Bucurii marunte
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Monday, November 19, 2012 7:07 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Offf,nu am stiut,.....am crezut ca razi de mine,.....
Acum sunt bine,.....dupa ani de zile de chin,dr mea mi-a prescris tratamentul corect si m-a lasat foarte repede,......yes
kali
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
marivic wrote:
Offf,nu am stiut,.....am crezut ca razi de mine,.....
Acum sunt bine,.....dupa ani de zile de chin,dr mea mi-a prescris tratamentul corect si m-a lasat foarte repede,......yes

Si tu, acum... de ce sa fi ras?!
Ma bucur ca esti bine; pentru mine nu e atat de chinuitor.
bulibuli
Scris: Tuesday, November 20, 2012 1:10 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
kali wrote:

Si tu, acum... de ce sa fi ras?!
Ma bucur ca esti bine; pentru mine nu e atat de chinuitor.

Sa nu radeti de mine, dar eu am crezut ca amandoua va referiti la faptul ca aveti chef de un shopping ras adica va mananca mana sa mai cheltuiti niste bani pt sufletelul vostru.. (ca tot era vorba de bucurii pe-aici). alcool
kali
Scris: Tuesday, November 20, 2012 2:02 PM
Nivel

bulibuli wrote:

Sa nu radeti de mine, dar eu am crezut ca amandoua va referiti la faptul ca aveti chef de un shopping ras adica va mananca mana sa mai cheltuiti niste bani pt sufletelul vostru.. (ca tot era vorba de bucurii pe-aici). alcool

hohot Eiii, si asta.dance
Bifat ieri 3 topuri, 2 perechi de pantaloni ( gen calarie ), un briz-briz de pus la gat, 2 jachete tricotate, 2 body... si inca mai caut cizme negre peste genunchi imblanite dar vad ca astia nu au auzit de asa ceva. Mai insist azi, nu ma las.
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 20, 2012 2:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:

... si inca mai caut cizme negre peste genunchi imblanite dar vad ca astia nu au auzit de asa ceva. Mai insist azi, nu ma las.

hainoroc Dau de baut pentru pont; -caut de am innebunit si eu. Pana atunci imi pun, in cele neamblanite, peste dres gros, sosete de schiras + jambierehohot. Totul ok, daca nu trebuie sa merg in vizite, sa ma descalt...sorry1
bereea
Scris: Tuesday, November 20, 2012 2:35 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Imblanite pe dinafara sau pe dinauntru?
kali
Scris: Tuesday, November 20, 2012 2:38 PM
Nivel

Cris-DL wrote:

hainoroc Dau de baut pentru pont; -caut de am innebunit si eu. Pana atunci imi pun, in cele neamblanite, peste dres gros, sosete de schiras + jambierehohot. Totul ok, daca nu trebuie sa merg in vizite, sa ma descalt...sorry1

hohot hohot hohot Esti tare de tot!!hohot

Bereea, pe dinauntru.
LilianaD
Scris: Tuesday, November 20, 2012 3:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2011
Eu am gasit aici, anul trecut, dar nu negre... un... coniac...hainoroc
Cris-DL
Scris: Tuesday, November 20, 2012 8:50 PM
Nivel

kali wrote:

hohot hohot hohot Esti tare de tot!!hohot

Sunt tare friguroasamaseluta -cu picioarele sloi tot timpul si de la ele, inghet toata; noroc ca ma deplasez numai cu masina, insa la birou e dezastru- gresie, camere mari si inalte... caldura, cat sa amortesti, cu tot cu un caloriferul electric ce-l am sub birou.

Si sa nu fiu off de tot... bucuria mea azi, a fost cand am ajuns acasa de la serviciu si Deea m-a asteptat in prag, tipand : mami, am luat FB cu Bravo! ...asa le da doamna, cand testarea este fara nicio greseala, insa nu se trece in carnet, nu are valoare, dar se pare ca pentru ea a avut.
Pe ea a bucurat-o acel "Bravo!", insa bucuria mea a fost maxima, doar vazandu-i surasul de pe fatzuca si ochisorii ei plini de luminitecoeur coeur

marivic
Scris: Tuesday, November 20, 2012 9:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Am crezut ca ti-a parut o gluma,....Ce-i drept ca eu de ani de zile ma confrunt cu dermatita mea de stres,cum a numit-o un dr.si ca nu are ce sa-mi faca decat sa ma linistesc.....Dar dupa cum v-am mai spus mie imi apare in momentele foarte tensionate,cand acumulez mult stres,griji,suparari in organism,...uff
Asa ca acum,scarpinandu-ma la sange,....(in cot imi apare si apoi se intinde pe antebrat)am decis sa merg la dr de familie si sa-i cer o trimitere,.....iar ea cand m-a vazut a zis doar atat:Ce dermatita,asta e Psoriazis,.....
Mi-a dat tratament,.....si iata-ma ca ma simt foarte bine,.....mi-a trecut mancarimea,.....iar acum incerc sa vad cum pot sa-l tin sub control,....
Este o bucuie marunta ,faptul ca nu ma mai mananca si stau linistita cu cotul pe masa caci ,cum stateam sprijinita in cot,agitam basicutele si ma urcam pe pereti de ce ma mancau,.....
Si uite asa,.....este si asta o bucurie marunta-ce bine e sa nu te mai manance hohot hohot hohot Sa nu fiu off-topic,...felicitari pt micile bucurii pe care ti le-ai facut si sa le porti sanatoasacomputerlove
Cris,felicitari Deeinewclap newclap newclap Cat mai multi de FB in colectia ei!computerlove
kali
Scris: Wednesday, November 21, 2012 12:59 PM
Nivel

Cris-DL wrote:

Sunt tare friguroasamaseluta -cu picioarele sloi tot timpul si de la ele, inghet toata; noroc ca ma deplasez numai cu masina, insa la birou e dezastru- gresie, camere mari si inalte... caldura, cat sa amortesti, cu tot cu un caloriferul electric ce-l am sub birou.

Daaaa, stiiiu... asa sunt si eu. M-a amuzat faza cu vizita pentru ca am vizualizat jambierele peste sosete peste dress peste... peste... peste...; ce sa fac daca am o imaginatie zburdalnica...?!angel

Cris-DL wrote:

Si sa nu fiu off de tot... bucuria mea azi, a fost cand am ajuns acasa de la serviciu si Deea m-a asteptat in prag, tipand : mami, am luat FB cu Bravo! ...asa le da doamna, cand testarea este fara nicio greseala, insa nu se trece in carnet, nu are valoare, dar se pare ca pentru ea a avut.
Pe ea a bucurat-o acel "Bravo!", insa bucuria mea a fost maxima, doar vazandu-i surasul de pe fatzuca si ochisorii ei plini de luminitecoeur coeur

Bravo micutzei de... bravo!firstprize Si la cat mai multi!!
Foarte frumoasa reactia... din pacate pe Alexia o lasa rece...
bereea
Scris: Wednesday, November 21, 2012 2:03 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:

Stai sa vezi cum e cand iti spune ca s-a saturat de Fb si mai vrea si alte calificativealcool

Deea, bravo !newclap newclap
Cris-DL
Scris: Wednesday, November 21, 2012 2:17 PM
Nivel

kali wrote:

Daaaa, stiiiu... asa sunt si eu. M-a amuzat faza cu vizita pentru ca am vizualizat jambierele peste sosete peste dress peste... peste... peste...; ce sa fac daca am o imaginatie zburdalnica...?!angel

Exact asa si arata, peste, peste, peste... hohot Insa problema este "vizita", nu cum arat eu cu peste ras

kali wrote:

Multumimpupici
Este primul bravo, de aici si minunata ei reactie; asa de FB simplu, cu + sau -, este satula si-o lasa si pe ea rece.
Poate Alexia, a mai luat si e obisnuitacoeur coeur

Mari, Bereeapupici pupici multumesc frumos!

kali
Scris: Wednesday, November 21, 2012 2:51 PM
Nivel

bereea wrote:

Stai sa vezi cum e cand iti spune ca s-a saturat de Fb si mai vrea si alte calificativealcool

Deea, bravo !newclap newclap

Pe langa faptul ca am citit fb = facebookalcoolhohot - nu stiu ce am zilele astea, sunt foarte zapa - ... uite ca nu m-am gandit la asta. Acum... alte calificative de genul... fffffbmaseluta sau... i??rambo

Cris-DL wrote:

Multumimpupici
Este primul bravo, de aici si minunata ei reactie; asa de FB simplu, cu + sau -, este satula si-o lasa si pe ea rece.
Poate Alexia, a mai luat si e obisnuitacoeur coeur

Ma bucur pentru ea.computerlove
Pe Alexia o lasa rece calificativele in general. Adica ii place scoala, isi da interesul, insa i se pare normal sa stie si sa ia fb - chiar si cu bravo -, nu se ambitoneaza si nici nu este happy. E fapt divers, cumva...
Ca idee, a trebuit eu sa ma uit in caietele lor si sa-i felicit pentru primul fb ever, ca ei nici macar nu mi-au spus de el - spre deosebire de alti copii care tzopaiau fericiti in jurul parintilor inca de la scoala.
Sper ca asta sa nu se traduca prin lipsa de interes mai tarziu...

monica irimia
Scris: Wednesday, November 21, 2012 3:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/3/2010
kali wrote:

Ca idee, a trebuit eu sa ma uit in caietele lor si sa-i felicit pentru primul fb ever, ca ei nici macar nu mi-au spus de el - spre deosebire de alti copii care tzopaiau fericiti in jurul parintilor inca de la scoala.
Sper ca asta sa nu se traduca prin lipsa de interes mai tarziu...

Asa s-a intamplat si la noi. De multe ori l-am intrebat despre note si mi-a zis una sau doua, uitand de FB-ul la abecedar, de exemplu. E bine si asa pentru ca rascolind caietele, mai am si eu parte de cate o surpriza placuta. angel
Exista si FB cu +? Noi am primit FB cu bulina, cu plus niciodata, doar cu minus. ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.