Bubite rosii pe un obrajor
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ANDREEA&BIANCA
Scris: Thursday, May 20, 2010 5:39 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/11/2007
Fetita mea cea mica are de mai mult timp (cateva luni de zile) pe obrazul drept niste bubite iar cand ii trec ii apar altele,sunt ca un fel de cosuri dar fara puroi,prima oara cred ca i-au aparut de la balute plus ca dadea mereu cu manuta acolo,si acum la fel face.Nu am mers la doctor fiindca am tot zis ca ii trec insa incep sa ma iau de ganduri sa nu fie o bacterie ceva acolo.
raly
Scris: Friday, May 21, 2010 7:13 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Pai eu zic ca trebuie mers neaparat la dr,el stie intotdeauna ce este mai bine.Se poate sa fie si de la caldura,lui Raul asa i ieseau niste bubbitze mici,mici si rosii in zona obrajorilor,de la caldura care treceau de la sine,insa se poate sa fie si o infectie,mai bine du-te la dr.
monique
Scris: Friday, May 21, 2010 7:22 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Teo are tot asa, are dermatita atopica si trebuie musai si neaparat sa consulti un dermatolog. Nu trec decat cu dermatocorticoizi (care nu tb folositi pe perioade lungi pt ca au efecte secundare multe), asa incat unica solutie ramane expunerea la soare, baile caldute si rapide, creme cosmetice de intretinere si hidratare gen pt tenurile predispuse la asa ceva, hainute doar din bumbac, grija la mancare (doar naturala, fara dulciuri sau diverse chestii din comert), baie cu apa in care s-au fiert tarate de grau...
Perioada de exacerbare este iarna, vara aproape dispar si tragem speranta ca spre sfarsitul primului an de viata sa treaca definitiv.
Si totusi fetita ta ate peste un an... Cand i-au aparut? Si da, e posibil intre timp sa se fi instalat si vreo bacterie, astfel incat primul tratament cred ca va fi un corticoid cu antibiotic.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Friday, May 21, 2010 9:36 AM
Nivel

multumesc mult pentru raspunsuri raly si monique...o sa ma duc cu ea la doctorita pediatra sa ne dea trimitere la un dermatolog.
alexandrabogdan
Scris: Friday, May 21, 2010 7:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
andreea eu zic ca e vb de dermatita atopica. si sara are, dar la ea au fost pe amndoi obrajii. foloseste crema de corp de la a-derama, exomaga se cheama si da-o pe fata.
alexandrabogdan
Scris: Friday, May 21, 2010 7:22 PM
Nivel

andreea eu zic ca e vb de dermatita atopica. si sara are, dar la ea au fost pe amndoi obrajii. foloseste crema de corp de la a-derama, exomaga se cheama, e special pt pielea atopica, si da-o pe fata.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Saturday, May 22, 2010 10:19 AM
Nivel

alexandrabogdan wrote:
andreea eu zic ca e vb de dermatita atopica. si sara are, dar la ea au fost pe amndoi obrajii. foloseste crema de corp de la a-derama, exomaga se cheama, e special pt pielea atopica, si da-o pe fata.

da,dar fetita ta e mica,a mea e mai maricica,sa fie asta?Crema asta de corp o gasesc in farmacii sau la plafar?si cam cat costa?
alexandrabogdan
Scris: Saturday, May 22, 2010 6:57 PM
Nivel

se poate sa apara si la copii mai mari. se gaseste in farmacii si costa 45 sau 47 de lei, un tub de 200 ml
monique
Scris: Sunday, May 23, 2010 7:12 PM
Nivel

Eu folosesc la dus gel avene trixera care costa vreo 700.000 iar pt corp bioderma atoderm pp antirecidiva la 670.000. Poate aparea la orice varsta din ce stiu eu.
koko2008
Scris: Sunday, May 23, 2010 8:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Fuguta fuguta la medic.
Si Eve a avut dermatita atopica.Ii apareau bubite pe ambii obrajori.Ea este si alergica .
monique
Scris: Monday, May 24, 2010 9:24 AM
Nivel

A, da, am uitat sa spun. Si teo are intoleranta la tot ce inseamna lapte praf obisnuit, lactate si branzeturi de vaca sau capra.
ANDREEA&BIANCA
Scris: Monday, May 24, 2010 6:03 PM
Nivel

monique wrote:
A, da, am uitat sa spun. Si teo are intoleranta la tot ce inseamna lapte praf obisnuit, lactate si branzeturi de vaca sau capra.

Cum isi da doctorita seama daca are vreo alergie la ceva?
alexandrabogdan
Scris: Monday, May 24, 2010 6:14 PM
Nivel

dupa simptone si sunt analize de sange specifice pt lapte, pt telina, pt ou ...si cred ca mai sunt si altele. noi suntem cu intoleranta la proteina din lapte
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.