Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
|
Sunt sigura ca ai perfcta dreptate |
|

| KRYS85 wrote::921: :921: :921: Teea nastere usoara ,refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!!!
Multumim tare mult galeriei in fortza |
|

| Noi suntem bine Putin cam obosita mami ca a mancat ieri ceva care nu i-a picat tare bine si am avut o greutate in stomac de toata frumusetea, parca si stare de greatza tare naspa. Si problema mai mare a fost ca nu m-a lasat sa ma odihnesc tare bine nici peste noapte. Dar multumim lui Dumnezeu ca am trecut cu bine si acum ne-am revenit
Azi se pare ca am sa am ceva de alergat, dau o fuga pana la Ghencea sa imi iau rezultatele de la endocrinologie, cele de la sange si de la urocultura si apoi sa vad daca ma duc si pana la policlinica daca or fi iesit si rezultatul de la culturile din col.
Va pupam cu mare drag si revenim cu vesti cum le avem.
PS: Poate in weekend il vedem si pe bebe ca daca am toate analizele gata poate am parte si de o intalnire cu tanti doctora pentru un control si pentru o ecografie |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Sa fie analizele bune Teeea, asteptam vesti in continuare. Pupicei. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Nastere usoara,Teea ....desi,sa stii ca iti spun ce i-am spus si Melei,sa mai stati cumintele ca puiutii sa mai puna putin pe ei ! Sper ca toate analizele sa iasa bune....si sa-ti vezi puiutul in week-end,la echograf bineanteles ,ca mai ai putin de asteptat pana la marea intalnire,da? Va pupacesc cu drag si sa ai grija de tine(si mai usor cu alergatura,da? )! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/7/2009 Mesaje: 247
| nastere usoara un bebic cuminte foc si papacios hai pui mic |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Teea, sarcina frumoasa in continuare si cand va fi momentul iti doresc Nastere usoara si refacere rapida !!!
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| Teea nastere usoara!!!! saptamana trecuta a nascut o prietena de-a mea, o durea stomacul si nu stia ca defapt era durerea travaliului la ea... deci... ai grija si stai linistita!! |
|

Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| Nastere usoara Teea si un bebe sanatos |
|

| SEmnam si noi condica pe ziua de azi, desi e cam tarzior.
A fost o zi plina de alergatura si de nervi dar dupa toate lucrurile rele, nervii nostrii, nesimtirea unora ne-am achizitionat un dressing care o sa il punem pe hol si o sa aiba functie si de dressing dar si de cuier, ca de intr-o cutie de chibrituri nu poti sa ai tot ce iti doresti si ar fi normal sa aiba un om in casa
Ma simt bine, obosita ce este drept dar sunt momentan ok, mi s-a parut ca am scurgere mai abundenta dar cred ca este de la atat stat in picioare, mers pe jos, etc intr-un cuvant dupa o zi tare grea si obositoare.
Va pupam cu mare drag si promit sa ajung si eu sa am o zi in care sa nu fac absolut nimic pana sa vina bebe dar nu stiu sa va spun cand
|
|

Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| POATE TI S-A RUPT APA |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| apa e una,scurgerea e alta; Teea,ce a fost pana la urma? nu ne-ai zis,ai scos analizele,cum au iesit? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/27/2009 Mesaje: 436
| Tea nastere usoara si un puiut frumos,sanatos si papacios!
sa nu iti fie frica de rahi...nu doare,nu se simte!(eu am avut epidurala)
p.s. poate scurgerea a fost dopul...? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Teea, ai grija de voi! Cat mai putin efort in perioada asta sa mai stea mititelul macar o saptamana la caldurica! Te pup si abia astept vestile de la medic! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Teea, nastere usoara iti doresc! Hai ca nu mai este mult si ai sa-ti tii minunea mult dorita si asteptata in brate! Te pup si asteptam vesti bune! |
|
|