Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| buna, ca de obicei baiatul nostru ne face cite o "bucurie" cind vine weekendul. De ieri i-au aparut niste bubite la incheietura piciorului, rosii, care il maninca tare. Am zis ca l-o fi ciupit ceva, vreun purice luat de la caine (a mai patit vara asta). Problema este ca intre timp i-au mai aparut si altele, pe maini, spate, chiar una mica pe frunte. Inca nu sunt foarte dese. Cele de pe spate sunt mai mari. Acum ne-am ingrijorat, ne gindim sa nu fie rubeola. Problema e ca nu are febra, zice doar ca il doare putin in git, desi vad ca bea lichide si maninca. E activ, nu prezinta alte semne de boala. Anyone? Daca mai apar si altele maine cautam urgent un doctor, mai ales ca luni tre sa ne prezentam la gradinita (incepem grupa mica). |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/27/2010 Mesaje: 73
| Eu cand am avut pt ca nu apareau toate m a bagat mama in patura la caldura 15-20 min si apoi ziceai ca sunt lepros E nasoala boala!Sper totusi sa nu fie si la copilasul tau mami
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| incredibil, dar e de la... purici! Dimineata cind l-a schimbat pe baiat, de pe pijamaua lui i-a sarit sotului in fata un... purice. Din pacate nu l-am prins. E probabli de la cainii vecinului, cu care baiatul se mai joaca. Nu mi-am putut inchipui ca puricii pot face astfel de bubite. Cum sa scapam de el, sa cautam prafuri? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| Asa am patit eu cu baiatul,Avea niste bubite mari si in varf un pic de lichid, am fost la dr si a spus ca-i de la purici.Nu stiam ca pot sa ciupeasca in halul asta. Eu am spalat pe jos cu apa amestecata cu amoniac si i-am pus baiatului in pat pliculete de ceai de menta si nu l-au mai ciupit. M-a invatat o babuta si chiar a functionat. |