Bucataria irlandeza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ingerash
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:34 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
carla,o sa fac mancare traditionala de Sf.Patrickdance dance dance
carla
Scris: Sunday, January 24, 2010 10:35 PM
Avatar
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Mesaje: 14165
inger7 wrote:
carla,o sa fac mancare traditionala de Sf.Patrickdance dance dance

Super!pupici
Maria & Mario
Scris: Monday, January 25, 2010 10:33 AM
Avatar
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Mesaje: 9883
Ingeras, spor la gatit ! Daca ai intrebari , astept.
Nu ma atrage nimic pana acum si da .... in afara de mic dejun si carvery - nu mananc ! Pestele se exclude !
Roxanel
Scris: Saturday, January 30, 2010 7:48 AM
Avatar
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Mesaje: 2691
Nu stiu ce sa zic, eu am locuit 2 ani in Irlanda si nu am auzit de asa ceva. Oricum sunt de acord cu Oana, mancarea englezeasca este cam cah. Au cateva feluri gustoase dar cam atat.
ingerash
Scris: Saturday, January 30, 2010 9:18 AM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Roxanel wrote:
Nu stiu ce sa zic, eu am locuit 2 ani in Irlanda si nu am auzit de asa ceva. Oricum sunt de acord cu Oana, mancarea englezeasca este cam cah. Au cateva feluri gustoase dar cam atat.


Cand am mancat la restaurant,mi-a placut mancarea la nebunie si felul in care poti sa-ti iei cat doresti sa mananci din fiecare felras si am mancat la niste prieteni,rulada de vita cu legume inabusite langa,piure,porumb fiert si desertul o nebunie,o tarta cu aluat de biscuti,o crema gen budinca si multe fructe proaspete deasupra.
ingerash
Scris: Thursday, December 22, 2011 7:17 PM
Avatar
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mesaje: 27681
Briose cu nuca de cocos(12 buc)

Se coc in cosulete(cupe)de hartie sau forme de silicon fara hartie sau ungere.

Pentru briose
40gr.nuca de cocos
175gr.zahar pudra
200gr.faina
1 lingura praf de copt
3 linguri nuca macinata
115 gr.unt topit
5 albuse de ou

Decor
150 gr.unt inmuiat si frecat
250 gr.zahar pudra
1 lingura esenta de vanilie
2 linguri apa fierbinte
nuca de cocos
putin colorant albastru
12 cirese confiate

Se incalzeste cuptorul la 190*
Se pun cosuletele de hartie in formele de briose.
Intr-un vas se amesteca nuca de cocos,zaharul pudra,faina,praful de copt si nuca macinata;se adauga untul topit si albusele si se amesteca bine.
Se pune din compozitie cu lingura in cosuletele de hartie si se lasa la copt pentru 12-15 minute.Apoi se lasa la racit
Pentru decor se amesteca zaharul pudra cu unt,se adauga esenta de vanilie,colorant si apa sa rezulte o pasta cremosa.Apoi se orneaza fiecare briosa si se adauga cate o cireasa in varf.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.