pentru el, va doresc s-o tineti tot asa si colicii sa nu va deranjeze niciodata. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cathy, ne bucuram ca ai venit cu vesti bune! Altfel nici nu se putea! Sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii! Te puuuup! |
|
| Desi cam tarziu, venim si noi cu primele poze ale lui Albert, comoara noastra!
Prima poza e facuta la cateva minute dupa nastere, asa ca era cam suparat
cathy attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Cathy sa va traiasca ,Albert este un frumos si este asa de rozz in obrajori |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| E asa scump! Sa va traiasca! Sa fiti sanatosi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Cathy,aveti un baietel superb sa va traiasca
tu cum te simti? |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Albert, esti un scumpel tare frumos si ai niste ochisori Cathy, sa va traiasca! |
|
| Ely, Mariuta, Sami, Teo va multumesc! Eu ma simt bine, putin obosita dar fericita. Albert imi ocupa tot timpul dar acum profit putin ca el doarme .
|
|
|