Bun venit, Alexandru Emanuel! - mami Teea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, September 26, 2010 7:37 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Teea,nastere usoara dragutocomputerlove computerlove majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Ana
Scris: Sunday, September 26, 2010 8:01 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Teea sa auzim de bine!!!hearts hearts
hai azi la semnat condicutza!!majoreta
Mela
Scris: Sunday, September 26, 2010 9:41 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Teea,cum esti? computerlove
ti-ai programat cezariana?
teea09
Scris: Monday, September 27, 2010 10:42 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Acum semnez si condica pupici Ieri am tras chiulul ca nu am avut acces la net.

Ce sa va spun ca sunt tare amarata, am scris si la jurnal. Am ajuns de putin timp acasa si m-am lansat pe forum sa va dau si voua cele doua vesti una buna yes si una nasoala de vad negru in fata ochilor banghead

Cea buna este ca bebe e OK, am facut o monitorizare - untest de stres al bebelusului - si a reiesit ca puiul nostru sta bine acolo unde e in continuare in pozitia care ii place in pelviana yes yes yes

Problema cea mai mare care este si care nu credeam sa pot sa fiu asa de ghinionista este aceea ca nu voi mai naste cu doctora mea plans plans plans ci cu un medic rezident de care nu stiu nimic, decat ca il chiama Kais si ca este pregatit de acelasi doctor care a pregatit-o si pe d-na doctor Dumitru Nicoleta cry AAAAAA. si mai stiu un lucru care sa zic ca este bunicel: doctora mea are incredere in el, dar totusi fetelor sa ma las asa pe mana unui strain.

Nu va mai zic ca m-a pus pe asa de gineco sa ma consulte sia fost atat de dureros plans plans plans una este mana de femeie si alta de barbat, plus ca nu am fost singura pe care a consultat-o asa au mai fost inca doua gravidute care s-au plans exact de acelasi lucru plans plans plans

A ramas sa ne vedem saptamana viitoare pe luni si sa discutam atunci mai multe, va dati seama ca abia astept sa il intreb toate nelamuririle mele pentru ca azi am ramas afis la aflarea vestii si nu am mai stiut de capul meu. Cat de linistita am fost eu toata sarcina cum mi+am pus toate sperantele in doctora care mi+a dat atat curaj si incredere si acum..........

OFFFFFFF sunt tare suparata fetelor sper sa pot sa ma obisnuiesc cu ideea si sa fie bine pana la urma bebelu ca el este cel mai important in oata aceasta poveste.....
Mela
Scris: Monday, September 27, 2010 11:11 AM
Nivel

Teea,eu am fost si la ginecolog barbat si la ginecolog femeie,parerea mea e ca barbatii au mana mai fina decat femeile,ele se gandesc cumva asa "si eu am trecut prin asta si n-am patit nimic" pe cand un barbat e muuult mai sensibil la durere si nu vrea sa vada o femeie suferind.cel putin asta e experienta mea.
si eu am avut un control pe masa vinerea trecuta,parca a fost mai nasol ca altadata dar poate si pentru ca e sarcina mai mare sunt tot felul de schimbari la nivelul colului...poate ai fost si stresata din cauza ca ai fost nevoita sa apelezi la un strain...in privinta asta eu nu-mi fac griji,daca nu e in oras dr meu cand nasc stiu ca si cei de garda sunt capabili,doar nu sunt acolo fara sa isi cunoasca meseria,nu-i asa? angel
pusici ca sa te linistesti pupici computerlove pana luni pune-ti ordine in idei,scrie-ti toate intrebarile pe o foaie,sa nu uiti ceva si apoi discuta mai pe indelete cu medicul tau.
ma bucur mult ca Alexandru Emanuel e ok angel coeur care nume il veti folosi?
Ely
Scris: Monday, September 27, 2010 12:30 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Teea ai incredere ,gandeste ca nu esti prima lui pacienta ,sigur azi poate chiar in momentul asta deja ajuta la aducerea unui bebe pe lume si a facut-o de multe ori pana acum chiar daca-i rezidentr.Vorba lui Mela daca nu si-ar cunoaste meseria nu ar fi acolo.Plus ca cei tineri lucreaza mai cu rabdare ,cu grija nu sunt stresati si nervosi ca cei in varsta satui de atatea operatii,de meseria in sine.
Eu am nascut cu asistenta si cu rezidenti cred, ca era o echipa de vreo 3-4 persoane tineri.Foarte de treaba s-au purtat frumos ba chiar ei au contribuit la aducerea sotului sa asiste la nastere ,ceea ce puneam pariu ca sotul nu o sa aiba curaj.Si la fetita chiar habar nu am cu cine am nascut pe cine am prins in garda .Pupici si gandeste pozitiv.computerlove majoreta
teea09
Scris: Tuesday, September 28, 2010 8:00 AM
Nivel

Mela wrote:
Teea,eu am fost si la ginecolog barbat si la ginecolog femeie,parerea mea e ca barbatii au mana mai fina decat femeile,ele se gandesc cumva asa "si eu am trecut prin asta si n-am patit nimic" pe cand un barbat e muuult mai sensibil la durere si nu vrea sa vada o femeie suferind.cel putin asta e experienta mea.
si eu am avut un control pe masa vinerea trecuta,parca a fost mai nasol ca altadata dar poate si pentru ca e sarcina mai mare sunt tot felul de schimbari la nivelul colului...poate ai fost si stresata din cauza ca ai fost nevoita sa apelezi la un strain...in privinta asta eu nu-mi fac griji,daca nu e in oras dr meu cand nasc stiu ca si cei de garda sunt capabili,doar nu sunt acolo fara sa isi cunoasca meseria,nu-i asa? angel
pusici ca sa te linistesti pupici computerlove pana luni pune-ti ordine in idei,scrie-ti toate intrebarile pe o foaie,sa nu uiti ceva si apoi discuta mai pe indelete cu medicul tau.
ma bucur mult ca Alexandru Emanuel e ok angel coeur care nume il veti folosi?

iloveyou coeur Trebuie sa ai dreptate nu e asa, altfel nu are cum sa fie iloveyou coeur

Numele pe care o sa il folosim o sa fie Emanuel, pentru a nu se incurca cu tati sic numai ca o sa folosim Manuel sau mai scurt Manu, iar la urma la diminutive tot sa curga cu nemiluita sic
teea09
Scris: Tuesday, September 28, 2010 8:01 AM
Nivel

Ely wrote:
Teea ai incredere ,gandeste ca nu esti prima lui pacienta ,sigur azi poate chiar in momentul asta deja ajuta la aducerea unui bebe pe lume si a facut-o de multe ori pana acum chiar daca-i rezidentr.Vorba lui Mela daca nu si-ar cunoaste meseria nu ar fi acolo.Plus ca cei tineri lucreaza mai cu rabdare ,cu grija nu sunt stresati si nervosi ca cei in varsta satui de atatea operatii,de meseria in sine.
Eu am nascut cu asistenta si cu rezidenti cred, ca era o echipa de vreo 3-4 persoane tineri.Foarte de treaba s-au purtat frumos ba chiar ei au contribuit la aducerea sotului sa asiste la nastere ,ceea ce puneam pariu ca sotul nu o sa aiba curaj.Si la fetita chiar habar nu am cu cine am nascut pe cine am prins in garda .Pupici si gandeste pozitiv.computerlove majoreta

Multumim tare mult de cuvintele de incurajare draga Ely, sunt sigura ca pana la urma Dumezeu ne v-a ajuta sa trecem peste toate aceastea cu bine angel computerlove
oanamaria
Scris: Tuesday, September 28, 2010 8:56 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
TEEA scumpa hai ca mai este putin si sunt convinsa ca totul va fi super bine!computerlove Ma gandesc la tine!
sweet angel
Scris: Tuesday, September 28, 2010 9:08 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
teea pana la urma o sa fie bine.
si eu sunt de acord cu mela , mie mi se pare ca un barbat e mai atent decat o femeie. dar na sunt si exceptii.
roxinthya
Scris: Tuesday, September 28, 2010 10:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
Venim la galerie!!!topai topai topai topai majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
Teea nu mai fii speriata ca va fi bine ai sa vezi! angel
La mine s-a intors bebezaura in saptamana 39 sau 40 (ca eu am nascut la 43 de saptamani) deci poate nici la tine nu va mai fi nevoie de cezariana!
Pupici si capu' sus - pieptu-nainte! pupici pupici pupici pupici
teea09
Scris: Wednesday, September 29, 2010 4:04 PM
Nivel

Semnam condica si pe ziua de azi iloveyou coeur

Suntem OK am avut o stare de somnolenta - cred ca e de la vreme - dar si pentru ca bebelu meu la ora 04.00 dimineatza si-a facut program de joaca sau de sughitat si asa ca mami dupa ce a plecat tati la serviciu a mai prin 2 ore de somn ras

Mi s-au umflat picioarele ceva de speriat abea aca mai pot sa stau in picioare uff offffffffff mai greu pe ultima suta de metrii dar nu ma plang coeur coeur coeur
Mela
Scris: Wednesday, September 29, 2010 4:10 PM
Nivel

Teea,si a mea se joaca noaptea prin burtica,eu ma trezesc dar nu stau la discutii,ma intorc pe-o parte si adorm la loc ras draga de ea,ma pedepseste ca n-am bagat-o noaptea in seama,ziua imi trage niste suturi de ma indoaie sic
contractii nedureroase si nu la acelasi interval au aparut?
roxy_oxxy
Scris: Wednesday, September 29, 2010 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
TEEApupici pupici pupici pupici pupici ce repede trece timpulcomputerlove computerlove computerlove computerlove abia astept sa vad pe micutul vostrutopai topai topai topai ..... vrem pozepupici pupici pupici pupici pupici
AdrianaC
Scris: Wednesday, September 29, 2010 6:58 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Teaa, nastere usoara !!! Iti tin pumnii computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.