Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Mela wrote:Teea,si a mea se joaca noaptea prin burtica,eu ma trezesc dar nu stau la discutii,ma intorc pe-o parte si adorm la loc  draga de ea,ma pedepseste ca n-am bagat-o noaptea in seama,ziua imi trage niste suturi de ma indoaie contractii nedureroase si nu la acelasi interval au aparut?
Nu chiar, nu prea stiu ce sunt alea contractii, de doua ori am avut parte de ele prima data pe 13 mai cand simteam o presiune jos si ca vreau sa dau ceva afara. Am sunat imediat doctora, aceasta spunandu-mi sa stau linistita si sa ma intind in pat daca am posibilitatea iar a doua oara a fost prin septembrie la jumatate ma duceam sa imi iau niste analize, pe strada simteam aceeasi presiune jos si greutate. La fel in urma discutiei cu doctora mi-a recomandata tratament de trei zile - din 8 in 8 ore - cn Nos-Pa si Scobutil. Ma asteptam sa am acum daca tot a incercat sa imi deschida colul dar nimic...
Nu ma plang decat de picioarele umflate la care nu mai stiu ce sa fac LIchide beau grupa mare, acum am dat-o mai mult pe ceaiuri de fructe dar tot degeaba nu elimin cat ar trebui, poate din cauza lu bebe ma gandesc si-o fi schimbat pozitia si afecteaza functiile rinichilor
Oricum mult a fost putin a ramas si ne vom tine puii in brate tu si eu
|
|

|
Poate ca a trecut prea repede ... dar lasa mami ca se elibereaza atatea locuri la gravidutza acum toamna si sunt sigura ca unul din ele este al tau
POze incerc sa atasez dar se pare ca nu am noroc cand sa facem fotografii fie se termina bateria la aparat, fie e urat afara |
|

|
Multumim frumos |
|

Inregistrat: 1/31/2009 Mesaje: 1842
| Teea iti tin pumnii.nastere usoara |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Teea nastere usoara sunt sigura ca vei trece cu bine peste toate,fruntea sus burticutzo!!!!! |
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Teea nastere usoara! Sa curga totul lin si frumos, sa fie asa cum iti doresti. Bebe sanatos si mancacios! |
|

| Georgy KRYS85 denisa_rachid
PREZENTA si pe ziua de azi!!!
Nu ma mai odihnesc deloc bine de ceva vreme, bebele s-a marit si la fiecare intoarcere a mea de pe o parte pe alta ma trezesc din somn, vizitele la baie sut din ce in ce mai dese, plus ca atunci cand ma trezesc am niste arsuri de mama focului, nu nimeresc sa beau mai repede apa ca sa imi sting gatu'. Am mai observat ca daca dorm pe partea dreapta ma trezesc cu dureri foarte foarte mari de piciorul drept, de undeva de sus din sold peaca durerea, ma gandesc ca e tot de la bebe
In rest multumesc lui Dumnezeu suntem bine, asteptam cu nerabdare ziua de luni sa mergem iar la doctor si poate atunci totusi ne face o ecografie sa vedem si noi cat am mai crescut |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Teea sunt cu gandul la tine |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Teea |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/20/2010 Mesaje: 243
| Nastere usoara Teea...si copilas sanatos.. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Teea,ce putin mai este pana la marea intalnire ......acusi vine printisorul ! Nastere usoara,draga mea ! Pupici dulci de la noi! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Teea,numai bine ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Teea, trecem si noi la pupacit burtica frumoasa! Nastere cat mai usoara, iubita, si refacere rapida si lipsita de probleme! Hai, mai e atat de putin! Sper ca esti optimista si curajoasa asa cum trebuie sa fie o viitoare mamica tanara si frumoasa! Suntem prin zona cu ochii pe voi! 
|
|

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Teea, nastere usoara! Acum trec toate neplacerile astea...sunt praf in vant comparativ cu ceea ce vei tine in brate in scurt timp! |
|

| :018: Multumim tuturor
Suntem bine sanatosi si nerabdatori sa vina mai repejor ziua de maine sa vedem poate avem noroc sa se intoarca doctora noastra, daca nu discutam cu dl. doctor ultimile detalii, poate facem iar testul de stres, o sa trebuiasca o ecografie si poate stabilim si data cezarienei
A mai ramas atat de putin incat nu imi vine sa cred ce repede a trecut sarcina
Va pup cu mare mare dragiste si va multumesc din inima pentru toata sustinerea
Maine cum ajung de la spital intru sa va dau vestile - BUNE imi doresc din suflet sa fie numai d-alea |
|
|