Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Nastere usoara, usoara, Andreea!!!
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Multumesc, Anelise. Acum speram sa tina macar doua saptamani galeria sau trei, eu nu ma supar. Sa vina cat mai aproape de DPN! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Andreea, nici noi nu ne suparam! Sa vina atunci cand trebuie!!! Doar ca intre timp vrem sa va fim alaturi. |
|
Inregistrat: 2/16/2014 Mesaje: 641
| Nastere usoara, Andreea !!!!! Mariuca sa fie un bebitz sanatos si bucalat, mai ales sa stea acolo la mami in burtica pana la termen sa iei indemnizatia!!! Tin pumnii pt o nastere fara probleme !
|
|
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Nastere usoara Andreea! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
|
Nastere Usoara Andreea
o printesa bucalata,sanatoasa,cuminte si mancacioasa
iar tie mult laptic si refacere rapida |
|
Inregistrat: 12/22/2013 Mesaje: 1837
| NASTERE USOARA ANDREEA, ABIA ASTEPT S-O CUNOSC PE MARIUCA
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Nastere usoara Andreea Si o bebica sanatoasa, mancacioasa si cumintica. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cu agitatele la interval iti doresc sa te bucuri de aceste ultime zile de sarcina... sa fii rasfatata si relaxata ca sa vina bebitza in armonie si dragoste.
Maria, tu mai stai cumintica acolo ca petrecerea te asteapta. Nu mult, cat sa pui carnita pe tine atat cat trebuie! |
|
Inregistrat: 11/11/2013 Mesaje: 778
| Anelise wrote:Andreea, nici noi nu ne suparam! Sa vina atunci cand trebuie!!! Doar ca intre timp vrem sa va fim alaturi. Stiu, honey, si pentru asta va ador pe toate si pe fiecare in parte!!! Multumim, Leila! Vine ea cu "kilul" de noroc si are grija si de noi ! Multumim, Irina! Lasa ca nici tu nu mai ai asa mult...acusi incepem si la tine galeria! Multumesc, Dana!! Noi continuam "barfa" despre pusti la topicul de mamici...in maxim trei saptamani. Ema, multumesc! Sa stii ca eu am inceput deja galeria la tine...e pe private, pana ajunge si tickerul tau la 37! Multumesc, Juwy! Iti cedez locul meu la gravidute cand vine gaza! Kali, am rezolvat tot ce era de rezolvat. A mai ramas sa faca sotul o curatenie mai zdravana in camera si sa dea cu un pic de var pe zonele unde au decedat tantari, dar in rest, eu sunt cuminte de acum. Abia astept sa vad ce imi zice luni la control (imi si imaginez: "col lung, inchis, mai sta acolo, ca ii place" ). I love you all!!!! |
|
Inregistrat: 7/23/2013 Mesaje: 726
| Nastere usoara, Andreea!!!
Abia astept sa iti cunosc minunea mica!!! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/13/2009 Mesaje: 485
| Nastere usoara si mult laptic pentru bebelina!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Hai ca mai are timp minunea ta pana va iesi si sa stii pana nu termina si sotul de dat cu var nu va vrea sa vina pe lume. Trebuie sa fie totul fix acasa si atunci totul se intampla.Nastere usoara si asteptam sa-ti vedem printesa!! |
|
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| |
|
Inregistrat: 10/26/2013 Mesaje: 2144
| Nastere usoara andreea!Sa ai mult laptic. |
|
|