Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
|
Multumim tare tare mult si din suflet tuturor care au fost alaturi de noi, cu gandul, cu sufletul, cu urari de bine pentru mogaldeata noastra, pentru mami si chiar si pentru tati.
Imi pare rau ca nu a postat tati si aici dar imi era prea greu sa ii explic cu sa ajunga pentru a posta. L-a rugat insa sa posteze la jurnal pentru ca il citeste si el cu un interes major si a fost mult mai usor de urmarit pasii.
Am ajuns ieri acasa dupa ora parzului, sutem bine, sanatosi, aseara de la 22.00 am dormit pana la ora 03.00 insa apoi ne-am datputin in stamba cu treziri la 05.00, la 07.00, chiar si la 08.30 si 09.30.
Acum tragem un pui de somn si o lasam putin pe mami pe forum alaturi de prietenele ei dragi.
Va pupam si merg la jurnal sa scriu povestea nasterii iubirii noastre si celei mai mari fericiri de pe pamant |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| teea, felicitari !dumnezeu sa va de-a sanatate si putere sa va cresteti puiutul
ALEXANDRU EMANUEL ce frumos nume ti-au ales parintii ,i-ti doresc sa cresti mare ,sanatos ,cuminte ,sa fii bucuria parintilor tai |

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| felicitari iubita, sa-ti traiasca puiul sa fie sanatos si fericit!!!!! |

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Teea, felicitari din suflet pentru minunea pe care ai adus-o pe lume!
Alexandru-Emanuel sunt sigura ca vei fi un copil deosebit, ca numele pe care il porti. Iti trimitem un pupic dulce pe nasuc si o rugam pe mami sa ne mai puna niste pozici cu tine, ingeras! |

Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Teea, pe unde e jurnalul?
L-am gasit...ma cam ametesc cu atatea subiecte deschise . Refacere rapida! |