Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Kiki wrote:Vin si eu sa bifez pe lista Flamingo Grand Hotel, 5 stele, all inclusive, Bine , bine si pozicile???? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
|
Dya, , exact la asta ma gandeam si eu! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Draga mea, nici macar nu am despachetat :018: Vor veni si pozicile. |
|

| Kiki wrote:Draga mea, nici macar nu am despachetat :018: Vor veni si pozicile. Abia astept.... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| A fost cineva la hotel Atlas in Nisipurilr de Aur??? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Kikiii, poze, impresii? Nu am gasit nimic pe net si am niste prieteni direct interesati- merg acolo cu bb mic si isi fac 1000 griji. |
|

| kali wrote:Kikiii, poze, impresii? Nu am gasit nimic pe net si am niste prieteni direct interesati- merg acolo cu bb mic si isi fac 1000 griji. Chiar acum ma pregateam si eu sa o "strig" pe Kiki sa vina cu pozicile. |
|

| In seara asta nu ma culc pana nu pozez pozele, putintica rabdare. |
|

| Gata.
Hotelul...intrarea principala, parcarea, etc...

Intrarea din spate, piscinele (vreo 5 sau 6), toboganul

Seara, vedere de pe Hotelul Dobruja, etajul 17

Piscinele goale

Camera
 |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| super frumos, kiki! all inclusiv??? niste detalii ... daca se poate ... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Foarte frumos Kiki! Ati avut o vacanta de vis! |
|

| Da, all inclusive. Nu am platit nimic.
Ce mi-a placut: hotelul, piscina, mancarea, aer conditionat peste tot, chiar si pe holuri, curatenia, faptul ca au fost schimbate paturile si prosoapele si facuta curatenie in fiecare zi (fara umblat in bagaje ), cursul valutar - acelasi peste tot, nu trebuia sa cauti cel mai bun curs prin statiune...
Ce nu mi-a placut: ai all inclusive numai la ce e marca autohtona (la bautura ma refer aici, daca vroiai un cocteil sau un gin bun sau un martini bun trebuia sa platesti), faptul ca bulgarii nu (vor) stiu alte limbi - ii intrebi in engleza si iti raspund in bulgareste (daca ii injuri inteleg foarte repede ). Si nu mi-a mai placut ca romanii ii cunosti peste tot - pe plaja numai sticlele lor ramaneau, pe strada numai ei aruncau desi erau cosuri la tot pasul.... |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Kiki, arata bine hotelul. Si noi ne-am uitat la el initial, pentru ca nu am fi avut curaj sa iesim prea departe din tara cu Andrei (dupa faza cu convulsiile), am fi mers si noi cu nasii nostri (ei au fost incepand cu 7 iulie), dar am renuntat in final pentru ca nu mi s-a parut a fi prea aproape de plaja, iar piscinele din toate pozele pe care le-am mai gasit pe net pareau supra-aglomerate.
In plus, eu daca merg la mare, merg ca sa stau pe plaja si sa ma balacesc in mare si sa poata copiii sa se joace la nisip. Evitam mereu piscinele.
Cum era plaja si la ce distanta era? Plateai sezlongurile si umbrela sau intrau in all inclusive (din ce intrebasem noi atunci, nu erau gratuite decat la piscina).
Sa va fie de bine concediul si astept si eu pozici cu plaja si marea si alte impresii la cald.
Ati fost cu masina voastra? Se mai fura masini (si asta a fost un alt impediment ca nu vroiam sa ma intorc cu trenul )? |
|

| Multumim, Adriana.
Plaja e la maxim 5 minute, plaja super curata, sezlongul costa 6 leva (12 lei), dar il platesti numai daca te duci dimineata la prima ora (adica mai incolo nu mai vine nimeni sa-ti ceara bani pe el ). Apa e curata, vezi fundul marii si e o portiune de 50 de m foarte bua pentru copii, abia iti ajunge apa la solduri tie ca adult. Coborarea in apa nu e brusca, e treptata.
Mai multi copii (cu parinti, of course) ca la acest hotel nu am vazut nicaieri. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Frumos ! Ati fost si cu Dav? Cred ca ce a fost de el ....
Sa vad ce or sa zica si nasii acum cand se intorc, cat de des au mers la plaja la mare . Cred ca tentatia mare era sa te proptesti la piscina, sa se joace si copilul si sa ai si totul inclus, ca pe plaja ar fi trebuit sa platesti pentru un suc, din ce am inteles de la ei, pe cand la piscina nu.
Deschide si tu te rog un topic nou cu Hotel Flamingo, ca sa fie usor de gasit de doritori.
In Albena, cred ca asta si Dobrudja si Kaliakra superior sunt printre putinele care merita, din ce am mai citit eu review-uri pe net si din cei care au mers. |
|
|