Profil: bulinutza
Despre
Utilizator: bulinutza
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, October 14, 2007
Ultima vizita: Sunday, September 25, 2016 9:34 AM
Numarul de postari: 3,780
[0.36% din toate postarile / 0.61 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 57
Postat: Monday, June 30, 2014 9:07 AM
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti...am citit pe sarite, una, alta despre voi...
Imi e dor de toate, va pup in zbor.

Noi suntem bine, fetele sunt la bunicii de la Zalau, iar noi gustam un pic de libertate dupa multi, multi ani. Am facut un training de 4 zile acum 3 sapt si lor le-a placut mult la tara, asa ca acum le-am lasat pt 10 zile...:)))

In rest, asteptam sa Plecam in concediu, din Nou in grecia, de care ne-am indragostit anul trecut.

Va pup si va doresc zile frumoase!
Subiect: dupa FIV
Postat: Friday, August 16, 2013 3:10 PM
Dragutza mea, ce bucurie!!! Iti inteleg nerabdarea, am trecut prin asta...
Eu zic ca daca s-a pozitivat, va ramane pozitiv!!!

Fa beta HCG si vezi daca e in crestere! Daca da...esti burtica!!Bravoo

Subiect: Unde mergem in vara asta ?
Postat: Wednesday, July 24, 2013 3:38 PM
Anelise wrote:
Noi am bifat Delta si un weekend in Timisoara. DistanceKiss Urmeaza Neptun si s-ar putea si un weekend in Baile Felix, plus un weekend in Sinaia sau Transalpina... Asta urmeaza a fi analizat. oare Profitam cat putem de vara ca nu se stie ce iarna lunga mai vine si iar suntem prinsi mai mult in casa... maseluta
Vacante si concedii placute tuturor! floare2

Lizuca, daca aveti timp sa va opriti un pic si in Arad, mi-ar face maaaaaaaaaaaare placere sa te revad. Ai numarul meu de telefon, suna-ma....:)
Subiect: Cresa versus bona
Postat: Saturday, June 22, 2013 6:28 AM
Buli, ideea cu cresa este cea mai buna dupa parerea mea, dar insuficienta...

O soacra sau o bona iti va trebui pt lungul sir de zile de stata acasa bolnavior. Noi n-am fost asa bolnavi si totusi ne-am petrecut destul de mult timp si acasa...

Poate gasesti o tanti in zona ta, doar pt situatii de urgenta, care sa mai vina sa te mai ajute un picutz cu una alta, sa fie copilul familiarizat cu ea. Daca nu...soacra! Asta este!

Dar gandeste-te bine ca doar cresa nu rezolva situatia voastra!

Succes! :)

Subiect: Clubul mamicilor care vor sa slabeasca anul acesta
Postat: Wednesday, June 12, 2013 12:28 PM
Revin si eu pe baricade...dupa o pauza in care am avut pofta sa manac si GATA! Angel

M-am saturat sa ma tot abtin, am mancat, simt ca m-am ingrasat, mi-a fost frica sa ma cantaresc dar de azi, revin la dieta mea.

Mi-am reinnoit programarea la Nature House si am 2 sapt la dispozitie sa slabesc pana ma duc la ei si ma trag de urechi.Lol

Subiect: Test pentru cat de repede tastezi
Postat: Thursday, June 6, 2013 3:35 PM
Ce fain...42 de cuvinte/min mi-au iesit si mie.

Subiect: Activitati de vara cu copiii
Postat: Wednesday, June 5, 2013 4:13 PM
M-am gandit la innot, dar ma gandeam ca poate le dau peste 1-2 ani, pe amandoua deodata!

Acum am dat niste telefoane si am descoperit un centru de invatare a lb. engleze cu 3 ore pe zi/2 sapt. Primesc si copii mici, asa ca ne primesc si pe noi. Toate activitatile se desfasoara pe grupe de varsta.

Programul zilnic este asa:

Curs de limba engleza Early English 1h/zi

- Arts and Crafts 1h/zi

- Outside games – jocuri in aer liber 1h/zi

Cost: 300 RON

Ce parere aveti?
Subiect: Activitati de vara cu copiii
Postat: Wednesday, June 5, 2013 2:50 PM
Din cate stiti voi (fetele din Romania) exista ceva activitati pe care le putem incepe la 3 ani si jumatate? Ma gandeam sa facem ceva in vacanta asta...Sau inca Alexandra e prea mica??? De Amalia nici nu mai vorbesc...ras
Subiect: Stare de spirit - 57
Postat: Wednesday, June 5, 2013 12:09 PM
Oana, roxintya, sunt tare dragutzi fratiorii cand se joaca frumos impreuna...pt mine sunt momentele in care uit cat de greu mi-a fost si imi este inca...

Mihaela, felicitari pt Madalina si recuperare rapida cu piciorul lui Ionut...ce s-a intamplat? de ce-l doare??

Noi nu suntem foarte bine: Alexucu are febra si tuseste si colac peste pupaza are si o conjuctivita virala; Amalia are si ea febra, tuiseste si eruptie de canin inferior....iar eu...ragusita si cu dureri de gat...

Pe deasupra...afara sunt 10 grade...in IUNIE!!! What the hell????banghead
Subiect: Nastere usoara, Shirel!
Postat: Tuesday, June 4, 2013 8:50 AM
Shirelutzaaaaa!!! Nastere usoara, draga mea!

Cred ca bebelina m-a asteptat si pe mine sa ma alatur galeriei...si doar cand e "lista" completa se decide sa vina pe lume...Lol

Pupici si abia astept sa vad minunea mica!!

computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove computerlove

dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance dance