Bun venit, Alexandru Emanuel! - mami Teea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
teea09
Scris: Tuesday, October 12, 2010 9:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
iloveyou coeur iloveyou coeur iloveyou coeur iloveyou coeur iloveyou coeur iloveyou coeur iloveyou coeur

Multumim tare tare mult si din suflet tuturor care au fost alaturi de noi, cu gandul, cu sufletul, cu urari de bine pentru mogaldeata noastra, pentru mami si chiar si pentru tati.

Imi pare rau ca nu a postat tati si aici dar imi era prea greu sa ii explic cu sa ajunga pentru a posta. L-a rugat insa sa posteze la jurnal pentru ca il citeste si el cu un interes major si a fost mult mai usor de urmarit pasii.

Am ajuns ieri acasa dupa ora parzului, sutem bine, sanatosi, aseara de la 22.00 am dormit pana la ora 03.00firstprize insa apoi ne-am datputin in stamba cu treziri la 05.00, la 07.00, chiar si la 08.30 si 09.30.

Acum tragem un pui de somn si o lasam putin pe mami pe forum alaturi de prietenele ei dragi.

Va pupam si merg la jurnal sa scriu povestea nasterii iubirii noastre si celei mai mari fericiri de pe pamant bebic angel
flori1972
Scris: Tuesday, October 12, 2010 9:54 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/20/2009
teea, felicitari !dumnezeu sa va de-a sanatate si putere sa va cresteti puiutul pupici

ALEXANDRU EMANUEL ce frumos nume ti-au ales parintii ,i-ti doresc sa cresti mare ,sanatos ,cuminte ,sa fii bucuria parintilor tai coeur coeur
bulibuli
Scris: Tuesday, October 12, 2010 10:20 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Teea, felicitari si tot ce e mai bun pe lume va doresc, sunteti in sfarsit o familie asa cum ati visat coeur
danamaria
Scris: Tuesday, October 12, 2010 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2007
felicitari iubita, sa-ti traiasca puiul sa fie sanatos si fericit!!!!!topai topai topai
AlexandraL
Scris: Tuesday, October 12, 2010 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Teea, felicitari din suflet pentru minunea pe care ai adus-o pe lume! computerlove

Alexandru-Emanuel coeur sunt sigura ca vei fi un copil deosebit, ca numele pe care il porti. Iti trimitem un pupic dulce pe nasuc si o rugam pe mami sa ne mai puna niste pozici cu tine, ingeras!
denisa_rachid
Scris: Tuesday, October 12, 2010 4:22 PM
Nivel

Inregistrat: 8/13/2010
Teea, pe unde e jurnalul?angel

L-am gasit...ma cam ametesc cu atatea subiecte deschisealcool . Refacere rapida!pupici
milicutza
Scris: Tuesday, October 12, 2010 6:47 PM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Teea felicitari!Refacerea rapida.newclap newclap
Bine ai venit Alexandru-Emanuel, sa fii cuminte si sanatos, langa mami si tati atu!computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.