Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Oana, super vacanta! Multumim ca a scris atat de detaliat despre hotel, drum! Sigur va fi util cuiva, candva! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Kiki wrote:Oana, super vacanta! Multumim ca a scris atat de detaliat despre hotel, drum! Sigur va fi util cuiva, candva!
Asa m-am gandit si eu, mai ales ca stiu cate probleme mi-am facut cand am plecat la drum cu copil dupa mine.
Multumesc, fetili |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Oana, super descriere! Pe mine una, daca va fi sa merg in Bulgaria, m-ai convins, acolo as merge! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Kali ma bucur ca ai avut parte de o vacanta reusita! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Oana, multumim de informatiile atat de utile. Foarte frumoasa vacanta voastra, bravo!!! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Kali felicitari pentru o asa vacanta frumoasa , cand ai timp poate reusesti sa atasezi si ceva pozeeeeee sau filmulete. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Fetele, anul trecut in august am fost si eu cu sotul in Bulgaria, la Nisipurile de Aur. Statiunea ne-a placut foarte mult, dar hotelul a cam lasat de dorit. Am stat la Kaliakra, 4* cica. Din punctul de vedere al curateniei nimic de zis, dar parca nu prea arata a hotel de 4*, poate doar vreo 2,3, iar sistemul all-inclusive nu o sa-l mai practic niciodata. Mancare multa, dar nimic pe gustul nostru. Cred ca aproape toate produsele erau produse ieftine. Am dat banii degeaba pentru ca noi am mancat mai mult pe la terase, unde serviciile mi s-au parut ireprosabile. Hotelul a avut totusi si un plus. Locatia superba. Exact pe malul marii. Cobori scarile, traversezi o straduta ingusta si gata, esti pe plaja. Asta ne-a placut foarte mult! Intr-adevar privelistea era de-a dreptul superba. Va atasez niste poze. Si sincer daca ar fi sa mai merg, as merge cu mare placere, dar as opta pentru un alt hotel. V-am pupat!
vederi de pe plaja si de pe terasele hotelului ...

plaja...

eu si sotul... am vrut sa incercam si noi ceva nou...
statiunea...

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi am facut rezervari tot in Bulgaria, la Nisipurile de Aur la hotel ROYAL, 4* , in regim all inclusive. N-am mai fost niciodata plecati asa si Liz m-a cam speriat....A fost cineva acolo? Stie cineva, ceva, de acest hotel???
Eu abia astept... |
|

| Bulinutza, imi pare rau ca te-am speriat. Nu asta a fost intentia. Hai, sa-ti spun mai detaliat. Asa cum am mai spus, statiunea mi s-a parut extraordinar de frumoasa. Nici noi nu mai fusesem plecati si am avut emotii si o mie de ganduri, mai ales ca in perioada in care am plecat noi, de vreo 2 saptamani se tot dadeau stiri la TV cum ca se fura masinile romanilor din parcari, in special VW Polo. Iar noi fix asta avem. Cu parcarea nu au fost probleme. Era pazita (si bariera si paznic). Singura noastra problema a fost hotelul. Ma asteptam la cu totul altceva de la un hotel care se vrea a fi de 4*. Si chiar nu avea nimic extraordinar. Nu inseamna ca nu era curat sau mai stiu eu ce altceva. Pur si simplu am visat eu diferit. Asta nu inseamna ca cel la care vei merge tu va fi la fel. Poate fi foarte, foarte frumos. Sistemul all-inclusive e alta poveste. Depinde de fiecare cum e obisnuit sau cat de pretentios este. Eu sa spun ca sunt mai dificila la mancare, dar sotul meu e un mancacios. El de obicei nu prea face mofturi, dar de data asta nu a fost incantat. Micul dejun era consistent. De altfel asta a fost singura masa pe care chiar am luat-o la hotel in fiecare dimineata. In rest, am mancat doar in prima zi si am renuntat apoi in favoarea teraselor. La hotel mancarea pur si simplu nu-mi placea cum era gatita, noi suntem obisnuiti cu stilul romanesc. Si probabil ca nici nu-si dau interesul prea tare. Cafeaua in schimb era pe gustul meu, nu foarte tare. Asa ca Bulinutzooo, concediu placut si nu-ti fa griji! Sunt gata sa pun pariu ca te vei intoarce foarte incantata. Hotelul nu a fost ceea ce am visat eu, in schimb statiunea da. Mi-a placut foarte mult! Sa stii ca si noi aveam de gand sa ajungem in august la Nisipuri si ar fi fost f frumos daca ne-am fi intalnit, dar, din pacate, la noi au intervenit altele anul acesta si sarim concediul. Iti doresc de pe acum sa ai parte de o vreme cat mai frumoasa si un concediu de neuitat!!! |
|

| Bulinutza, nu-ti fa griji! Eu cred ca te vei simti bine. Si eu am spus ca nu mai merg niciodata in sistem A.I., dar numai prin prisma faptului ca te leaga de hotel si pierzi din farmecul teraselor locale.
Eu am fost multumita de mancare, in general (sotul meu mancau- foarte incantat)- cred ca depinde de hotel. Intr-adevar, nu toate felurile erau pe gustul meu, nu se schimba mare lucru de la o zi la alta (exceptand vreo 2-3 seri cand au avut meniu cu specific diferit) dar mereu aveau cateva feluri bune din care puteam sa aleg, mult peste cat as fi putut eu manca. Daca mai adaugai si o cafea, fructe si ceva duce, deja nu ma mai puteam misca. Sucurile nu erau grozave- Pepsi, Mirinda si 7UP- eu nu le agreez, dar in gasca mergeau. De aceea ieseam mereu pe terase pentru fresh-uri si cocktail-uri bune (serveau si pe plaja ). Ce mi-a placut in mod deosbit e ca aveau happy hour, cand puteai beneficia de reduceri sau gratuitati, asa ca era super avantajos.
Cu toate ca am fost multumita de conditii si mancare, nu as mai alege inca o data acelasi hotel; e incomod din cauza distantei fata de plaja. Cred ca as opta pentru unul dintre hotelurile Iberostar- care era pe plaja, sau Grand Hermitage- numai cu mic dejun.
Ma rog... la noi a fost prima iesire din tara cu copil si am crezut ca e mai comod asa- chiar si e daca ai un copil mofturos la mancare pentru ca ai de unde alege si nu risti sa iei meniu si sa nu-i convina. Mereu e ceva pe gustul lor si probabil ca voi repeta experienta cat va fi mic al doilea... Ce sa spun... la cat de speriata eram cand am plecat, totul a fost cu mult peste asteptari. Copilul nu ne-a oprit sa ne distram- asa cum am crezut - si chiar am facut-o din plin. Ne-am simtit excelent!
In concluzie: merita sa mergi! Statiunea e frumoasa iar atmosfera familiara. Decat la noi, mai bine la ei- iar distanta e un avantaj. Vei avea surpriza ca pentru un pret mic sa ai o vacanta super!
|
|

| Kali, am vazut si eu Grand Hermitage. Acolo visez si eu sa ajung la urmatorul concediu in Bulgaria. |
|

| Liz wrote:Kali, am vazut si eu Grand Hermitage.  Acolo visez si eu sa ajung la urmatorul concediu in Bulgaria.
Si Admiral arata bine- mi se pare chiar mai bine amplasat. Cunosc pe cineva care a fost si s-a declarat super multumit. Ambele au si supliment pt. demipensiune- deci cum convine fiecaruia. Vezi, conteaza mult sa fi mers o data; a doua oara stii deja cum e 'pulsul' statiunii si ce sa alegi, ce sa recomanzi. Imi pare rau ca nu a fost totul pe masura asteptarilor voastre, dar sunt convinsa ca la a doua vacanta acolo nu veti mai da gres. |
|

| Si Admiral arata intr-adevar foarte bine. La noi de fapt, a fost oarecum si greseala noastra pentru ca nu ne-am informat foarte bine inainte. Noi am luat biletul printr-o agentie din Galati. Exista 2 hoteluri cu numele de Kaliakra, unul e in Albena si celalalt in Nisipuri. Cand ne-am dus la agentie, doamna de acolo ne-a aratat poze din Albena de fapt. Noi vroiam la Nisipuri. Dar nu ne-am dat seama. Acum nu stiu daca a fost intentionata "greseala" sau nici ei nu au fost atenti. Am platit, toate bune si frumoase. Peste vreo 2 zile am intrat pe net sa mai studiez hotelul. Abia atunci am sesizat eroarea. Ne-am dus inapoi la ei, si-au cerut scuze, dar vezi Doamne, dureaza sa ne primim banii inapoi vreo luna si pana la urma vrand nevrand ne-am dus la hotelul ales de ei. M-am invatat minte si pe viitor cu siguranta nu se va mai repeta. Pupici! |
|

| Si Admiral arata intr-adevar foarte bine. La noi de fapt, a fost oarecum si greseala noastra pentru ca nu ne-am informat foarte bine inainte. Noi am luat biletul printr-o agentie din Galati. Exista 2 hoteluri cu numele de Kaliakra, unul e in Albena si celalalt in Nisipuri. Cand ne-am dus la agentie, doamna de acolo ne-a aratat poze din Albena de fapt. Noi vroiam un horel in Nisipuri. Dar nu ne-am dat seama. Acum nu stiu daca a fost intentionata "greseala" sau nici ei nu au fost atenti. Am platit, toate bune si frumoase. Peste vreo 2 zile am intrat pe net sa mai studiez hotelul. Abia atunci am sesizat eroarea. Ne-am dus inapoi la ei, si-au cerut scuze, dar vezi Doamne, dureaza sa ne primim banii inapoi vreo luna si pana la urma vrand nevrand ne-am dus la hotelul ales de ei. M-am invatat minte si pe viitor cu siguranta nu se va mai repeta. Pupici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vin si eu sa bifez pe lista Flamingo Grand Hotel, 5 stele, all inclusive, |
|
|