Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Sunt curioasa cum si-au amenajat bucataria fetele de pe forum... Ce fel de mobila, de-a gata sau pe comanda ? Ce faianta, gresie, vopsea lavabila ati folosit ? Ce fel de corpuri de iluminat pentru bucatarie sau spoturi pentru mobila aveti ? Ce sfaturi si idei aveti pentru o bucatarie cat mai practica ? Cat de importanta e hota, si la ce inaltime optima trebuie montata ? Ce ati ales : plita electrica sai clasica pe gaz ? Cuptorul , masina de spalat vase, frigiderul preferati sa fie "incorporabile" sau clasice ? Ati transformat alte spatii in bucatarie (am auzit de balcoane transformate in bucatarie, in special la garsionere) ? Tineti masina de spalat rufe in bucatarie ?
Asa ca, am sa incep chiar eu:
cum intrii, pe partea dreapta este:
in fata, stanga, este un intrand in care era un fel de camara, doar ca am desfintat usa si bucatica de perete:
in stanga, imediat ce intrii, am masa si scaunele taburet (deocamdata, ca intentionam sa ne luam cu spatar sau 2 bancute, pe viitor)
A voastra cum e? |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Imi plac foarte mult culorile. E o placere sa gatesti in asa bucatarie... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Se vad emotiile la amenajarea noii casute Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Diana este tare draguta bucataria sa o stapaniti sanatosi si sa ai spor la gatit
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Diana, eu nu vad pozele. |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Diana, frumoasa bucataria ta!!!! Sa gatesti cu placere multe bunatati acolo!!!!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Aceasta e o parte din bucataria mea la o saptamina de cind eram mutatii Si binenteles sotul meu Yohanan |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| shirel wrote:Aceasta e o parte din bucataria mea la o saptamina de cind eram mutatii Si binenteles sotul meu Yohanan
Eu nu vad poza... |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Nici eu nu pot vedea foto ! |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Diana, superba bucataria !O mica exceptie (sper sa nu te superi ): fata de masa.As pune o alta culoare, galbena, bej, verde, intr-o singura culoare.Ca si lungime as face-o medie, adica nici pana in pamant sa o tragi cu tot ce e pe masa cand te ridici dar nici scurta.Sau fara fata de masa.Noi nu avem fata de masa pe masa ca la noi merge si fata.Masa e de asa natura ca nu necesita decat servetele de mancat pe ele.Poti face pe comanda un blat d elemn, grosutz ca s anu alunece si o poti lasa fara, daca va place.
Inca o data: felicitari:002: ! |
|
| Trimit inca o data fotografie cu bucataria mea,cit de mare ar fii niciodata nu ai loc destul
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 830
| Foarte frumoasa bucataria ta shirel |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Shirel, superba bucataria ta ! |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Foarte frumoasa bucataria ta Shirel imi place ca este muuulta lumina!!
Iata si bucataria mea:
|
|
| CRISTY FOARTE MISTO,IMI PLACE MULT,MAI ALES ARAGAZUL DA AI DREPTATE LA MINE E FOARTE MULTA LUMINA,DE MULTE ORI CIND PREGATESC CEVA TREBUIE SA TRAG PERDEAUA FIIDCA MA DERANJEAZA SOARELE. ORICUM BUCATARIA MEA INCA NU E TERMINATA(TREBUIE SA -MI CUMPAR MASINA DE SPALAT VASE)FIINDCA LA CITI MUSAFIRII EU INVIT NU MAI POT AMINA DAR INCETUL CU INCETUL NU POT SA LE AM PE TOATE DEODATA |
|
|