Profil: Bucurie2017
Despre
Utilizator: Bucurie2017
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, February 8, 2017
Ultima vizita: Friday, January 5, 2018 12:27 PM
Numarul de postari: 32
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 39
Postat: Thursday, July 20, 2017 8:12 AM
alina89 wrote:
Eu peste tot am citit ca ritmul cardiac mare ar indica fetita, nu baietel.

Al meu a avut la 7s 110bps apoi in jur de 150-160bps. Insa astea sunt doar "wife tales" nu e nimic demonstrat stiintific din ce stiu eu.

Exact. Stiam tot de fetita. O prietena de-a mea era gravida in acelasi timp cu mine, diferenta de 2 saptamani. Si ea chiar imi zicea ca ritmul cardiac al bebelusului ei este mai mare ca la mine. Si ce crezi: ea are fetita, eu baietel Lol
Postat: Wednesday, July 19, 2017 9:04 AM
Diana1489 wrote:
Buna fetele ! Am fost la doctor , am facut morfologia 2 . Am fost urgent din cauza ca am avut ni?te scurgeri maronii astazi si m-am speriat , am mers la un medic Neam? care vb române?te . Ieri Am sunat sa imi fac programare dat nu a vrut spunând ca nu ia paciente noi . Astazi fiind faza cu scurgerea m-am dus direct acolo ch tupeu . Intrun final am intrat si este totul bine cu Bebelina mea , are 230 gr si 18 s 5 z . La mine a spus ca este o problema cu arterele intrauterine si tensiunea nu prea am inteles mare lucru . Mi' a dat sa iau aspirina , una pe zi si cica ma ajuta sa se dezvolte arterele si sa nu ma umflu . Stiti ceva despre aspirina in sarcina ?

Da! Si eu iau din aceleasi motive. Iau aspenter care contine ACID ACETILSALICILIC Fluxul de sange nu e bun si placenta nu se dezvolta cum trebuie. Eu iau de 3 ori/saptamana.
Postat: Thursday, June 29, 2017 12:39 PM
Sofiaa wrote:
Buna fetelor. Sunt o veche membra a forumului, mi-am schimbat numele. Prima sarcina la termen, natural, a doua sarcina pierduta devreme, oprita in evolutie. Mi-am facut analize, am trombofilie, sunt pe injectabil de la testul pozitiv.
Acum sunt insarcinata in 8-9 saptamani, sper sa decurca totul normal. Doamne ajuta.

Fete care sunteti la a doua sarcina, aveti simptome diferite? Cu primul copil eram zomby, vomam aproape zilnic, oboseala. Acum sunt fresh, nu am vomitat, foarte rar cate o stare de greata dar nu stiu daca a fost reala sau inchipuita. Sanii ce ma dor seara si cam atat.
Sper din suflet ca lipsa simptomelor sa nu fie un semn negativ. Va pup

Bine ai venit printre noi si sarcina usoara!

Sarcinile pot fi diferite. Si gusturile tale culinare la fel. Poate de data aceasta nu vei avea asa multe greturi. Eu la nici o sarcina nu am vomitat, dar aveam greturi...si sunt la a treia....asa ca...bafta!
Postat: Tuesday, June 20, 2017 3:54 PM
MadaMadalyna wrote:
Hilar am repetat ieri beta. Vineri era 133.5 iar valoarea de ieri e 358.8.... aproape ca s.a triplat in 48 ore...

Doamne ajuta!
Sarcina usoara!!!
Postat: Thursday, June 15, 2017 11:41 AM
BabyGimi wrote:
Lili, citeam la aspirante ca din august vrei bebe 2 yes hearts
La cat timp dupa cezariana ti-a dat doctorul ok-ul pt o noua sarcina? Nu de-alta, dar mi se pare devreme dupa 5 luni si din cate imi amintesc, tu ramaneai relativ usor insarcinata. Chiar sunt curioasa :)

Muchas graciascomputerlove

Eu am ramas insarcinata cand bebe avea 10 luni. Pana sa ma duc la dr am fost cam speriata, insa doctorul a zis ca e ok, ca poti ramane insarcinata si dupa 4 luni de la cezariana. Bineinteles, trebuie sa ai grija mai mare ca uterul este mai sensibil.
Postat: Wednesday, June 14, 2017 8:28 AM
Victory wrote:
De ce? Eu Iti recomand sa faci si morfo III . La dr unde merg , in ziua cand am facut eu morfo II, tocmai facuse unei mamici morfo III si s-a vazut la bebe un defect ceva la inimioara si urma sa mai faca investigatii sa vada cum se poate rezolva... Si la eco II nu se vazuse nimic in neregula....

Daaaa, voi face categoric. Nu mai stiam insa in ce perioada se face.
Postat: Tuesday, June 13, 2017 8:18 AM
Neata fetelor. Am uitat cand se face ecografia de trim.III. Cine stie?
Postat: Thursday, June 8, 2017 7:57 AM
alina89 wrote:

Eu am intrerupt arefam`ul de la 8s, ca nu il luasem vro 3-4 zile la rand si a zis sa nu il mai iau atunci deloc. tot atunci imi zisese sa nu mai iau nici vitaminele sa raman pana la urmatorul control doar pe acid folic, dar daca i-am dat mail sa ii zic de carcei si ameteli mi-a dat liber sa reiau vitaminele. sa vedem ce zice vineri, poate zice sa nu le mai iau ca abea am cumparat pt inca o luna ca doar o folie cu 10 nu au vrut sa imi dea la farmacie. mi-au iesit si rezultatele analizelor, as putea sa zic perfect ras acum sunt toate in interval deci probabil a fost o dereglare ceva ca pe ultimele le facusem fix in a 3 zi de paste si poate am exagerat cu mancarea.

vreau sa ii cer detalii si despre nasterea la regina maria, m-a sunat ieri "reprezentatul" ei si s-a facut ca nu ii zisese nimic tipa cealalta de mine, desi era in toate mailurile in CC si cica sa ma grabesc ca deja s-au facut multe programari pentru luna noiembrie si oferta e limitata (care oferta nu stiu, ca nu a vorbit de sume alcool )

ti-a facut eco abdominala 2d ? sau baga putin si 3d`u ? ras

Asa zic toti de la clinicile private. Si la Medicover e la fel. Spun chestia asta ca sa te faca sa semnezi mai repede contractul cu ei.

Sincer, eu fiind la a treia sarcina, iti spun ca nu merita banii. Am nascut de doua ori la spitalul Municipal si a fost super ok. Plus, ca daca se intampla ceva Doamne fereste, se spala pe maini de pacate si tot la un Spital de stat te vor trimite, pe tine sau bebe. Asa ca...trebuie sa cantaresti bine avantajele si dezavantajele.
In Spital, daca totul este ok, nu stai mai mult de 3 zile, maxim 4.
Postat: Friday, May 12, 2017 8:06 AM
Diana1489 wrote:
Fetelor voi pana la câte saptamani a?i avut stari de grea?a ? Eu deja nu mai am nimic ! Ma cam îngrijoreaza !

Eu nu am avut deloc la nici o sarcina. Doar seara aveam o stare mica de greata si mancam salata cu otet balsamic si imi trecea
Postat: Thursday, May 11, 2017 10:33 AM
korina wrote:
[quote=Inawar]
Cheek Kiss [/qu
ote]
Inawar poti lua biberoane de la NUK.toate au tetina anti colici.

Fetelor, de ce va ganditi voi la biberoane? Focusati-va pe faptul ca veti alapta. Eu am avut doua cezariene si dupa ambele am avut lapte repede. Conteaza enorm sa il ti pe bebe foarte mult la san dupa nastere. Mie dupa 24 h de la cezariana imi venise laptele. Se poate, credeti-ma!
Nu exista nimic mai sfant, comod, practic, economic si in primul rand sanatos! Si stiu despre ce vorbesc fiindca primul copil a fost alaptat doar pana la 3,5 luni, din greseala si nestiinta mea. Si tare incomod si greu este sa faci lapte praf. Plus ca nu se compara cu faptul ca este extrem de sanatos.