Bun venit, Maria! - mami Andreea.A
Subiectul anterior · Subiectul urmator
crys
Scris: Saturday, September 27, 2014 8:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/8/2014
Andreea.A wrote:
Crys, multumesc frumos! Hai ca nici tu nu mai ai asa de mult! Important e ca ai trecut de jumatate.
Ema, simpatic tare mesajul tau! Sa stii ca m-am gandit direct la gaza cand am vazut literele saltarete Bravoo Bravoo Bravoo !
Deyutzu, multumesc si sper sa ne vedem cu bine la topicul de mamicute, sa continuam povestile!

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss asa este! Sper sa fie cuminte bebelinio si sa stea pana la termen in burtica. A devenit foarte activ iar puterea lui este simtitor mai mare, doar ca este in continuare pozitionat foarte jos. Dar i-am povestit de tine, de Capsu, DanaSimplyLove ...sper ca a inteles mesajul ras

Pana atunci emotiile sunt indreptate catre tine....sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebita asa cum iti doresti!iloveyou

copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas
Andreea.A
Scris: Saturday, September 27, 2014 9:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/11/2013
crys wrote:

Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss asa este! Sper sa fie cuminte bebelinio si sa stea pana la termen in burtica. A devenit foarte activ iar puterea lui este simtitor mai mare, doar ca este in continuare pozitionat foarte jos. Dar i-am povestit de tine, de Capsu, DanaSimplyLove ...sper ca a inteles mesajul ras

Pana atunci emotiile sunt indreptate catre tine....sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebita asa cum iti doresti!iloveyou

copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas copilas

Iar emotiile mele sunt indreptate catre Dana si Deyutzu, momentan...ale mele pentru mine inca stau ascunse sic sic sic .
Mon1
Scris: Monday, September 29, 2014 5:08 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/11/2013
NASTERE USOARA, ANDREEA! VINE PRINTESA TA! YUPYYimg
lala_aurelia
Scris: Monday, September 29, 2014 6:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/13/2014
floare3 floare3 Nastere usoara Andreea!!! Curaj mami ca vine Mariuca cea scumpa si frumoasa, mancacioasa!! Recuperare rapida si laptic din plin!!!floare3 floare3
wav wav wav
Andreea.A
Scris: Monday, September 29, 2014 9:08 PM
Nivel

Multumesc, Mon si Lala...totusi, se pare ca eu si Danuta din cap de lista (Deyutzu deja e mami de doua zile Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo ), stationam si alte fete ne intrec. Nu ne pare rau, dar nici chiar asa de bine, sa speram ca in continuare va curge cu nasteri fara complicatii si bebelusi sanatosi si papaciosi!
dana_h
Scris: Saturday, October 4, 2014 3:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2014
Andreea ce face gogosica ta,nu da nici un semn? computerlove
Andreea.A
Scris: Friday, October 10, 2014 2:31 PM
Nivel

Fetelor, am nascut la 12:35, natural. Papusa are 3590 grame si a iesit cam greu. Cand mai apuc, va mai scriu.
ada03
Scris: Friday, October 10, 2014 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2014
Felicitari Andreea, eram sigura ca vei naste aziBravoo . Recuperare rapida si bebita sanatoasa si mancacioasa.
Andreea Bun venit printre mamicicomputerlove
crys
Scris: Friday, October 10, 2014 2:47 PM
Nivel

yuhuuuuuuuuuuuuuu! A venit pui de Andreiuta!majoreta majoreta majoreta majoreta

floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3

Felicitari! Recuperarea rapida! Laptic din belsug si bebelina mancacioasacoeur coeur coeur coeur
Roxanine
Scris: Friday, October 10, 2014 2:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2013
FELICITARi!!!!!! NAtural?!!!!! bravoooOOO!!

Sa creasca mare si frumoasa!!Bravoo Bravoo Bravoo Bravoo
Irinuca
Scris: Friday, October 10, 2014 2:54 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2010
Felicitari Andreeayes yes yes yes ma bucur mult pt tine!!! Sa-ti traiasca iubita mica!!!
Andreea.A
Scris: Friday, October 10, 2014 2:56 PM
Nivel

Si ca sa vedeti si voi bolfosica..da, nu reusesc sa atasez poza.
crys
Scris: Friday, October 10, 2014 3:14 PM
Nivel

Asteptam rabdatoarepupici pupici pupici pupici Poate este formatul prea mare
elala
Scris: Friday, October 10, 2014 3:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/13/2009
Bravoo Bravoo Bravoo Felicitari, Andreea!! Sa creasca mare si sanatoasa iar tu mami sa te refaci repede si sa ai mult laptic pentru printesa! Asteptam cu nerabdare sa vedem pozica!!Hilar Hilar Hilar Hilar
emanicole
Scris: Friday, October 10, 2014 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2013
Felicitari scumpa pentru grasunicacomputerlove. Sa fie sanatoasa. Abia astept sa vad minuneailoveyou
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.