Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Buchetul meu a fost tot curgator din trandafiri galbeni ca sa fie in ton cu rochia (care a fost galben cu auriu).
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| petro wrote:Buchetul meu a fost tot curgator din trandafiri galbeni ca sa fie in ton cu rochia (care a fost galben cu auriu).  hmmm vad eu bine?????????in spatele buchetului o mireasa deosebita...care nu vrea sa ane arate cum a afost si mireasa...te rugam hai arata-ne ca imi face cu ochiul rochita ta si vreau sa o var toata si pe tine bineneteles |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mama lui rik wrote:hmmm vad eu bine?????????in spatele buchetului o mireasa deosebita...care nu vrea sa ane arate cum a afost si mireasa...te rugam hai arata-ne ca imi face cu ochiul rochita ta si vreau sa o var toata si pe tine bineneteles
este un topic cu nunti,mirese si rochii de nunta pe undeva,acolo o poti vedea pe Petro
iar tu,esti foarte dragutica
zici ca ti-ai facut singura buchetul? cat timp ti-a luat? |
|

| sami wrote:este un topic cu nunti,mirese si rochii de nunta pe undeva,acolo o poti vedea pe Petro iar tu,esti foarte dragutica zici ca ti-ai facut singura buchetul? cat timp ti-a luat? multumesc mult...pai cam in jur de doua ore il faceam si mai repede dar mia-am fost facut si un aranjament si mam implicat mult si acolo plus ca eram si ffff obosita... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Nu mai e Petro la miresici, ca si-a mutat pozele din Photobucket. |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Nu mai e Petro la miresici, ca si-a mutat pozele din Photobucket. da am observat si eu si na nu o mai pot vedea |
|

| va mai postez cateva buzhete facute de mine la mirese care is prietenele mele
 asta e unul iar pe masina se vede si aranjamentul care tot eu lam facut
 acesta e altul bineneteles mam pozat cu el
 iar acesta este la o prietena la cununia civila ....toate au fost inspiratia mea...pentru ca prietenele melel au ales sa le fac ce vreau eu...si sau bucurat...sper sa va placa |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Super buchetele Mama lui Rik! Te pricepi! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anabella,imi place mult ultimul buchet,dar si celelalte sunt frumoase |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| mami de Rik,super
te-ai gandit sa-ti deschizi o florarie sau o afacere in domeniul asta? |
|

| butterfly wrote:anabella,imi place mult ultimul buchet,dar si celelalte sunt frumoase ma bucur pai fiecare are diferite gusturi ninetem |
|

| sami wrote:mami de Rik,super te-ai gandit sa-ti deschizi o florarie sau o afacere in domeniul asta? hmmmmmm mias dori fffffffffffffffffffffffffffffff mult dar este o investitie mare financiar dar si sufleteste...LUCRAND CU SUFLETUL IESE CEVA DEOSEBIT... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Sunt superbe aranjamentele florale ! Felicitari ! Foarte reusite ! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2008 Mesaje: 226
| aceasta este singura poza in care se vede buchetul intreg (nu mi-a dat prin cap sa -i fac poze buchetului) initial am comandat un buchet foarte frumos cu trandafiri albi , roz, si galben ,dar in loc de buchetul dorit mi-au adus altceva...... nu am avut de ales si lam ales pe acesta |
|

| am revenit cu noi buchete...pentru cele ce vor deveni mirese...numai primul este facut de mine...restul sunt culese:018:

|
|
|