Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| kali wrote:
Nu mai stiu cat e vigneta - oricum nu costa mult. Si o iei imediat ce treci granita... este un chiosc pe partea dreapta, ca nu risti sa mergi niciun km in plus fara ea... Grija mare la numarat zilele, ca daca te intorci intr-a 8-a, atunci trebuie sa iei in calcul chestia asta, sa nu ramai descoperita in ultima zi.
Pe o saptamana pretul vignetei este de 10 leva. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Kali, got it. Iau pilule de relaxirem la mine Forte.
Giulia...ne gandim sa trecem pe la Giurgiu-Ruse, dar mai studiem variante. Chiar sunt curioasa sa caut despre varianta Calarasi. 10 euro am gasit si eu pe la impresiile turistilor ca ar fi pretul la blv si ca se ia imediat la iesirea din vama.
Fetelor, mii de multumiri. Sper sa ma pot relaxa, ca o sa avem si pe bunica cu noi, deci o mana consistenta de ajutor. |
|
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| La primul chiosc imediat pe dreapta cereau niste preturi nesimtite pt ca profitau de nestiinta turistilor iar o data nici nu aveau vignete. Noi mai mergeam cam un kilometru - doi pana la urmatoarea benzinarie si le luam chiar si de 2 ori mai ieftine. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| roxinthya wrote:La primul chiosc imediat pe dreapta cereau niste preturi nesimtite pt ca profitau de nestiinta turistilor iar o data nici nu aveau vignete. Noi mai mergeam cam un kilometru - doi pana la urmatoarea benzinarie si le luam chiar si de 2 ori mai ieftine.
Iti spun sincer ca nu mi s-au parut nesimtite preturile si oricum dadeau si bon de casa - deci probababil ca sunt cu pret fix, ca la noi.
Oricum, la noi au trecut 2 ani de la ultimul drum prin Bulgaria si nu mai tin minte preturile dar stiu ca nu au fost diferite fata de ce citisem eu pe site-urile/forumurile de profil. |
|
| Nu stiu ce sa zic. Si noi eram cam 3-a oara pe drumul ala si nu mai avusesem probleme pana atunci. Dar cine stie? Mi s-a parut atunci ca au scos pretul cam din burta si n-am mai stat la discutii - am plecat - deci nu stiu daca ne-ar fi dat bon sau nu cum era corect.Cert este ca la urmatoarea benzinarie a fost mult mai ieftin. |
|
| Am o nedumerire. Daca voucher-ul pentru hotel se transmite in posta electronica, practic nu e mare lucru sa fie folossit de altcineva sau falsificat...oare e ok trimis asa? Sau are ceva elemente de securizare? Cum e? Sau cum sa fac sa verific daca odata achitata vacanta si voucherul primit, totul e in regula? Voi cum ati mai procedat? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nu mi-am facut niciodata probleme din astea. Odata ce ai dovada platii si voucherul, poti pleca linistita. |
|
| kali wrote:Nu mi-am facut niciodata probleme din astea. Odata ce ai dovada platii si voucherul, poti pleca linistita. DA? Ok, merci. Eu ma gandeam sa scriu la hotel si sa verific |
|
| Am fost. Am vazut. Ne-a placut. Laguna Beach Resort&Spa, langa Sozopol. Nu ne-am plictisit. Sozopol este un orasel care are ceva de aratat. La hotel ne-am simtit bine, este frumos si curat. La fel si gradina hotelului. Mare, frumos si atent ingrijita, locuri de joaca pentru copii. Ne-a impresionat in bine preocuparea animatorilor pentru copii. Plaja este destul de curata, exceptand chistoacele. Marea e foarte linistita in laguna, Patri a intrat mereu in apa, fara nicun pic de teama. Singura mea problema a fost cu mirosurile. Nu am putut simti mirosul adevarat al marii. Parca in laguna e un aer mai statut care se simte peste tot. Ne-am relaxat cu adevarat, poate si datorita faptului ca era liniste. Pe plaja, la piscina. Vorba cuiva: fie valul cat de mic, il auzi cum se sparge la mal. Oamenii de acolo mi-au parut mult mai linistiti,mai putin stresati. Traversarea Bulgariei a fost acceptabila. Nimeni nu te preseaza pe sosea. Fiecare asteapta momentul sa depaseasca, dar nu o face pe socoteala ta. Pentru cat am fost de precauta la plecare si atenta la toate detaliile, pe atat sunt de multumita. |
|
| Sa va fie de bine!!! Nu pui si niste poze? |
|
| Cum sa nu
Dimineata , la 6 pe plaja...
...o meduza ratacita...
...un ponton batut de valuri...
La plimbare prin Sozopol
...si cu vaporasul
Insula Sf. Ioan
O vedere din laguna spre zidul de aparare cu turnul sudic
La hotel...piscina copiilor
Mini-disco
Gradina
Plaja...
|
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ma bucur ca v-ati relaxat si-ati avut o vacanta placuta! Arata chiar frumos!! Ce draguta e piscina-curcubeu
|
|
| Cris-DL wrote:Ma bucur ca v-ati relaxat si-ati avut o vacanta placuta! Arata chiar frumos!! Ce draguta e piscina-curcubeu |
|
| Super frumoase locurile!! Pup prichindeii! |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Foarte fain! |
|
|