Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 5/8/2014 Mesaje: 230
| Andreea.A wrote:Crys, multumesc frumos! Hai ca nici tu nu mai ai asa de mult! Important e ca ai trecut de jumatate. Ema, simpatic tare mesajul tau! Sa stii ca m-am gandit direct la gaza cand am vazut literele saltarete ! Deyutzu, multumesc si sper sa ne vedem cu bine la topicul de mamicute, sa continuam povestile!
asa este! Sper sa fie cuminte bebelinio si sa stea pana la termen in burtica. A devenit foarte activ iar puterea lui este simtitor mai mare, doar ca este in continuare pozitionat foarte jos. Dar i-am povestit de tine, de Capsu, Dana ...sper ca a inteles mesajul
Pana atunci emotiile sunt indreptate catre tine....sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o bebita asa cum iti doresti!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Iar emotiile mele sunt indreptate catre Dana si Deyutzu, momentan...ale mele pentru mine inca stau ascunse . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/11/2013 Mesaje: 2599
| NASTERE USOARA, ANDREEA! VINE PRINTESA TA! YUPYY |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/13/2014 Mesaje: 485
| Nastere usoara Andreea!!! Curaj mami ca vine Mariuca cea scumpa si frumoasa, mancacioasa!! Recuperare rapida si laptic din plin!!! |
|
| Multumesc, Mon si Lala...totusi, se pare ca eu si Danuta din cap de lista (Deyutzu deja e mami de doua zile ), stationam si alte fete ne intrec. Nu ne pare rau, dar nici chiar asa de bine, sa speram ca in continuare va curge cu nasteri fara complicatii si bebelusi sanatosi si papaciosi! |
|
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Andreea ce face gogosica ta,nu da nici un semn? |
|
| Fetelor, am nascut la 12:35, natural. Papusa are 3590 grame si a iesit cam greu. Cand mai apuc, va mai scriu. |
|
Inregistrat: 2/13/2014 Mesaje: 541
| Felicitari Andreea, eram sigura ca vei naste azi . Recuperare rapida si bebita sanatoasa si mancacioasa. Andreea Bun venit printre mamici |
|
| yuhuuuuuuuuuuuuuu! A venit pui de Andreiuta!
Felicitari! Recuperarea rapida! Laptic din belsug si bebelina mancacioasa |
|
Inregistrat: 10/14/2013 Mesaje: 1520
| FELICITARi!!!!!! NAtural?!!!!! bravoooOOO!!
Sa creasca mare si frumoasa!! |
|
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Felicitari Andreea ma bucur mult pt tine!!! Sa-ti traiasca iubita mica!!! |
|
| Si ca sa vedeti si voi bolfosica..da, nu reusesc sa atasez poza. |
|
| Asteptam rabdatoare Poate este formatul prea mare |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Felicitari, Andreea!! Sa creasca mare si sanatoasa iar tu mami sa te refaci repede si sa ai mult laptic pentru printesa! Asteptam cu nerabdare sa vedem pozica!! |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| Felicitari scumpa pentru grasunica. Sa fie sanatoasa. Abia astept sa vad minunea |
|
|