Bucataria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:36 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
inger7 wrote:
Anabela,relaxanta bucatarie ai,cu acvariu si jucarii,mobila frumoasa,perdeaualove .Imi place,sa mancati cu placere in eaangel computerlove computerlove computerlove
mersi ingeras imi plac tare mult plusurile,rame foto..etc cam se vede pe akolo asa imi place asa am decorat-o...mersicomputerlove computerlove
marmita
Scris: Friday, January 9, 2009 2:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/11/2007
Anabela, Carla, imi plac bucatariile voastre computerlove computerlove
Ana
Scris: Friday, January 9, 2009 2:20 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
marmita wrote:
Anabela, Carla, imi plac bucatariile voastre computerlove computerlove
computerlove pupici pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, June 28, 2011 8:49 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Anabela ce bucatarie frumoasa si spatioasa aveti!
Petronella
Scris: Wednesday, June 29, 2011 4:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/14/2010

bereea
Scris: Wednesday, June 29, 2011 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
simpatice bucatarii.Am vizitat de curand un magazin de mobila si m-am inragostit de una in nuante de mov inchis cu alb asezata ep un perete de piatra.Superba!
gabyta
Scris: Wednesday, June 29, 2011 7:08 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
fetelor ,tare faine bucatariile voastre ,f originalecomputerlove

Vin si eu cu bucatarioara mea (daca tot m-am pus azi sa pozez casasic )
prima poza e usa de la camara,apoi restul bucatariei care il include si pe fiul meu Alex,ras unde vedea ca fac poza acolo fugeasic
unde e multa lumina e o terasa unde am masina de spalat ,hainele ptr calcat ,masina de uscat si incaltamintea de sezon ,iar suportul acela este preferatul meu ptr fructe (care acuma e gol saracul ,fructele fiind la racoare in frigiderras ),,,,cam asta e.

gabyta attached the following image(s):
dscn2776.jpgdscn2775.jpgdscn2778.jpgdscn2783.jpgdscn2784.jpgdscn2785.jpgdscn2786.jpg

oanamaria
Scris: Wednesday, June 29, 2011 7:52 PM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Gabyta ce bucatarie frumoasa ai sa tot faci bunatati acolo!
gabyta
Scris: Wednesday, June 29, 2011 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2011
oanamaria wrote:
Gabyta ce bucatarie frumoasa ai sa tot faci bunatati acolo!

multumesc fetelepupici pupici
CAM ASA E,,,si petrec destul de mult timp in bucatarie , imi place f mult sa gatesc,doar sambata si duminica stau cel mai putin, deoarece sotului meu nui place sa ma vada toata ziua la cratita,,,ras cum zice elsic
LilianaD
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/22/2011
Gabyta,ce bucatarie frumoasa ai,exact ce-mi doresc si eu pe cand terminam casa.hearts
Dealtfel,toata casa ta este foarte frumoasa,din cate am vazut.FELICITARIcomputerlove computerlove
marivic
Scris: Thursday, June 30, 2011 8:28 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
FOARTE FRUMOASA MOBILA DE BUCATARIE!SUPERBA!newclap newclap newclap
marivic
Scris: Wednesday, January 4, 2012 9:04 PM
Nivel

Eu am primit o chiuveta de inox,Franke de la al meu sot.Mi-a montat-o provizoriu si nici nu a apucat sa mi-o racordeze la apa,ca a plecat.Poate reuseste fi-miuras
El a vrut altceva,dar nu mai aveam atatia bani cat costa chiuveta pe care o voia el si se facea si pe comanda specialabanghead asa ca a luat cea mai ieftina chiuveta,la insistentele mele,apoi o vom pune in bucataria de sus pe aceasata si ne vom lua la parter alta.
bulibuli
Scris: Sunday, January 8, 2012 11:16 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
fetele, am gasit coltarul mult visat pt bucataria mea, nuanta se potriveste perfect cu mobila parca ar fi foat inventata de mine, e superb, vreau sa-l luam dar am nevoie de o parere... e facut din piele ecologica (ceea ce imi si doream ca e mai usor de intrtinut, fiind lavabil) cu mici floricele "brodate".. si mi-e teama ca in timp floricele alea de la atata frecat se strica, se destrama, se fac urate sau ca pocneste mai usor materialul in jurul lor de la atatea cusaturi... voi ce parere aveti? poate aveti/ati avut/stiti pe cineva care are ceva de genul prin casa si cum se comporta in timp.. orice parere e binevenita.. atasez o poza sa va faceti idee despre ce e vorba (e poza de pe site, alta varianta de culoare):

marivic
Scris: Sunday, January 8, 2012 11:23 AM
Nivel

Ana,este foarte frumos;la cat va tine nu stiu sa-ti spun,dar la un moment dat,va va trebui altceva ma gandesc eu,veti mari familia si acesta nu va va mai fi de folos.Asa ca ma gandesc eu,acum,va este foarte bun,.....Daca iti place,ia-l ,......
Iti spun acest lucru deoarece noi suntem multi la masa si un asemenea coltar nu ne ajunge ras Pt.voi acum este perfect,....computerlove
bulibuli
Scris: Sunday, January 8, 2012 11:29 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
mari, noi vom fi maxim 4 la masa sic sic o sa fie perfect si mai incolo... eu prefer in bucatarie coltarul, mi se pare confortabil.. asta nu e chiar ieftin (ma rog, dupa standardele mele), modelul e dragut si daca as sti ca e si rezistent l-as lua fara sa stau pe ganduri... insa daca vad ca se crapaceste tot dupa 2-3 ani ma supar rau...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.