Bun venit, Alexandru Emanuel! - mami Teea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
teea09
Scris: Thursday, September 30, 2010 8:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Mela wrote:
Teea,si a mea se joaca noaptea prin burtica,eu ma trezesc dar nu stau la discutii,ma intorc pe-o parte si adorm la loc ras draga de ea,ma pedepseste ca n-am bagat-o noaptea in seama,ziua imi trage niste suturi de ma indoaie sic
contractii nedureroase si nu la acelasi interval au aparut?

Nu chiar, nu prea stiu ce sunt alea contractii, de doua ori am avut parte de ele prima data pe 13 mai cand simteam o presiune jos si ca vreau sa dau ceva afara. Am sunat imediat doctora, aceasta spunandu-mi sa stau linistita si sa ma intind in pat daca am posibilitatea iar a doua oara a fost prin septembrie la jumatate ma duceam sa imi iau niste analize, pe strada simteam aceeasi presiune jos si greutate. La fel in urma discutiei cu doctora mi-a recomandata tratament de trei zile - din 8 in 8 ore - cn Nos-Pa si Scobutil. Ma asteptam sa am acum daca tot a incercat sa imi deschida colul dar nimic...

Nu ma plang decat de picioarele umflate la care nu mai stiu ce sa fac uff uff LIchide beau grupa mare, acum am dat-o mai mult pe ceaiuri de fructe dar tot degeaba nu elimin cat ar trebui, poate din cauza lu bebe ma gandesc si-o fi schimbat pozitia si afecteaza functiile rinichilor scratch

Oricum mult a fost putin a ramas gravida si ne vom tine puii in brate tu mami de fetitasi eu boy

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove
teea09
Scris: Thursday, September 30, 2010 8:32 AM
Nivel

roxy_oxxy wrote:
TEEApupici pupici pupici pupici pupici ce repede trece timpulcomputerlove computerlove computerlove computerlove abia astept sa vad pe micutul vostrutopai topai topai topai ..... vrem pozepupici pupici pupici pupici pupici

Poate ca a trecut prea repede ... dar lasa mami ca se elibereaza atatea locuri la gravidutza acum toamna si sunt sigura ca unul din ele este al tau iloveyou computerlove coeur

POze incerc sa atasez dar se pare ca nu am noroc cand sa facem fotografii fie se termina bateria la aparat, fie e urat afara uff
teea09
Scris: Thursday, September 30, 2010 8:33 AM
Nivel

AdrianaC wrote:
Teaa, nastere usoara !!! Iti tin pumnii computerlove computerlove computerlove

Multumim frumos pupici computerlove
georgy
Scris: Thursday, September 30, 2010 10:12 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2009
Teea iti tin pumnii.nastere usoarapupici pupici pupici computerlove computerlove
KRYS85
Scris: Thursday, September 30, 2010 10:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
coeur Teea nastere usoara sunt sigura ca vei trece cu bine peste toate,fruntea sus burticutzo!!!!!hearts hearts computerlove computerlove
denisa_rachid
Scris: Thursday, September 30, 2010 3:27 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Teea nastere usoara!pupici hearts Sa curga totul lin si frumos, sa fie asa cum iti doresti. Bebe sanatos si mancacios!hearts hearts hearts
teea09
Scris: Friday, October 1, 2010 6:40 AM
Nivel

Georgy iloveyou KRYS85 pupici denisa_rachid coeur

PREZENTA si pe ziua de azi!!!

Nu ma mai odihnesc deloc bine de ceva vreme, bebele s-a marit si la fiecare intoarcere a mea de pe o parte pe alta ma trezesc din somn, vizitele la baie sut din ce in ce mai dese, plus ca atunci cand ma trezesc am niste arsuri de mama focului, nu nimeresc sa beau mai repede apa ca sa imi sting gatu'. Am mai observat ca daca dorm pe partea dreapta ma trezesc cu dureri foarte foarte mari de piciorul drept, de undeva de sus din sold peaca durerea, ma gandesc ca e tot de la bebe uff

In rest multumesc lui Dumnezeu suntem bine, asteptam cu nerabdare ziua de luni sa mergem iar la doctor si poate atunci totusi ne face o ecografie sa vedem si noi cat am mai crescut topai topai topai
Ana
Scris: Friday, October 1, 2010 7:28 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Teea sunt cu gandul la tinecomputerlove computerlove
carla
Scris: Friday, October 1, 2010 7:33 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Teeamajoreta majoreta majoreta
nadea
Scris: Friday, October 1, 2010 7:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Nastere usoara Teea...si copilas sanatos..computerlove computerlove computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Friday, October 1, 2010 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Teea,ce putin mai este pana la marea intalnire dance ......acusi vine printisorul dance dance !
Nastere usoara,draga mea majoreta majoreta majoreta !
Pupici dulci de la noi!pupici pupici pupici pupici
mariana71
Scris: Friday, October 1, 2010 8:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/14/2009
Teea,numai binepupici pupici pupici computerlove computerlove computerlove !
Anelise
Scris: Friday, October 1, 2010 8:15 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Teea, trecem si noi la pupacit burtica frumoasa! computerlove Nastere cat mai usoara, iubita, si refacere rapida si lipsita de probleme! angel Hai, mai e atat de putin! Sper ca esti optimista si curajoasa asa cum trebuie sa fie o viitoare mamica tanara si frumoasa! iloveyou Suntem prin zona cu ochii pe voi! coeur
img
denisa_rachid
Scris: Sunday, October 3, 2010 2:21 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Teea, nastere usoara! pupici hearts Acum trec toate neplacerile astea...sunt praf in vant comparativ cu ceea ce vei tine in brate in scurt timp!pupici hearts hearts hearts
teea09
Scris: Sunday, October 3, 2010 9:26 PM
Nivel

:018: Multumim tuturor iloveyou

Suntem bine sanatosi si nerabdatori sa vina mai repejor ziua de maine sa vedem poate avem noroc sa se intoarca doctora noastra, daca nu discutam cu dl. doctor ultimile detalii, poate facem iar testul de stres, o sa trebuiasca o ecografie si poate stabilim si data cezarienei topai majoreta topai

A mai ramas atat de putin incat nu imi vine sa cred ce repede a trecut sarcina uff

Va pup cu mare mare dragiste si va multumesc din inima pentru toata sustinerea iloveyou coeur iloveyou coeur

Maine cum ajung de la spital intru sa va dau vestile - BUNE imi doresc din suflet sa fie numai d-alea pupici computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.