Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
|
Doamne cat de dragute sunteti cu mine m-ati facut sa plang, dupa socul pe care l-am avut la gravidute ca am vazut ca sunt cap de lista, acum aceasta supriza nemaipomenita - pregatita minutios de Luzuk mea draga - careia ii multumesc din suflet dar si voua va multumesc fiecarei in parte si va sarut dulce pentru fiecare urare de bine si gand bun care se indreaota catre noi.
Promit sa vin sa semnez condicutza in fiecare dimineatza si sa va dau ultimile vesti depre noi n
Deocamdata vreau sa va spun ca aseara am data apa la soricei ca m-am speriat foarte tare cand a venit sotul acasa cu anestezia rahie si am vazut despre ce ace este vorba si cate sunt .
A incercat saracu sa ma calmeze sa imi spuna ca nu o sa fie totul atat de rau, ne-am tot uitat pe youtube la filmulete cu anestezia, am citit si pe alte forumuri dar totusi as dori si de la voi o parere, daca ati avut parte de asa ceva cum a fost???
In rest al meu pui ieridimineatza mi-a dat trezirea la 04.00 dimineatza ca l-a apucat sughitu si asa ca am profitat si o ora am mai lucrat la paturica lui care sper sa fie gata pana la venirea lui pe lume
Va pup si va iubesc mult de tot dragele mele!!!!!
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Teea sa ai nastere usoara si sa te ajute Dumnezeu, sa fie bine. De unde ai stiut ca a sughitat bebicu ? Si al meu se zbenguie destul, sper sa fie bine acest lucru, ca noi suntem putin speriati. Pupicei si Dumnezeu sa fie cu tine.
|
|
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| nastere usoara mami, un bebel sanatos si frumos!!!! suntem aici alaturi de tine |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Teeeeeeaaaaaaaaaaa....deja???????????????????????
Oaaaaaaaaawwwwwwwwww!!!!!
Nastere usoara!!! Nu te speria de anestezie...nu e asa rea cum pare!!! Aaaaa..si ca o 'consolare" e cea mai mica dintre durerile care vor urma...
Te pup dulce, scumpico!!! Sa ai un bebe dragalas ca tine si papaciooooooos!!!!:018:
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| teea iti doresc nastere usoara si bebe sanatos, cuminte si frumusel foc!!! |
|
| Multumesc mult fetelor de incurajari sa stiti ca va simt alaturi de mine
valerrie wrote:Teea sa ai nastere usoara si sa te ajute Dumnezeu, sa fie bine. De unde ai stiut ca a sughitat bebicu ? Si al meu se zbenguie destul, sper sa fie bine acest lucru, ca noi suntem putin speriati. Pupicei si Dumnezeu sa fie cu tine.
Eu asa zic ca a sughitat pentru ca erau "miscari" repetitive la intervale egale de timp aproximativ 5-6 secunde si simteam asa cum simti cand iti iei pulsul, un fluturas acolo care se misca constant :018: |
|
Inregistrat: 8/12/2009 Mesaje: 2207
| Nastere usoara Teea, un bb sanatos si refacere rapida! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Nastere usoara,Teea |
|
| MIlicutza, Carla multumesc tare mult de incurajari |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Teea merci pentru raspuns, , chiar eram curioasa. Sanatate multa in continuare si nastere usoara. Suntem cu ochii pe tine. La ce spital nasti ? pupicei. |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| teea anastezia nu e cine stie ce . cred ca e asemanator cu cea de epidurala. te invidiez ca tu faci cezariana , cat am cerut-o eu si pana la urma tot natural am nascut. iti doresc o nastere usoara si refacere rapida, pe cand e programata operatia? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Venim si noi cu galeria Hai ca nu e asa de rau pe cat pare...ca daca ar fi, s-ar mai fi inscris mela, shirel, miha si restul si la nr 3? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| :921: :921: :921: Teea nastere usoara ,refacere rapida si un bebe sanatos si mancacios!!! |
|
| valerrie wrote:Teea merci pentru raspuns, , chiar eram curioasa. Sanatate multa in continuare si nastere usoara. Suntem cu ochii pe tine. La ce spital nasti ? pupicei.
LA Elias am sa nasc |
|
| sweet angel wrote:teea anastezia nu e cine stie ce . cred ca e asemanator cu cea de epidurala. te invidiez ca tu faci cezariana , cat am cerut-o eu si pana la urma tot natural am nascut. iti doresc o nastere usoara si refacere rapida, pe cand e programata operatia?
Mamica scumpa te pup cu mare drag cezariana este programata dupa data de 05.10 nu am o zi batuta in cuie acum ca o 06. sau 07 sau poate chiar 10.10.2010 ca sa fie un bebe de nota 10 parca nu ar fi deja |
|
|