Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ce frumos!!! Mihaela,multumesc |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Eu m-am bucurat azi cand am vorbit cu Deutza pe mess, care mi-a cumparat o bratarica rosie cu un pandantiv cu litera S (initiala de la numele meu de fata, pe care sper sa mi-l recuperez cat de curand)
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Superb gestul Deutei! |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| bereea wrote:Superb gestul Deutei! Multumesc, sa stii ca e ceva, Deutza noastra e cunoscuta pentru egoismul ei:018: |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Atunci cu atat mai mult bravo ei! |
|
| Atunci nu o poti incadra la ,,bucurii marunte,KATY Este o mare bucurie,atunci daca este asa cum spui tu,egoista Felicitari pt.gest si sa o stapanesti sanatoasa! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Va arat si eu o bucurie marunta care m-a umplut azi de viata si optimism..Maimutica roza de pus la chei ( sau oriunde vrei) ,e de fapt un ceas mic ca ceas de fapt imi trebuia mie.Nu stiu de ce imi place asa de mult, numai cat o vad ma incarca cu energie
t-mihaela attached the following image(s):
|
|
| Misto! E o chestie din aceea la care fluieri si iti raspund cheile cand le pierzi?Super |
|
| Am muncit azi ca un rob Mancare,curatenie ca la carte,bagat masinii la spalat si intins,strans rufe,facut lectii,asa ca acum ,la ora aceasta 20:22,nu mai vreau sa fac nimic.Mi s-a descoperit psoriazis,...am facut tratament si astazi mi-am permis sa beau un pahar cu vin(acum 5 minute,sau de 5 minute stau in pat si-mi savurez paharul )si incepe sa ma manace iar ,.....mana Dar n-o bag in seama,..... savurez paharul cu vin si urmaresc o emisiune interesanta pe History :018: :018: :018: Vreau s uit de tot si toate si sa ma scufund intr-un vis,.....este o bucurie marunta pe care nu mi-o permit foarte des,...... |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Felicitari Mari ca-ti oferi bucurii pentru sufletul tau,un mic alint care de fapt insemana mult! |
|
| Multumesc,Oana, .....este o bucurie mica,....o clipa de relax,un pahar de vin bun,care-mi place,caldura casei,minunea mea iubita langa mine(Vic),si forumul langa mine, .....Am recitit un topic in care povesteam cum mi-am pierdut copilul,fetita, ...se apropie ziua(30 decembrie)si intru iar in perioada durerii, in periaoada melancoliei, ....pe 10 dec. era ziua de nastere a mamei mele,pe 30 dec. am pierdut fata (trebuia sa o cheme Sara)asa ca,....pot sa ma scufund putin in visare, ....daca acest lucru este o bucurie marunta,.....caci este pt mine o bucurie ,....faptul ca traiesc! Am avut lacrimi in ochi,dar Victor m-a intrebat daca sunt trista si i-am povestit totul,....i-am spus de ce imi vine sa plang si mi-a spus:Pot sa ma duc sa-mi pun un cd cu Magic(vb engleza)care stie ca mie imi face placere,.....asa ca Dumnezeu mi-a trimis o alta minune in viata mea chiar daca mi-a luat una,..... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Bucurii marunte sunt la tot pasul, floarea din geam care da sa isi deschida petalele, copilul care se trezezste noaptea ma ia in brate spune mama, ma saruta pe obraz si se culca linistit pana dimineata, aerul rufelor aduse de afara,mai placut cei drept iarna, soarele timid care imi bate in geam, gherghinele cu florile lor mari , parca din alta lume, cate un cuc ce canta primavara si tu esti cu buzunarele goale , se spune ca atunci cand auzi cucul cantand pentru prima data sa ai bani la tine, ca sa ai tot anul.......oameni care surprind prin bunatatea lor, cate un colt de natura in care evadezi fara grija macar pentru un weekend....... si cea mai mare relaxare a mea zilele petrecute in stupina. .........si sunt multe bucurii marunte in jurul nostru numai ca stresul si viata aglomerata ne fac sa nu le prea dam importanta. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Si pe tine??!! |
|
| De la stres,Kali,.... la ce te gandesti? Am fost diagnosticata cu psoriazis,.....si am localizat pe mana dreapta,..... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
|
Exact la ceea ce e. Si eu am psoriazis... si pe mine ma mananca mainile.
|
|
|