Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| codruta wrote:frumoase bucatarii aveti, felicitari! eu am ramas taaare dezamagita cand am ajuns la capitolul mobila de bucatarie: ma costa intr-un loc 55 de milioane, in alt loc 78 de milioane, un mizilic la valoarea mea.Si nu era nimic sofisticat sau poleit cu aur...Asa ca, s-a enervat barbatu-meu si cred ca o facem noi dupa placul si inima noastra, pe bani mai putini. va tin la curent si abia astept sa ma laud cu poze pe-aici
Azi cand am fost sa caut un pat,m-am uitat la preturile de la mobila si am ramas cam descumpanita,insa ai sa gasesti poate si mobila rezonabila,doar ca trebuie sa cauti la un magazin care aduce direct de la producator.Asa am gasit eu azi un magazin,care are mobila mult mai ieftina si doar e tot noua,insa e adusa direct din fabrica. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| oanalaurisa wrote:
Azi cand am fost sa caut un pat,m-am uitat la preturile de la mobila si am ramas cam descumpanita,insa ai sa gasesti poate si mobila rezonabila,doar ca trebuie sa cauti la un magazin care aduce direct de la producator.Asa am gasit eu azi un magazin,care are mobila mult mai ieftina si doar e tot noua,insa e adusa direct din fabrica.
oana, in magazine am gasit mobila cam standard pentru bucatarii de bloc, adica de 2,7 m lungime.Ori mie mi-ar trebui cam 7 metri.Plus ca nu vreau corpuri suspendate. Tare ma bate un gand sa ajung si in ikea, dar cred ca mi-e mai aproape cel din budapesta decat cel din bucuresti.
|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| codruta wrote:
oana, in magazine am gasit mobila cam standard pentru bucatarii de bloc, adica de 2,7 m lungime.Ori mie mi-ar trebui cam 7 metri.Plus ca nu vreau corpuri suspendate. Tare ma bate un gand sa ajung si in ikea, dar cred ca mi-e mai aproape cel din budapesta decat cel din bucuresti.
Intr-adevar,la magazine gasesti mobila pentru bucatarii de bloc,deci trebuie sa dau o tura pe acolo,sa vad ce gasesc...cu corpurile suspendate,oscilez si eu... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Super bucatariile vostre fetelor!Sper ca si eu,la casa,sa am o bucatarie incapatoare,visez una pe negru,gri,alb.Pana atunci... Bucataria noastra este micuta,in "L",pe o parte am frigiderul,masa si inca o masuta pentru robot,prajitor,..,iar in partea dinspre geam am aragazul si mobila.
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla frumoasa bucataria! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| destul de buna si de frumoasa mamii carla!!!! |
|

| Si cam asa arata si bucataria mea...
 aceasta este intreaga mea bucatarie...specific ca sotul lucreaza la mobil...asa ca el a ales toata mobila |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Carla, Anabella, imi plac bucatariile voastre! |
|

| Kiki wrote:Carla, Anabella, imi plac bucatariile voastre! multumim multumim!!! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| ANABELLA,CARLA,foarte frumoase bucatariile voastre.sunt superbe,amandoua,... |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Multumim |
|

| |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Carla,Anabela foarte frumos! Anabela stii cecam remarcat?Acvariul,este superb,imi place! |
|

| multumesc da e o cheritura de acvariu fara plante tre sal reinoim ca dak inainte ne batea care sa faca curat si sa arate bine acuma tot pasam de la unul la altul...nu mai am plante ca so facut urate nus de la ce si le_am aruncat so o ramas asa cum se vede!!! |
|

Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Anabela,relaxanta bucatarie ai,cu acvariu si jucarii,mobila frumoasa,perdeaua .Imi place,sa mancati cu placere in ea |
|
|