Bubite, rubeola?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrada74
Scris: Friday, September 10, 2010 6:59 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
buna, ca de obicei baiatul nostru ne face cite o "bucurie" cind vine weekendul. De ieri i-au aparut niste bubite la incheietura piciorului, rosii, care il maninca tare. Am zis ca l-o fi ciupit ceva, vreun purice luat de la caine (a mai patit vara asta). Problema este ca intre timp i-au mai aparut si altele, pe maini, spate, chiar una mica pe frunte. Inca nu sunt foarte dese. Cele de pe spate sunt mai mari. Acum ne-am ingrijorat, ne gindim sa nu fie rubeola. Problema e ca nu are febra, zice doar ca il doare putin in git, desi vad ca bea lichide si maninca. E activ, nu prezinta alte semne de boala. Anyone?
Daca mai apar si altele maine cautam urgent un doctor, mai ales ca luni tre sa ne prezentam la gradinita (incepem grupa mica).
annes
Scris: Friday, September 10, 2010 9:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2010
Eu cand am avut pt ca nu apareau toate m a bagat mama in patura la caldura 15-20 min si apoi ziceai ca sunt leprosuff E nasoala boala!Sper totusi sa nu fie si la copilasul tau mami
andrada74
Scris: Saturday, September 11, 2010 8:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
incredibil, dar e de la... purici! Dimineata cind l-a schimbat pe baiat, de pe pijamaua lui i-a sarit sotului in fata un... purice. Din pacate nu l-am prins. E probabli de la cainii vecinului, cu care baiatul se mai joaca. Nu mi-am putut inchipui ca puricii pot face astfel de bubite. Cum sa scapam de el, sa cautam prafuri?
nikmiki
Scris: Saturday, September 11, 2010 12:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
Asa am patit eu cu baiatul,Avea niste bubite mari si in varf un pic de lichid,banghead am fost la dr si a spus ca-i de la purici.Nu stiam ca pot sa ciupeasca in halul asta.guns
Eu am spalat pe jos cu apa amestecata cu amoniac si i-am pus baiatului in pat pliculete de ceai de menta si nu l-au mai ciupit. M-a invatat o babuta si chiar a functionat.yes
annes
Scris: Saturday, September 11, 2010 10:56 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/27/2010
hainoroc Si tu mami te-ai speriat in zadar rai purici rai dar vecinii nu vaccineaza cateii?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.