Bucataria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Thursday, November 7, 2013 10:29 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Daca e doar 10000 de euro e de la Mondo Convenienza si calitatea nu este una superioara.Asta nu inseamna ca nu sunt frumoase sau ca nu rezista macar 10 ani.

Edit: in Italia se poate cumpara foarte bine de la Outlet. Daca o bucatarie nu se vinde in 6 luni, de exemplu, o baga la Outlet si o poti lua cu scont de la 30% pana la 70 - 80 %.Am vazut niste bucatarii superbe care de la 8/9/10 000 de euro costau in jur de 3-4000
kali
Scris: Thursday, November 7, 2013 10:41 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Aham... bine de stiut. Noi nu am ajuns inca la stadiul asta, deci info mele legate de furnizori sunt 0.
Oricum, am inteles ca de aici se trimite proiectul si primesti mobila facuta exact pe spatiul din dotare ( se vedea ca sunt la comanda ). In schimb, dupa vizionarea caselor respective, am inteles ca sunt si variante de bucatarii din pal - sau ceva de genul asta - numai cu usi din lemn. Asa ca nu am fost atenta cum erau acestea si presupun, totusi, ca nu era vorba de lemn masiv 100%.

In schimb, cum nici bucatariile respective nu erau mari... dupa mintea mea, nici pretul nu ar fi trebuit sa fie astronomic.

Oricum ar fi fost, insa, sunt convinsa ca au calitate superioara fata de tot ce ai putea gasi aici. Repet, ele aratau impecabil.
AdrianaC
Scris: Thursday, November 7, 2013 7:34 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Shirel, imi pui si mie o poza cu insula ta, te rog?

Sunt foarte frumoase bucatariile pe care mi le-ai pus, dar sunt foarte mari pentru ce spatiu am eu acolo...

Am masurat si pe un perete am 3 m, iar in capatul celalalt unde va veni aragazul am vreo 96 cm disponibili pentru aragaz...
shirel
Scris: Friday, November 8, 2013 12:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Uite ca am facut ceva poze acuma scuze fiindca era c-am intuneric si nu prea au iesit Ok (le-am facut la 12 noaptea sic )dar asa ca sa o vezi.Fiindca si bucataria mea este mica este o solutie superba si ptr depozitare si ptr noi de a manca zilnic cu toate ca la sfarsit de saptamana sau cand avem musafiri aveam o alta masa care se desface de 4 metri .

img
mamiemi
Scris: Monday, November 18, 2013 1:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
miriam
Scris: Thursday, May 4, 2017 9:45 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Ce parere aveti despre amplasarea masinii de spalat rufe in bucatarie?
Am vazut ca in alte tari cam asa se face, la noi nu prea, mai mult in baie sau pe hol.
Cum la mine din lipsa de spatiu in baie nici vorba, pe hol nu prea se preteaza, am hotarat ca in bucatarie va fi montata.
Sant la stadiul montare instalatii apa, caldura canalizare.
kali
Scris: Thursday, May 4, 2017 9:48 AM
Nivel

Am avut masina de spalat in bucatarie, tot din lipsa de spatiu in baie. E ok, nu vad care ar fi problema. Totusi, acum, daca ar fi sa fac aceasta alegere, as lua una incorporabila.
miriam
Scris: Thursday, May 4, 2017 10:10 AM
Nivel

La fel gandesc si eu. Ar mai fi cea de vase, daca o sa vrem, si atunci vor fi montate de o parte si de alta a chiuvetei. Asa ar fi mai usor pt racorduri.
kali
Scris: Thursday, May 4, 2017 10:22 AM
Nivel

Eu zic sa vreti si masina de spalat vase... nu-ti dai seama cat de utila e pana nu o ai...
miriam
Scris: Thursday, May 4, 2017 5:01 PM
Nivel

Anul asta doar tencuim in interior, inca nu avem gand de mutat, dar, ca sa fim la subiect, bucataria o vreau ca la carte.
kali
Scris: Friday, May 5, 2017 9:03 AM
Nivel

Aaam inteles... Spor la treaba!
shirel
Scris: Saturday, May 6, 2017 9:54 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am vazut in multe tari ca bucataria are in interiorul ei si masina de spalat niciodata nu mi-a placut asta.sunt eu asa mai ciudata bucataria este ptr mancare si nu ptr rufe.Daca avem spatiu o camera mai mica as face-o camera ptr masina de spalat cu un dulap ptr rufe murdare...aici unii o pun si pe terasa din lipsa de spatii intr-un mini depozit nu se vede si este foarte organizat ,scotii direct rufele si le pui la intins in apropiere.
Miriam ,daca nu ai incotro este bine si in bucatarie numai sa o ai alcool ras la mine functioneaza 24 din 24 masina de spalat sic dar si cea de vase Big Laugh alcool
miriam
Scris: Monday, May 8, 2017 12:15 PM
Nivel

Cam asa gandeam si eu, dar uite ca ajunsei sa fac invers.
Masina o pui unde se potriveste sau unde ai loc, dar cosul de rufe murdare nu. El are locul lui in baie.
Eileen
Scris: Thursday, June 1, 2017 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 1/16/2013
miriam wrote:
Ce parere aveti despre amplasarea masinii de spalat rufe in bucatarie?
Am vazut ca in alte tari cam asa se face, la noi nu prea, mai mult in baie sau pe hol.
Cum la mine din lipsa de spatiu in baie nici vorba, pe hol nu prea se preteaza, am hotarat ca in bucatarie va fi montata.
Sant la stadiul montare instalatii apa, caldura canalizare.

Eu o am in bucatarie , inchisa in dulap.
Oricat de frumoasa ar fi bucataria daca e vizibila parca strica tot. A mea nu e incorporabila, dar mobila oricum am facut o la comanda,deci pt masina s au luat in calcul dimensiunile sa incapa.
erica.stoian92
Scris: Friday, January 29, 2021 12:46 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Îmi plac foarte mult bucatariile moderne cu fronturi stralucitoarecoeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.