Buchetul miresei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Friday, December 19, 2008 6:13 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts hearts
teea09
Scris: Thursday, January 29, 2009 7:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
nu ati mai fost pe acest topic de mult dar imi permit sa imi arat si eu buchetul de mireasa pe care l-am avut pe post de "posetuta"

si la cununia civila a fost facut pe ultima suta de metrii pentru ca era sa ajung fara buchet la starea civila eu si sotul ocupandu-ne de toata nunta am uitat de noi ras

Dar eu zic ca a fost dragutel
cristinaflorina
Scris: Thursday, January 29, 2009 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Amindoua sunt fumoase extraordiare. Bravo
Ana
Scris: Friday, January 30, 2009 3:52 PM
Nivel

cool cool bravo bravo bravo fff frumoase teea!!!!cool
ingerash
Scris: Friday, January 30, 2009 4:22 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
teealove love love suparb buchet,iar voi santeti asa frumosiangel sa fiti fericiti!pupici
teea09
Scris: Friday, January 30, 2009 5:16 PM
Nivel

Multumim mult thankyou thankyou thankyou
Un mic secret Daca ar fi sa mai fac iar buchetul asa face unul mai mic - fara exagerare - a avut vreo 3 kg pt ca inauntru era burete imbibat cu apa si va dati seama. Nici florareasa nu s-a gandit sa imi puna o panglica ma lata, sa nu ma taie si atunci de la greutate mi-au ramas niste semne ...
Aceasta a fost inspiratia mea:

Ana
Scris: Friday, January 30, 2009 5:19 PM
Nivel

teea09 wrote:
Multumim mult thankyou thankyou thankyou
Un mic secret Daca ar fi sa mai fac iar buchetul asa face unul mai mic - fara exagerare - a avut vreo 3 kg pt ca inauntru era burete imbibat cu apa si va dati seama. Nici florareasa nu s-a gandit sa imi puna o panglica ma lata, sa nu ma taie si atunci de la greutate mi-au ramas niste semne ...
Aceasta a fost inspiratia mea:

Teea eu am lucrat in domeniu si am facut si asha ceva...dar un buchetel ca sa nul tin in mana modelul tau sal tii pe brat nu se face din trandafiri si se lucreaza cu fir verde de burete care mentine apa pt flori!!pupici pupici
Mela
Scris: Friday, January 30, 2009 6:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Teea,frumoase buchetele tale hearts

3 kg zici? Wow ce nu fac miresicile ca sa fie toate perfecte in ziua nuntii bis
teea09
Scris: Friday, January 30, 2009 6:14 PM
Nivel

Acum stiu si eu dar atunci nu.uff Si pentru ca naasei ii plac foarte mult trandafirii am ales trandafiri. Sincer eu daca faceam dupa mine imi faceam un buchet alta forma si florile erau caleyes Acestea fiid preferatele mele, insa toti au sarit la mine ca sunt florile mortului si nu si nu. Dar eu tot m avut ceva cale - artificiale cei drept - cocardele socrilor si bunicutelor care au fost la fel si la domnisoarele de onoare niste "pampoane" la mana sa va arat insa cred ca la alt topic pupici
Ana
Scris: Friday, January 30, 2009 8:31 PM
Nivel

teea09 wrote:
Acum stiu si eu dar atunci nu.uff Si pentru ca naasei ii plac foarte mult trandafirii am ales trandafiri. Sincer eu daca faceam dupa mine imi faceam un buchet alta forma si florile erau caleyes Acestea fiid preferatele mele, insa toti au sarit la mine ca sunt florile mortului si nu si nu. Dar eu tot m avut ceva cale - artificiale cei drept - cocardele socrilor si bunicutelor care au fost la fel si la domnisoarele de onoare niste "pampoane" la mana sa va arat insa cred ca la alt topic pupici
sa te uiti mai in urma sa vezi si buchetelul meu pe la pagina 7...care mi lam lucrat eu sa vezi daca iti place!!!pupici pupici
teea09
Scris: Saturday, January 31, 2009 8:20 AM
Nivel

L-am remarcat de cand l-am vazut prima data pe topic. Este minunatlove cu adevarat ai talentnewclap. Eu cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine daca nu ai sanse sa iti deschizi o florarie, eu cred ca acolo ai fi cu adevart in largul tau. Te pupic pupici
Fluturas
Scris: Saturday, January 31, 2009 8:44 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
teea,foarte frumoase buchete ai avut

si de ce nu cale??eu am avut cale la buchetul meu,doar ca am avut nenorocul ca florareasa mi-a facut comanda la cale si nu erau prea deschise
teea09
Scris: Saturday, January 31, 2009 8:49 AM
Nivel

Pentru ca ai mei dar mai ales SOACRAMEA puker zice ca este floarea mortuluiplans Dar sunt florile mele preferate plans plans plans
teea09
Scris: Saturday, January 31, 2009 8:53 AM
Nivel

Am vrut sa postez masa mirilor la topicul adecvat dar nu am gasit unde uff Asa ca imi permit sa arat pozele aici si daca nu este bine va rog sa imi mutati mesajul unde trebuie. Va multumesc :018:
Masa mirilor care a avut un "brau" de crini - care a fost cam scumpicel sic- si al meu sot a zis ca inainte de botezul copilului o sa ma inchida in pivnita ca sa nu mai am acces la internet, la reviste sau la tv. Si asa nu o sa mai imi vina idei nastrusnice de cheltuit banii sorry1 sorry1 sorry1
ideea:

si ce a iesit

Ana
Scris: Saturday, January 31, 2009 9:09 AM
Nivel

frumos teea!!
iar la idee cu florarie ma gandesc de mult...dar inca nu sunt fonduri...pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.