Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Informatii utile despre hoteluri si nu numai din BULGARIA.
Hotel KEMPINSKI - 5*
__
Adresa: Hotel Kempinski, Nisipurile de Aur, Bulgaria Situare: 50 m de plaja Plaja: nisipoasa Dotari generale: piscina, restaurant, bar, sala de fitness, sauna, masaj, jacuzzi, biliard, seif, acces internet, room service Facilitati copii: 2-12 ani GRATUIT cu e.b Dotari camere: baie, aer conditionat, minibar, telefon, TV cu satelit, radio, uscator de par, balcon, seif
HOTEL ADMIRAL - 5*
Adresa: Hotel Admiral, Nisipurile de Aur, Bulgaria Situare: in centrul statiunii, 20 m de plaja Plaja: nisipoasa Dotari generale: receptie cu hol spatios, 2 restaurante (cu zosna pentru nefumatori), cafe-bar, birou schimb valutar, magazine suveniruri, piscina interioara si exterioara cu sectiune copii, club sanatate cu sala fitness si sauna, sala conferinte Facilitati copii: 2-12 ani cu e.b - reducere 50% Dotari camere: baie, aer conditionat, minibar, telefon, TV satelit, radio, balcon
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Pareri si comentarii despre hotelurile din Bulgaria si nu numai, care va vor ajuta sa va hotarati: http://bulgariancoast.com/ http://www.tripadvisor.com/
Harti interactive: http://www.purebulgaria.com/en_version/index.php |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dar ceva pareri personale nu spune nimeni? Eu sunt nehoatarat in a merge la bulgari sau la croati. |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Dar ceva pareri personale nu spune nimeni? Eu sunt nehoatarat in a merge la bulgari sau la croati.
Nico, pai hai cu noi la bulgari.
Noi ne gandim sa mergem din 6 sau din 9 iulie, dar inca nu am facut rezervarile. Ce zici? Mergeti? Mai merge cineva in Bulgaria in iulie? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| AdrianaC wrote:Nico, pai hai cu noi la bulgari. Noi ne gandim sa mergem din 6 sau din 9 iulie, dar inca nu am facut rezervarile. Ce zici? Mergeti? Mai merge cineva in Bulgaria in iulie?
Hmmm,,,, trebuie sa vedem ce zice ursul din barlog, tare greu il scot afara. Sincer, mi-ar placea la nebunie!!! |
|
| AdrianaC wrote:Nico, pai hai cu noi la bulgari. Noi ne gandim sa mergem din 6 sau din 9 iulie, dar inca nu am facut rezervarile. Ce zici? Mergeti? Mai merge cineva in Bulgaria in iulie?
Noi, de pe 23 Mami, dar nu e prea tarziu pentru rezervari? Mai sunt locuri? |
|
| kali wrote:Noi, de pe 23 Mami, dar nu e prea tarziu pentru rezervari? Mai sunt locuri?
Nu cred ca e tarziu, ca noi am vrea sa mergem la Kempinski in principiu, care e de 5* si costa destul de mult, si chiar am gasit oferte inca valabile la ei.
Voi unde mergeti, Kali? In ce statiune si la ce hotel? Cat va costa? |
|
| AdrianaC wrote:
Nu cred ca e tarziu, ca noi am vrea sa mergem la Kempinski in principiu, care e de 5* si costa destul de mult, si chiar am gasit oferte inca valabile la ei.
Voi unde mergeti, Kali? In ce statiune si la ce hotel? Cat va costa?
Multa bafta! Hotelul pe care l-ati ales este super din cate am inteles, doar ca are numai mic dejun- cam incomod din punctul meu de vedere. Noi mergem tot la Nisipuri, la Berlin Green Park- 4* all inclusive. Noi nu plecam singuri, asa ca hotelul nu este ales numai dupa criterile noastre, dar arata bine, are recomandari bune si sunt convinsa ca ne vom simti excelent. Am platit 850 euro/ familie-Alexia are gratuitate. Daca ar fi fost sa aleg eu, as fi optat pentru Arabella sau Bolero, tot all inclusive, 4*: imi place foarte mult cum arata si am citit numai chestii bune despre ele. |
|
| kali wrote:
Multa bafta! Hotelul pe care l-ati ales este super din cate am inteles, doar ca are numai mic dejun- cam incomod din punctul meu de vedere. Noi mergem tot la Nisipuri, la Berlin Green Park- 4* all inclusive. Noi nu plecam singuri, asa ca hotelul nu este ales numai dupa criterile noastre, dar arata bine, are recomandari bune si sunt convinsa ca ne vom simti excelent. Am platit 850 euro/ familie-Alexia are gratuitate. Daca ar fi fost sa aleg eu, as fi optat pentru Arabella sau Bolero, tot all inclusive, 4*: imi place foarte mult cum arata si am citit numai chestii bune despre ele.
Sa fie ! Bravo si voua !
Noi am gasit la Kempinski intradevar o oferta numai cu mic dejun inclus in pret, dar contra unei sume destul de modice zic eu, poti avea all inclusive sau demipensiune.
Noi o sa optam pentru demipensiune, iar costul la 5*, 1 camera dubla cu vedere la mare (pentru ca difera pretul si in functie de asta), 2 adulti si 2 copii sub 12 ani, 7 zile - 6 nopti, ne costa 1000 euro. As inclina sa il aleg pe acesta pentru ca hotelul are foarte multe facilitati, printre care si baby sitting, locuri de joaca pentru copii, internet free in fiecare camera si altele, plus ca si camerele sunt foarte mari, cam 43 mp / camera dubla, iar eu o sa am nevoie de spatiu cu 2 copii (am inteles ca pot oferi de acolo patut pentru copil mic si pat suplimentar pentru alt copil).
Inca nu stiu ce si cum cu parcarea, dar azi le dau un mail direct si o sa aflu mai multe amanunte sper. Nu vreau sa iau prin agentiile noastre, pentru ca sigur o sa dau mai mult decat daca fac rezervarea direct. |
|
| Vacanta placuta! De-abia astept sa va intoarceti sa-mi povestiti impresii "la cald". Eu nu mai am rabdare |
|
| Multumesc, nici eu nu mai am rabdare pe de o parte, pe de alta parte insa mi-e groaza cand ma gandesc ca o sa plec cu 2 copii din tara
Uite AICI, direct la ei, daca as face rezervarea, pretul e de 780 Euro / camera / 7 zile - 6 nopti, cu mic dejun inclus.
Sa vedem, mai caut sa vad daca gasesc ceva si prin tara. Am gasit deocamdata AICI, cu 876 euro / camera / 7 zile - 6 nopti, cu demipensiune. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana, Oana vacanta placuta va doresc. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Fetelor, vacanta placuta...acum ce sa zic...noi o sa dam undeva in jur de 30 si ceva de milioane pentru 6 nopti cazare si masa la un hotel de 4 stelute...inca nu l-am cumparat dar saptamana asta se hotaraste soarta noastra. Avand in vedere ca voi plecati in Bulgaria, preturile postate de voi sunt super! Sunt convinsa ca o sa va simtiti minunat. Noi nu prea avem curaj sa mergem cu Alex asa mica in afara, asa ca Mamaia scrie pe fruntea noastra! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Leuta, am ramas muta: 30 mil:208:? Doamne, cat e de scump! Nu e deloc de mirare ca acum romanii prefera concediile la mare in strainatate ca ajung la 1/2 de pret fata de cele autohtone .
Adriana, si la hotelul la care vreti sa mergeti voi mi se pare scump si o sa scriu mai jos de ce...dar vilute frumoase si cu conditii bune nu se gasesc de inchiriat de catre familii cu copii ?
...1000$ se da aici sa inchiriezi un viloi super la ocean o saptamana si are multe camere, internet, tv-uri multe (au si dvd-uri cu filme daca nu-ti convin sutele de programe prin satelit), curte cu loc de joaca pt copii, bucatarie, bai cu jacuzzi, piscina, hot tub, driveway pt mai multe masini, masini de spalat/uscat, vesela, lenjerii si prosoape in regim hotelier, tot-tot ce-ti trebuie si te duci si-o gasca de oameni...de aer conditionat sau fier de calcat/uscator de par nici nu se pune problema, casa are absolut ce ai si acasa...si ce ma gandeam ca la urmatoarea vizita in tara sa mergem si la mare... ...mai bine plec prin Europa ca si-asa n-am vazut-o sau plec in vacanta in Caraibe sau alta insulita si ies mai ieftin. |
|
| Asa este Delfinasa, nu e chiar ieftin. Chestia e ca si eu m-as duce la voi, daca nu m-ar omori avionul pana acolo .
Lasand gluma de-o parte, eu am comparat cu ce se ofera in tara la mare si am ajuns la concluzia ca mai bine dau aceeasi bani, dar la 5* si cu tot ce imi trebuie in Bulgaria.
In 2005 am fost la mare cu Alice (si cu Andrei in burtica) in Mamaia, la hotel Central. Totul a fost OK, e un hotel de 3*, destul de mici camerele si foarte slabut meniul. Am dat numai pe cazare, 6 nopti, vreo 3.500.000 lei / noapte, deci vreo 21 mil in 2005. Nu aveam inclus in pret decat micul dejun. Sezlongurile si umbrela se plateau separat, 100.000 / sezlong + 100.000 / umbrela, deci mai dadeam in plus cam 300.000 lei / zi si pentru astea. Mancarea, pranzul si cina, nu mai zic ce mai luam si pe langa, ne costa cca 1 mil / masa, deci inca 2 mil / zi. In total am dat cam 6 mil / zi, iar cu totul, toata excursia, a fost vreo 40 mil.
Nu m-am bucurat de servicii sau de vreo plaja super, la piscina nici nu am mers ca era full si se calcau pe picioare, asa ca am zis ca nu mai fac greseala sa dau aproape 1500 euro la noi in tara. Prefer sa dau aceeasi bani in afara si sa am si servicii mai bune, infinit mai bune.
Am mai gasit acum un hotel, mai ieftinut, tot in Bulgaria, in Sunny Beach, HOTEL AMFORA, 3*. O sa ma mai interesez si ce e cu asta, am vazut ca e chiar la plaja si mai are si all inclusive, iar ca pret - 7 nopti sunt 265 euro / pers, deci ne-ar duce undeva la 550 euro / familie / sejur.
Sa vedem, inca studiem oferta |
|
|