Profil: bulibuli
Despre
Utilizator: bulibuli
Nivel: Maestru
Statistici
A intrat: Monday, March 17, 2008
Ultima vizita: Saturday, November 4, 2023 8:18 PM
Numarul de postari: 9,649
[0.92% din toate postarile / 1.68 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Ceai inainte sau dupa alaptare ?
Postat: Tuesday, August 22, 2017 12:24 PM
Copilul alaptat nu are nevoie de apa sau ceai. Daca ii este cald sau sete va cere tzitzi mai des. Alaptat la cerere, chiar si din ora in ora daca asa cere bb..
Subiect: Pungi pentru laptele matern
Postat: Thursday, January 12, 2017 3:21 PM
Eu am folosit " Lansinoh"

Subiect: Intrebari si raspunsuri...... capcana-joc
Postat: Monday, November 28, 2016 3:56 PM
Tania Maria wrote:
Am si eu o intrebare capcana : Un barbat este codamnat la moarte . Are de ales 3 camere de tortura :
-prima camera era cuprinsa de flacari
-in a doua camera se aflau trei lei infometati care nu au mancat de un an
-in cea de treia camera se afla 5 criminali , pregatiti sa-l impuste de indata ce intra pe usa .Ce camera ar trebui sa aleaga?uff

A treia, e cea mai rapida si fara chinuri moarte.
Subiect: Bebe 1 an ?i 3 luni nu manânca
Postat: Thursday, November 3, 2016 6:15 PM
Daca la pranz mananca bine eu zic ca e ok, nu e moft, probabil chiar nu-i e foame la ora aia. Mananca la pranz, apoi doarme presupun si cand se trezeste nu-i e foame imediat. Incearca sa sari peste sau sa o amani, acesta gustare. Poate niste feliute de mar/para pe o farfuriuta asa sa serveasca singura in timp ce se joaca ar avea mai mult succes.
Subiect: Homeschooling
Postat: Thursday, November 3, 2016 3:41 PM
https://www.youtube.com/watch?v=HNO47CFIg1M

https://www.youtube.com/watch?v=TEEIHeGC828

Prof. Florian Colceag - am ceva timp de cand il urmaresc cu interes...
Subiect: Cum ne hotaram asupra unui nume?
Postat: Wednesday, November 2, 2016 3:33 PM
kali wrote:

Lol Lol

Cum, nu-i ramane numele Piscotel?!ras

Avand in vedere ca lui nu-i place niciun nume ales de mine si mie niciunul ales de el, e foarte posibil!!
Subiect: Cum ne hotaram asupra unui nume?
Postat: Wednesday, November 2, 2016 2:37 PM
Am facut o lista cu nume care-mi plac:

Carol
Toma
Horia
Tudor
Rares
Vlad
Cezar

Carol e preferatul meu, visez de mult la el, dar nu ma lasa sotul sa-l pun si nici eu nu cred ca-l va striga cineva vreodata asa... Vlad e numele ales de Calin. Sau Andi, depinde cu cine e mai prieten saptamana asta la gradinita.
Postat: Tuesday, November 1, 2016 9:50 PM
Cat de important este invatatorul? Foarte, pentru viitorul copilului. Vital, pentru viitorul societatii:

https://www.youtube.com/watch?v=SFnMTHhKdkw
Postat: Tuesday, November 1, 2016 6:23 PM
t-mihaela wrote:
Buli,la tine se merita ,pasiunea si visul implinit sunt rasplata mai mult decat remuneratia.angel

LA multi se merita, si sotul meu de ex face ce-i place.. stii care-i partea buna in toate astea? Cand ajungem acasa totul se imparte: curatenia, copilul, mancarea, etc. nu e totul lasat in grija mea, amandoi muncim, amandoi impartim treburile casei. Suntem obositi, ne mai si plangem, lasam multe nefacute in favoarea copilului dar... e bine si asa. Si mamele care stau acasa sunt adesea epuizate si nu-si vad capul de treburi, asa ca... sa ne bucuram fiecare de ce avem mai de pret si sa mai lasam lucrurile ce suporta amanare. Eu una asta am invatat de cand am copil.. ca nu e musai sa faci totul AZI, exista si maine.. vorba aia: "vasele nu plang!"
Subiect: Cutremure in Romania
Postat: Tuesday, November 1, 2016 11:17 AM
bereea wrote:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine! Au fost foarte multe replici mai putin puternice. De la cutremurul din august pana la cel de acum au fost peste 900 de replici. OFFF!

pale pale