Rocsana wrote:Super,ce repede ti-a dat drumul acasa ,in spital ti la adus la san a doua zi sau in ziua cu nasterea ?dr.meu a zis ca la san numai dupa 24 h sa suga efectiv ca in prima nu o sa pot eu (doar o aduce ca sa o vad si sa o puna un pic la san sa ma simta ,acum cred ca fiecare spital e cu obiceiurile lui ) Imp.este ca sunteti bn ,ca papati si ca ai laptic . Pupici Eu am nascut prin cezariana la 10.30 si la 14.00 mi l-adus pe bebe la san. E o prostie asta, ca nu poti. Trebuie sa ti-l dea cat mai repede si des, altfel cum sa ai lapte? Eu la 48 h aveam super lapte, dar l-am si tinut mult la piept. A doua zi dupa operatie a stat cu mine in camera. Am nascut la Municipal
|
Bebe grasun e cuminte. Se trezeste noaptea de 3 ori, manânca si se culca. M-am recuperat repede dupa operatie. Am nascut miercuri si vineri la 3 eram acasa. Lapticul mi-a venit la ca. 48h, dar in spital am stat cu el aproape numai la san. Asa ca si bebe a avut de munca. Cat despre hainute: il îmbrac cu haine de 1 luna. Celelalte ii sunt mari.
|
Fetelor am nascut ieri un bebe grasan de 3,550 kg si 52,5 cm. Suntem bine amândoi.
|
Wow! Sunt prima pe lista! Am fost azi la dr si am stabilit data cand vine bebe: peste doua zile, adica miercuri!!!!
Pup.
|
Am fost azi la la dr care tine locul doctorului meu. M-a monitorizat si am facut si analizele de sange. Sunt 80% sanse sa nasc luni! Mai am 2 zile!
|
Doamne fetelor, ma emotionati!!!! Am fost azi la la dr care tine locul doctorului meu. Sunt 80% sanse sa nasc luni! Mai am 2 zile!
|
Ce faceti burticute? Eu am ajuns ieri pe la spital. A fost o alarma falsa. M-am trezit dimineata si cand m-am ridicat din pat am simtit o scurgere, ca si cum as fi facut pipi pe mine. Am crezut ca mi s-a rupt spa. Dar se pare ca membranele nu sunt rupte. Doamne ajuta! Dr este plecat din tara pana sambata si eram crizata...va dati seama ce emotii am avut. In rest acum stau cumintica. Mi-e frica de orice pana sambata cand se intoarce dr.
Legat de cezariana: intrat-adevar este horror a doua zi dupa nastere. Dar fff important este sa te misti mult ca sa-ti revi.
Si legat de vitamine: da, trebuie sa luati si pe perioada alaptarii, cel putin 3 luni dupa nastere. Asa am facut eu si a fost ff bine ( la recomandarea medicului). Eu am luat in sarcina Elevit si am continuat inca 3 luni dupa nastere.
Pup fetele!
|
Si eu am mari probleme cu somnul. Pazesc casa toata noaptea Recordul a fost de la 1 la 4 treaza. Si ziua nu pot dormi ca vine copilul cel mare de la scoala. Asa ca...horror
|
Bine ai venit Tudor! Felicitari mamico!
|
nicolenicol wrote:Buna seara.Nu am mai intrat de mult pe forum,dar am o ingrijorare.Sunt mamici care au facut amniocenteza?Am 39 de ani si medicul mi-a recomandat sa o fac sapt viitoare.Am 15 sapt de sarcina si tot citesc pe net despre test si ma ingrozesc.Poate sa ma lamureasca cineva care a trecut prin asta care e adevarul despre riscul de dupa? Va multumesc. Buna! Eu am facut la prima sarcina si mi-a fost cam frica. Acum la a doua am facut un test care se numeste NIFTY si se face din sangele matern. Este de ultima generatie si costa la Medicover 2.700 lei. Nu exista riscuri deloc fiindca iti ia doar sange! In cazul in care la acest test iti ies rezultate proaste, te pune sa faci amniocenteza. Chiar nu inteleg de ce nu ti-a sugerat dr de la inceput sa faci acest test. Amniocenteza este cam invechita, plus ca sunt riscuri mari. Intreaba-ti doctora mai bine.
|