Bucataria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanalaurisa
Scris: Friday, October 10, 2008 10:48 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
codruta wrote:
frumoase bucatarii aveti, felicitari!
eu am ramas taaare dezamagita cand am ajuns la capitolul mobila de bucatarie: ma costa intr-un loc 55 de milioane, in alt loc 78 de milioane, un mizilic la valoarea mea.Si nu era nimic sofisticat sau poleit cu aur...Asa ca, s-a enervat barbatu-meu si cred ca o facem noi dupa placul si inima noastra, pe bani mai putini.
va tin la curent si abia astept sa ma laud cu poze pe-aicidance

Azi cand am fost sa caut un pat,m-am uitat la preturile de la mobila si am ramas cam descumpanita,insa ai sa gasesti poate si mobila rezonabila,doar ca trebuie sa cauti la un magazin care aduce direct de la producator.Asa am gasit eu azi un magazin,care are mobila mult mai ieftina si doar e tot noua,insa e adusa direct din fabrica.
codruta
Scris: Monday, October 13, 2008 7:53 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
oanalaurisa wrote:

Azi cand am fost sa caut un pat,m-am uitat la preturile de la mobila si am ramas cam descumpanita,insa ai sa gasesti poate si mobila rezonabila,doar ca trebuie sa cauti la un magazin care aduce direct de la producator.Asa am gasit eu azi un magazin,care are mobila mult mai ieftina si doar e tot noua,insa e adusa direct din fabrica.

oana, in magazine am gasit mobila cam standard pentru bucatarii de bloc, adica de 2,7 m lungime.Ori mie mi-ar trebui cam 7 metri.Plus ca nu vreau corpuri suspendate.
Tare ma bate un gand sa ajung si in ikea, dar cred ca mi-e mai aproape cel din budapesta decat cel din bucuresti.
oanalaurisa
Scris: Sunday, December 28, 2008 6:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
codruta wrote:

oana, in magazine am gasit mobila cam standard pentru bucatarii de bloc, adica de 2,7 m lungime.Ori mie mi-ar trebui cam 7 metri.Plus ca nu vreau corpuri suspendate.
Tare ma bate un gand sa ajung si in ikea, dar cred ca mi-e mai aproape cel din budapesta decat cel din bucuresti.

Intr-adevar,la magazine gasesti mobila pentru bucatarii de bloc,deci trebuie sa dau o tura pe acolo,sa vad ce gasesc...cu corpurile suspendate,oscilez si eu...
carla
Scris: Wednesday, January 7, 2009 7:19 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Super bucatariile vostre fetelor!Sper ca si eu,la casa,sa am o bucatarie incapatoare,visez una pe negru,gri,alb.Pana atunci...
Bucataria noastra este micuta,in "L",pe o parte am frigiderul,masa si inca o masuta pentru robot,prajitor,..,iar in partea dinspre geam am aragazul si mobila.
ingerash
Scris: Wednesday, January 7, 2009 7:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
carla frumoasa bucataria!love love love hearts
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 8:48 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
destul de buna si de frumoasa mamii carla!!!!pupici pupici
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 9:29 PM
Nivel

Si cam asa arata si bucataria mea...

aceasta este intreaga mea bucatarie...specific ca sotul lucreaza la mobil...asa ca el a ales toata mobilaras ras
Kiki
Scris: Wednesday, January 7, 2009 9:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Carla, Anabella, imi plac bucatariile voastre! newclap newclap
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 10:00 PM
Nivel

Kiki wrote:
Carla, Anabella, imi plac bucatariile voastre! newclap newclap
multumim multumim!!!pupici pupici
marivic
Scris: Wednesday, January 7, 2009 10:09 PM
Nivel

Inregistrat: 8/10/2007
ANABELLA,CARLA,foarte frumoase bucatariile voastre.sunt superbe,amandoua,...pupici pupici newclap newclap newclap
carla
Scris: Wednesday, January 7, 2009 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Multumimpupici pupici pupici
Ana
Scris: Wednesday, January 7, 2009 10:30 PM
Nivel

marivic wrote:
ANABELLA,CARLA,foarte frumoase bucatariile voastre.sunt superbe,amandoua,...pupici pupici newclap newclap newclap
computerlove computerlove computerlove computerlove pupici pupici pupici
raly
Scris: Thursday, January 8, 2009 8:13 AM
Nivel

Inregistrat: 12/17/2007
Carla,Anabela foarte frumos!newclap newclap newclap Anabela stii cecam remarcat?Acvariul,este superb,imi place!bravo bravo bravo computerlove computerlove
Ana
Scris: Thursday, January 8, 2009 10:39 AM
Nivel

raly wrote:
Carla,Anabela foarte frumos!newclap newclap newclap Anabela stii cecam remarcat?Acvariul,este superb,imi place!bravo bravo bravo computerlove computerlove
multumesc da e o cheritura de acvariu fara plante tre sal reinoim ca dak inainte ne batea care sa faca curat si sa arate bine acuma tot pasam de la unul la altul...nu mai am plante ca so facut urate nus de la ce si le_am aruncat so o ramas asa cum se vede!!!computerlove computerlove computerlove iloveyou iloveyou
ingerash
Scris: Thursday, January 8, 2009 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Anabela,relaxanta bucatarie ai,cu acvariu si jucarii,mobila frumoasa,perdeaualove .Imi place,sa mancati cu placere in eaangel computerlove computerlove computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.