Bucataria
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ana
Scris: Wednesday, February 8, 2012 8:50 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Arata bine,sa o folosesti cu drag bucatariahearts
zaza_
Scris: Thursday, February 9, 2012 2:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
E frumos, dar nu stiu cat de practic... Adica speli legumela intr-o parte, apoi traversezi camera ca sa ajungi la aragaz, frigiderul nu e practic in alta incapere, daca iti mai trebuie un ou trebuie sa treci pe langa masa, apoi pe la spalator, apoi ajungi la aragaz... Complicat. Sfatul meu este sa le aveti pe toate la un loc. Chiar daca pare ca se aglomereaza spatiul intr-un loc, se aeriseste in altul... Nu stiu ce sa zic.
Cred ca in locul tau as fi folosit la maxim peretele din fata, as fi pus acolo blatul de taiat, aragazul, chiuveta, chiar si frigiderul tot in spatiul din fostul balcon.
Dar daca pentru tine e ok... n-am ce comenta. :)
Eu am totul pe un singur perete, mai putin aragazul si ma scoate din sarite! Si frigiderul...E in hol, nu in bucatarie. Ca sa ajung la el, e un chin, mai ales cand mai e cineva in bucatarie si sta la mas... deranjez pe toata lumea...Cahhhh! Abia astept sa imi fac casa mea!dance
iubasweet
Scris: Monday, February 13, 2012 7:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2012
Ana wrote:
Arata bine,sa o folosesti cu drag bucatariahearts

Ms frumos! ;)
iubasweet
Scris: Monday, February 13, 2012 7:18 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/31/2012
zaza_ wrote:
E frumos, dar nu stiu cat de practic... Adica speli legumela intr-o parte, apoi traversezi camera ca sa ajungi la aragaz, frigiderul nu e practic in alta incapere, daca iti mai trebuie un ou trebuie sa treci pe langa masa, apoi pe la spalator, apoi ajungi la aragaz... Complicat. Sfatul meu este sa le aveti pe toate la un loc. Chiar daca pare ca se aglomereaza spatiul intr-un loc, se aeriseste in altul... Nu stiu ce sa zic.
Cred ca in locul tau as fi folosit la maxim peretele din fata, as fi pus acolo blatul de taiat, aragazul, chiuveta, chiar si frigiderul tot in spatiul din fostul balcon.
Dar daca pentru tine e ok... n-am ce comenta. :)
Eu am totul pe un singur perete, mai putin aragazul si ma scoate din sarite! Si frigiderul...E in hol, nu in bucatarie. Ca sa ajung la el, e un chin, mai ales cand mai e cineva in bucatarie si sta la mas... deranjez pe toata lumea...Cahhhh! Abia astept sa imi fac casa mea!dance

Cred ca din poze spatiul pare absolut imens :))
Ce spal in chiuveta, pot toca acolo imediat in stanga chiuvetei, fac o pirueta si le pun in oala de pe aragaz. Chiar nu este asa mare spatiu, iar frigderul nu ar fi incaput tot acolo pe balcon, oricat am fi incercat, distanta dintre aragaz si geamul efectiv a permis amplasarea unui raftulet metalic, care are cam 15 cm latime, si a unui cos de gunoi.
Visul meu este o bucatarie imensa, cu spatiu de lucru pe mijloc...dar nah...pana atunci ma mltumesc cu bucataria asta, care mi se pare extrem de utila (50% puterea obisnuintei :)) )

Bafta sa iti faci casuta visurilor cat mai repede!
AdrianaC
Scris: Monday, November 4, 2013 10:19 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu caut acum idei de amenajare a bucatariei de la casuta...

Bucataria e maricica, in jur de 10mp, si e cu 1 perete cu geam spre curte si 1 perete intreg, restul liber... deci nu am prea multe optiuni...

Asta e bucataria actuala (exceptie frigiderul pe care l-au luat fostii proprietari si ce se vede in dreapta - pe care vreau sa il daram si pe locul respectiv sa fac o insula)

Deocamdata iau in calcul modelele acestea de bucatarie

Aceasta doar ce e pe o linie plus partea de insula, dar care nu va contine si chiuveta, ci va servi doar drept masa

sau aceasta, ca idei de corpuri...

Pentru aragaz, dupa ce m-am gandit si razgandit de 100 de ori, parca as merge pe modelul acesta, pentru ca noi avem in living un semineu pe stil mai rustic si nu prea merge sa pun ceva super modern care sa se mai si asorteze cu gresia de pe jos

si cu semineul

Deci, ca si model de aragaz am gasit ceva stil rustic de la Studio Casa, cu tot cu hota...

La frigider inca nu m-am hotarat nici ce marca sa caut ras...

Masina de spalat vase cred ca nu mai iau pana la urma....

Ar mai ramane mobilierul....

Ce parere aveti, la gresia de pe jos, ar merge o bucatarie in genul celei din primul model? Peretii o sa ii facem cu alb...
carla
Scris: Monday, November 4, 2013 2:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Totul e sa fie si functional,adica aproape unul de altul aragazul,frigiderul, chiuveta si blatul de lucru.Apropo de faianta,eu sunt pentru mozaic
shirel
Scris: Monday, November 4, 2013 5:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Cred ca ar fi ok bucataria din prima poza numai in culoarea crem sau alb rustic .Hai ca am sa caut ceva poze poate am sa-ti dau ceva idei.Insula sa aiba numaidecat si sertare ptr depozitare nu-ti spun cat de ajutor imi este mie insula cu sertare dedesupt ...este super.
Anelise
Scris: Tuesday, November 5, 2013 11:59 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ce rau imi pare ca atunci cand am gandit noi casa, nu am luat in considerare ideea cu insula... pale Mi se pare atat de frumos! innori
kali
Scris: Tuesday, November 5, 2013 12:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Podeaua neagra, teoretic, se preteaza la orice atata vreme cat esti atenta cum faci legatura si cu restul casei - livingul, mai ales, ca am inteles ca e open space.

Insa... dupa parerea mea, bucataria din prima foto nu prea are legatura cu ideea de rustic de care vrei sa legi semineul. Si... daca tot e sa-mi spun parerea, sper sa nu te superi daca-ti sugerez sa transformi total semineul ( piatra e urata... ii trebuie focar/usita - vezi ca e si afumata partea de sus -... nu e safe deloc; pare o improvizatie )... pe langa faptul ca nu arata bine, scapi de stresul bucatariei si atunci o poti face cum vrei tu - si nu cred ca te costa mult.

Pup!
shirel
Scris: Tuesday, November 5, 2013 11:05 PM
Nivel

shirel wrote:
Cred ca ar fi ok bucataria din prima poza numai in culoarea crem sau alb rustic .Hai ca am sa caut ceva poze poate am sa-ti dau ceva idei.Insula sa aiba numaidecat si sertare ptr depozitare nu-ti spun cat de ajutor imi este mie insula cu sertare dedesupt ...este super.

Mie imi place ceva de genul acesta ca stil cred ca ti s-ar potrivi dar binenteles totul depinde si de ce suma vreti sa investiti in bucatarie.

shirel attached the following image(s):
2.jpg3.jpg1114_1509200579443.jpgdo-it-2.jpgp_0008.jpgkitchen-room.jpgjkbakd14_x5.jpg201307213377255_b.jpg

kali
Scris: Wednesday, November 6, 2013 1:20 PM
Nivel

Shirel, superbe bucatarii! Intr-adevar, astea au aerul rustic pe care si-l doreste Adriana si care merge si cu aragazul dorit. Problema ar fi de pret, cum spuneai si tu. Genul asta de bucatarii se fac la o calitate superioara numai in Italia.
Cris-DL
Scris: Wednesday, November 6, 2013 1:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Foarte frumoase!!!! Mie nu-mi place chiuveta pe insula... la geam, mai degraba; ceva de genul...

Adriana, spor la treabamajoreta

Cris-DL attached the following image(s):
vintage-red-and-white-kitchen-curtains.jpg

bereea
Scris: Wednesday, November 6, 2013 3:21 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
kali wrote:
Shirel, superbe bucatarii! Intr-adevar, astea au aerul rustic pe care si-l doreste Adriana si care merge si cu aragazul dorit. Problema ar fi de pret, cum spuneai si tu. Genul asta de bucatarii se fac la o calitate superioara numai in Italia.

Si costa zeci de mii de euro....
shirel
Scris: Wednesday, November 6, 2013 11:20 PM
Nivel

Si la noi sunt scumpe daca le comanzi de la o firma ,ce se obisnuieste pe aici sunt tamplari super priceputi care lucreaze orice model vrei si numai din lemn masiv la mai putini bani si credeti-ma ca daca nu ai o bucatarie imensa ci asa cum o ai tu Adriana se merita .Aragazul in schimb cred ca face cat toata bucataria la noi cel putin.sic ras

Cris,daaa si mie nu-mi place nimic sa am pe insula ,chiuveta este super langa geam plus ca de multe ori chiar ai nevoie in cazul meu eu privesc in curte cand fac ceva la chiuveta sa vad ce fac copii pe afara.Eu nu am insula inalta cu scaune de bar(asta din cauza lui maica mea nu am vrut sa fie o problema ptr ea sa stea cu noi la masa zilnic)ci joasa ca o masa care este dulap cu sertare ,pe deasupra am o plata masica din lemn mult mai mare si scaune imprejur .Superba ptr noi si practica ptr copii care inca nu ai baza in ei ca pot sta intr-un scaun inalt de bar.
kali
Scris: Thursday, November 7, 2013 9:59 AM
Nivel

Bucataria Adrianei ar ajunge cam 10.000 euro cu tot cu electrocasnice.
Pe aici e o moda cu bucatariile astea comandate in Italia si chiar nu demult am vizionat niste case gata locuite si toate aveau mobila in genul asta, stil rustic iar ca dimensiuni tot pe acolo.

Aratau impecabil, intr-adevar!! De fapt bucataria a fost partea mea preferata in toate aceste case. Parerea mea e ca merita...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.