Bun venit, Alexandru Emanuel! - mami Teea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Sunday, October 3, 2010 10:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Teea,astept cu nerabdare vestile tale bune de maine pupici angel
madanuta
Scris: Sunday, October 3, 2010 11:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/26/2007
Nastere usoara Teea! Si eu sunt cu ochii pe vestile bune!computerlove
flori1972
Scris: Monday, October 4, 2010 12:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
teea ,doamne ajuta ,sa fie numai vesti bune si nastere usoara hearts
Anelise
Scris: Monday, October 4, 2010 6:42 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Teea, felicitari pentru cele 39 de saptamani newclap si nastere usoara, usoara! pupici pupici pupici
Ana
Scris: Monday, October 4, 2010 8:21 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Teea felicitari pentru 39 saptamani de sarcina!!computerlove computerlove
bereea
Scris: Monday, October 4, 2010 8:46 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Nastere usoara, Teea!majoreta majoreta majoreta
georgy
Scris: Monday, October 4, 2010 11:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2009
majoreta majoreta majoreta dance pupici Teea!pupici dance majoreta majoreta majoreta
teea09
Scris: Monday, October 4, 2010 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/31/2008

Suntem tare tare fericiti yes yes yes . Dupa o jumatate de zi pierduta pe la spital nu ma asteptam sa spun ca sunt atat de fericita dar... viatza iti rezerva surprize numai una si una yes yes

Sa incepem cu inceputu... la ora 08.30 eram la spital si l-am asteptat pe dl doctor, pentru ca doctora mea nu era in cabinet uff asa ca l-am sunat pe dansu sa ii sunem ca am ajuns si ne-a spus sa asteptam. Si de asteptat tot am asteptat. Intr-un final vine, isi cere scuze saracu ca era de garda si a fost prins cu treaba sus la maternitate, asta e l-am inteles, intram in cabinet hai sus pe masa la control si ..... cand eram cocotata cine intra in cabinet D-NA DOCTORA yes yes yes Nu imi venea sa imi cred ochilor alcool eram in culmea fericirii. A asistat si dansa la control si ne-a spus ca din toate gravidutele pe care le are, de trebuie sa nasca in octombrie are sa participe doar la trei nasteri, printre care si la mine wav I-am multumit tare mult :018: cica se simte mai bine nu a mai avut contractii dar tot nu vrea sa riste topai topai topai asa ca i-am urat sarcina usoara in continuare si a ramas sa ne vedem la operatiefloare3

Apoi am mers cu dl. doctor la ecograf - partea mai nasoala e ca bebe are abdomenul mai mic cu 3 saptamania si craniul cu 1 saptamana uff dar mi s-a spus ca e din cauza pozitie, deci are sa fie un bebe mai micut si plus ca nu imi prea pun multa baza in ceea ce a spus dansu pentru ca data trecuta ne-a spus ca nu e prea bun prieten cu ecograful spitalului ca are un soft pe care el nu il cunoaste si plus ca e vechi. Asa ca ma gandesc ca poate a gresit cand a vazut ca e atat de mic bebele.

Iar a urmat o perioada tare buna de asteptare ca sa fac si monitorizare de stres a lu bebe, unde totul a iesit ok, cica el este perfect ok dar... in timpul monitorizarii au aparut si doua contractii. Se pare ca flacaul nostru nu prea mai vrea sa astepte pana sambata, pentru ca sambata a ramas sa mergem cu bagajelu la spital. Are sa imi faca cezariana daca minunatul meu col se deschide pana atunci. Si data trecuta si astazi a incercat sa imi deschida colul, acum sa vedem ce are sa fie sambata.

Binenteles ca nu este exclus pana sambata bebelino sa imi rupa membranele si sa vrea sa ne intalnim mai devreme dar asta are sa vedemcoeur coeur coeur

Va pup cu mare drag si va tin la curent cu toate noutatile despre noi iloveyou iloveyou iloveyou

img
Mela
Scris: Monday, October 4, 2010 12:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Teea topai majoreta incep sa am emotii pentru tine,mai puternice decat petru mine si asta pentru ca la tine e ceva sigur,sambata nasti,iti vezi si iti tii in brate bebelul dance ce bucurie o sa fie la voi angel
nastere usoara,usoara iti doresc pupici majoreta majoreta majoreta
cat despre marimea lui bebe eu zic sa nu-ti faci griji,o fi aparatul vechi,nu le stie el chiar pe toate,plus ca pana acum masuratorile au fost normale.
pusici pupici sunt cu ochii pe tine computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Monday, October 4, 2010 3:32 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Teea,mai este atat de putin si vine printisorul majoreta majoreta majoreta ......va pup si sunt cu gandul la voi!pupici pupici pupici pupici
denisa_rachid
Scris: Monday, October 4, 2010 4:24 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Teea, felicitari si nastere usoara usoara...atat de putin mai e pana sambata!!!!hearts hearts pupici Stai linistita totul este bine, bebe este sanatos. Iti tin pumnii!pupici hearts
cute_babies_of_mine
Scris: Monday, October 4, 2010 6:28 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Teea, a mai ramas atat de putin... Nastere usoara ca un fulg!pupici
Ana
Scris: Monday, October 4, 2010 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 11/9/2008
subscriucomputerlove computerlove
Kiki
Scris: Monday, October 4, 2010 10:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Nastere usoara, Teea! pupici
Anelise
Scris: Tuesday, October 5, 2010 6:03 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cu asa stare de spirit parca mai vii de-acasa! iloveyou Ma bucur, iubita, ca te-ai mai linistit si ma bucur ca toate s-au rezolvat asa cum ti-ai dorit! angel Vai, mai e atat de putin! 4 zile zici? ras Nastere usoarea si abia astept sa-l cunoastem pe micut! bounce pupici pupici Multa, multa sanatate! coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.