Bun venit, Alexandru Emanuel! - mami Teea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
teea09
Scris: Friday, September 24, 2010 7:16 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
sousourel wrote:
Venim si noi cu galeriawav wav wav Hai ca nu e asa de rau pe cat pare...ca daca ar fi, s-ar mai fi inscris mela, shirel, miha si restul si la nr 3?ras

thumleft Sunt sigura ca ai perfcta dreptate computerlove
teea09
Scris: Friday, September 24, 2010 7:18 AM
Nivel

KRYS85 wrote:
:921: :921: :921: Teea nastere usoara ,refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!!!wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav wav computerlove computerlove computerlove computerlove iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou iloveyou

Wow Multumim tare mult galeriei in fortza Wow
teea09
Scris: Friday, September 24, 2010 7:22 AM
Nivel

Noi suntem bine yes Putin cam obosita mami ca a mancat ieri ceva care nu i-a picat tare bine si am avut o greutate in stomac de toata frumusetea, parca si stare de greatza tare naspa. Si problema mai mare a fost ca nu m-a lasat sa ma odihnesc tare bine nici peste noapte. Dar multumim lui Dumnezeu ca am trecut cu bine si acum ne-am revenit dance

Azi se pare ca am sa am ceva de alergat, dau o fuga pana la Ghencea sa imi iau rezultatele de la endocrinologie, cele de la sange si de la urocultura si apoi sa vad daca ma duc si pana la policlinica daca or fi iesit si rezultatul de la culturile din col.

Va pupam cu mare drag pupici pupici pupici si revenim cu vesti cum le avem.

PS: Poate in weekend il vedem si pe bebe ca daca am toate analizele gata poate am parte si de o intalnire cu tanti doctora pentru un control si pentru o ecografie angel computerlove
valerrie
Scris: Friday, September 24, 2010 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Sa fie analizele bune Teeea, asteptam vesti in continuare.
Pupicei. computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Friday, September 24, 2010 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Nastere usoara,Teea majoreta majoreta majoreta ....desi,sa stii ca iti spun ce i-am spus si Melei,sa mai stati cumintele ca puiutii sa mai puna putin pe ei computerlove !
Sper ca toate analizele sa iasa bune....si sa-ti vezi puiutul in week-end,la echograf bineanteles ras ras ,ca mai ai putin de asteptat pana la marea intalnire,da?sic
Va pupacesc cu drag si sa ai grija de tine(si mai usor cu alergatura,da?ras )!pupici pupici pupici pupici pupici
stefy
Scris: Friday, September 24, 2010 11:09 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/7/2009
nastere usoara un bebic cuminte foc si papacios hai pui micmajoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta pupici
fdianamaria
Scris: Friday, September 24, 2010 2:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
Teea, sarcina frumoasa in continuare si cand va fi momentul iti doresc Nastere usoara si refacere rapida !!!
pupici pupici
Irinuca
Scris: Friday, September 24, 2010 2:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
Teea nastere usoara!!!! pupici pupici pupici
saptamana trecuta a nascut o prietena de-a mea, o durea stomacul si nu stia ca defapt era durerea travaliului la ea... deci... ai grija si stai linistita!!
Mada&Alexia
Scris: Friday, September 24, 2010 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 12/30/2008
Nastere usoara Teea si un bebe sanatos
teea09
Scris: Saturday, September 25, 2010 8:08 PM
Nivel

SEmnam si noi condica pe ziua de azi, desi e cam tarzior.

A fost o zi plina de alergatura si de nervi dar dupa toate lucrurile rele, nervii nostrii, nesimtirea unora banghead ne-am achizitionat un dressing yes care o sa il punem pe hol si o sa aiba functie si de dressing dar si de cuier, ca de intr-o cutie de chibrituri nu poti sa ai tot ce iti doresti si ar fi normal sa aiba un om in casa alcool

Ma simt bine, obosita ce este drept dar sunt momentan ok, mi s-a parut ca am scurgere mai abundenta dar cred ca este de la atat stat in picioare, mers pe jos, etc intr-un cuvant dupa o zi tare grea si obositoare.

Va pupam cu mare drag si promit sa ajung si eu sa am o zi in care sa nu fac absolut nimic pana sa vina bebe dar nu stiu sa va spun cand sic

iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici iloveyou coeur pupici
nikmiki
Scris: Saturday, September 25, 2010 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2010
POATE TI S-A RUPT APAuff pupici pupici
Mela
Scris: Saturday, September 25, 2010 9:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
apa e una,scurgerea e alta; Teea,ce a fost pana la urma?
nu ne-ai zis,ai scos analizele,cum au iesit?
Bretonelle
Scris: Saturday, September 25, 2010 9:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2009
wav wav wav Tea nastere usoara si un puiut frumos,sanatos si papacios!wav wav wav

sa nu iti fie frica de rahi...nu doare,nu se simte!(eu am avut epidurala)computerlove computerlove iloveyou

p.s. poate scurgerea a fost dopul...?
Anelise
Scris: Saturday, September 25, 2010 11:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Teea, ai grija de voi! pupici Cat mai putin efort in perioada asta sa mai stea mititelul macar o saptamana la caldurica! coeur Te pup si abia astept vestile de la medic! pupici
monique
Scris: Sunday, September 26, 2010 2:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Teea, nastere usoara iti doresc! Hai ca nu mai este mult si ai sa-ti tii minunea mult dorita si asteptata in brate! Te pup si asteptam vesti bune!computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.