Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Ce casa de aranjamente florale imi puteti recomanda?
Voi ce fel de buchete ati avut?
Am vazut buchetul lui Nicole Kidman si mi-a ramas gandul la el...
taki attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Cred si eu ca ti-a ramas gandul la el !
Eu am avut un buchetel din trandafiri rosii. Cam asa arata. Mai am o poza mai buna, dar trebuie sa o scanez.
AdrianaC attached the following image(s):

|
|

| Si in buchetul postat de mine, printre trandafirii albi se gasesc si bobocei micuti de trandafiri rosii...as vrea asa si cred ca si tortul o sa-l fac tot alb cu rosu.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am avut un buchet super dragutz (asa mi se pare mie) cu trandafiri albi si cu varful petalelor albastre. Si cel de la cununie a fost rosu. Kiki attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Buketul meu a fost ca al Adrianei, numai ca era din trandafiri albi. Si pentru ca rokia avea flori de mar rosii, i-am adaugat niste floricele micute, artificiale, rosii. La fel, si floarea mirelui, a fost un trandafir alb, asortat cu floricele rosii. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Adriana, tu esti blonda din poza? Wow, iti statea super bine blonda. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Eu sunt blonda |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mie nu prea-mi place buchetul Lui Nicole K.,e prea simplu.Insa imi place buchetul meu mihaela75 attached the following image(s):

|
|

| mihaela75 wrote:Mie nu prea-mi place buchetul Lui Nicole K.,e prea simplu.Insa imi place buchetul meu
Pai, simpla o sa fie si rochia si petrecerea...ceva intim, maxin 50 de invitati!  |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| mihaela75 wrote:Mie nu prea-mi place buchetul Lui Nicole K.,e prea simplu.Insa imi place buchetul meu
Buchetul e superb,dar si zimbetul lui Kaze nu-i de ici colea!
Alina,poate ca daca ne-ai posta rochia,fetele or sa aibe mai multe idei! Desi am inteles ca nu vrei asta? |
|

| Miri wrote:Buchetul e superb,dar si zimbetul lui Kaze nu-i de ici colea! Alina,poate ca daca ne-ai posta rochia,fetele or sa aibe mai multe idei!  Desi am inteles ca nu vrei asta?
Ba, am sa o postez ca, am nevoie de sfaturi! Hai ca acum o pun la rochii de mireasa! |
|

| Astept cu nerabdare! |
|

| Miri wrote:Astept cu nerabdare!
Gata, am postat-o...sper sa nu fie cu ghinion! |
|

| Am vazut-o,deja! Eu zic ca poti sa mergi pe combinatie de doua culori in buchet,alb cu rosu |
|

| Miri wrote:Am vazut-o,deja! Eu zic ca poti sa mergi pe combinatie de doua culori in buchet,alb cu rosu
Pai, cam asa vreau sa fac... |
|
|