Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mersi ingeras imi plac tare mult plusurile,rame foto..etc cam se vede pe akolo asa imi place asa am decorat-o...mersi |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Anabela, Carla, imi plac bucatariile voastre |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| marmita wrote:Anabela, Carla, imi plac bucatariile voastre |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Anabela ce bucatarie frumoasa si spatioasa aveti! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| 

|
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| simpatice bucatarii.Am vizitat de curand un magazin de mobila si m-am inragostit de una in nuante de mov inchis cu alb asezata ep un perete de piatra.Superba! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| fetelor ,tare faine bucatariile voastre ,f originale
Vin si eu cu bucatarioara mea (daca tot m-am pus azi sa pozez casa ) prima poza e usa de la camara,apoi restul bucatariei care il include si pe fiul meu Alex, unde vedea ca fac poza acolo fugea unde e multa lumina e o terasa unde am masina de spalat ,hainele ptr calcat ,masina de uscat si incaltamintea de sezon ,iar suportul acela este preferatul meu ptr fructe (care acuma e gol saracul ,fructele fiind la racoare in frigider ),,,,cam asta e. gabyta attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Gabyta ce bucatarie frumoasa ai sa tot faci bunatati acolo! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| oanamaria wrote:Gabyta ce bucatarie frumoasa ai sa tot faci bunatati acolo! multumesc fetele CAM ASA E,,,si petrec destul de mult timp in bucatarie , imi place f mult sa gatesc,doar sambata si duminica stau cel mai putin, deoarece sotului meu nui place sa ma vada toata ziua la cratita,,, cum zice el |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Gabyta,ce bucatarie frumoasa ai,exact ce-mi doresc si eu pe cand terminam casa. Dealtfel,toata casa ta este foarte frumoasa,din cate am vazut.FELICITARI |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| FOARTE FRUMOASA MOBILA DE BUCATARIE!SUPERBA! |
|

| Eu am primit o chiuveta de inox,Franke de la al meu sot.Mi-a montat-o provizoriu si nici nu a apucat sa mi-o racordeze la apa,ca a plecat.Poate reuseste fi-miu El a vrut altceva,dar nu mai aveam atatia bani cat costa chiuveta pe care o voia el si se facea si pe comanda speciala asa ca a luat cea mai ieftina chiuveta,la insistentele mele,apoi o vom pune in bucataria de sus pe aceasata si ne vom lua la parter alta. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| fetele, am gasit coltarul mult visat pt bucataria mea, nuanta se potriveste perfect cu mobila parca ar fi foat inventata de mine, e superb, vreau sa-l luam dar am nevoie de o parere... e facut din piele ecologica (ceea ce imi si doream ca e mai usor de intrtinut, fiind lavabil) cu mici floricele "brodate".. si mi-e teama ca in timp floricele alea de la atata frecat se strica, se destrama, se fac urate sau ca pocneste mai usor materialul in jurul lor de la atatea cusaturi... voi ce parere aveti? poate aveti/ati avut/stiti pe cineva care are ceva de genul prin casa si cum se comporta in timp.. orice parere e binevenita.. atasez o poza sa va faceti idee despre ce e vorba (e poza de pe site, alta varianta de culoare):

|
|

| Ana,este foarte frumos;la cat va tine nu stiu sa-ti spun,dar la un moment dat,va va trebui altceva ma gandesc eu,veti mari familia si acesta nu va va mai fi de folos.Asa ca ma gandesc eu,acum,va este foarte bun,.....Daca iti place,ia-l ,...... Iti spun acest lucru deoarece noi suntem multi la masa si un asemenea coltar nu ne ajunge Pt.voi acum este perfect,.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| mari, noi vom fi maxim 4 la masa o sa fie perfect si mai incolo... eu prefer in bucatarie coltarul, mi se pare confortabil.. asta nu e chiar ieftin (ma rog, dupa standardele mele), modelul e dragut si daca as sti ca e si rezistent l-as lua fara sa stau pe ganduri... insa daca vad ca se crapaceste tot dupa 2-3 ani ma supar rau... |
|
|