Bucataria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, January 8, 2012 11:32 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mari, noi vom fi maxim 4 la masa sic sic o sa fie perfect si mai incolo... eu prefer in bucatarie coltarul, mi se pare confortabil.. asta nu e chiar ieftin (ma rog, dupa standardele mele), modelul e dragut si daca as sti ca e si rezistent l-as lua fara sa stau pe ganduri... insa daca vad ca se crapaceste tot dupa 2-3 ani ma supar rau...

no.. si cunoscandu-l pe barbatu-miu probabil cu asta o sa mor hohot hohot
marivic
Scris: Sunday, January 8, 2012 12:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ce dulce estihohot hohot
Nu stiu ce sa-ti zic,astea din piele ecologica in cativa ani se crapacesc,...acum nu stiu de genul asta de mobila.Verisoara mea are o canapea coltar in sufragerie de 4 ani,din piele ecologica si s-a taiat in locurile in care a stat mai multuff uff Altceva nu stiu despre genul asta de mobila,....computerlove computerlove
ligia27
Scris: Sunday, January 8, 2012 12:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
ANA mai stau toate lucrusoarele alea marunte tot acolo? ca la mine ar fi jucat copii golf cu ele pana la urma.

ligia27 attached the following image(s):
dsc04469.jpg

bulibuli
Scris: Sunday, January 8, 2012 1:25 PM

marivic wrote:
Ce dulce estihohot hohot
Nu stiu ce sa-ti zic,astea din piele ecologica in cativa ani se crapacesc,...acum nu stiu de genul asta de mobila.Verisoara mea are o canapea coltar in sufragerie de 4 ani,din piele ecologica si s-a taiat in locurile in care a stat mai multuff uff Altceva nu stiu despre genul asta de mobila,....computerlove computerlove

uite sa stii ca soacra-mea are unul in bucatarie de vreo 20 de ani si arata f bine... dar e negru, simplu, se curata orice de pe el f usor.. n-ai treaba.. doar ca scartaie saracul din toate incheieturile ca totusi e pal nu lemn, ca in rest e f bun, eu cand merg la ea numai acolo stau, nu-mi plac scaunele sic
marivic
Scris: Sunday, January 8, 2012 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
Atunci,ce mai stai pe ganduri,....ia-l,....spor la cumparaturisic pupici computerlove Ti-am zis,nu am avut eu,am auzit de la verisoara mea,dar cum saunt mii de firme de mobila,nu ai de unde sa stii care este cea mai buna calitativ,...cred ca este ,,la noroc''ca sa zic asa.
computerlove
Ana
Scris: Sunday, January 8, 2012 2:10 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
ligia27 wrote:
ANA mai stau toate lucrusoarele alea marunte tot acolo? ca la mine ar fi jucat copii golf cu ele pana la urma.
vai alea mult nu au tinuthohot hohot hohot hohot hohot hohot acuma is puse cat se poate de sus,bine in afara de jucarii.

Buli dragut coltarul.hearts
miriam
Scris: Monday, January 9, 2012 7:36 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
bulibuli wrote:
fetele, am gasit coltarul mult visat pt bucataria mea, nuanta se potriveste perfect cu mobila parca ar fi foat inventata de mine, e superb, vreau sa-l luam dar am nevoie de o parere... e facut din piele ecologica (ceea ce imi si doream ca e mai usor de intrtinut, fiind lavabil) cu mici floricele "brodate".. si mi-e teama ca in timp floricele alea de la atata frecat se strica, se destrama, se fac urate sau ca pocneste mai usor materialul in jurul lor de la atatea cusaturi... voi ce parere aveti? poate aveti/ati avut/stiti pe cineva care are ceva de genul prin casa si cum se comporta in timp.. orice parere e binevenita.. atasez o poza sa va faceti idee despre ce e vorba (e poza de pe site, alta varianta de culoare):

buli daca este brodat, in mod normal ar trebui sa aiba pe dos o intaritura speciala care sa tina broderia si sa nu taie/rupa pielea...este foarte frumoslove daca si masa intra in pret, mie mi se pare cam mica...
roxinthya
Scris: Monday, January 9, 2012 8:56 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 11/10/2009
dar cred ca este extensibila daca te uiti mai cu atentie
miriam
Scris: Monday, January 9, 2012 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
roxinthya wrote:
dar cred ca este extensibila daca te uiti mai cu atentie

da, asa este:018:
bulibuli
Scris: Monday, January 9, 2012 8:16 PM

e extensibila masa, dar oricum nu ma intereseaza ca am deja masa (la fel ca blatul) si se poate cumpara si numai coltarul separat daca vrei ras
carla
Scris: Monday, January 9, 2012 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Eu nu as cumpara din piele ecologica,prefer naturala,dar se poate retapita foarte usor daca se strica
iubasweet
Scris: Tuesday, January 31, 2012 2:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2012
Wow, arata superb coltarul, e de mare efect.
Scuze ca ma bag in discutie, referitor la partea cu frecatul si cu destramatul, depinde cat de des ai de gand sa o faci: saptamanal, lunar, anual? Si mai depinde si cu ce freci, daca este o laveta/carpa moale, care nu zgarie si nu exerciti presiune mare, si speli cu apa si sampon (e mai delicat cu astfel de materiale)nu cred ca o sa se faca urat. Otetul e foarte bun, dar sa il incerci pe un coltisor ascuns, s-ar putea sa decoloreze putin.
bulibuli
Scris: Tuesday, January 31, 2012 11:26 PM

nu am reusit inca sa iau coltarul, tot astept sa aduca culoarea mea.. aia tot incearca sa ma convinga ca pot sa dau comanda si o alta culoare neutra, dar am zis ca nu e problema, astept pana imi aduce ce vreau.. culoare neutra gaseam sa-mi iau de acum 2 ani daca vroiam, cum am asteptat 2 ani pot sa mai astept o luna pt ceva ce-mi place.. numai sa-si dea interesul si ei, daca tot vor sa vanda... chitara

in schimb am reusit, in sfarsit, sa-mi iau perdeluta.. ca aveam o improvizatie la geam dintr-o fatza de masa alcool prin care seara se vedea tot din strada...

asa arata cu draperia trasa:

si ziua, cu ea prinsa:

imi place mult, cel mai greu a fost sa conving croitoreasa sa puna draperia in spatele perdelei, ca nu pricepea cum se poate asa ceva, ca ea n-a mai auzit... incerca sa ma invete ca pe una fara creier, ca draperia se pune in fatza.... si eu nu reuseam sa o lamuresc, ca pe asta o sa o puna in spate ca asa vreau eu!!!! adica eu, din casa, vreau sa vad perdeluta mereu... ea zicea ca nu se vede asa frumos de-afara draperia.. la care eu ii zic: da, dar eu nu locuiesc afara hohot hohot am convins-o in cele din urma... sic
Mela
Scris: Tuesday, January 31, 2012 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
eu am la living perdeaua in fata draperiei sic le-am pus asa din aceleasi motive,Buli ras
oanamaria
Scris: Wednesday, February 1, 2012 8:10 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Ce frumoasa este !Abia astept sa-ti vina si coltarul~
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.