Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Miri, m-ai bagat in sperieti: uite ce ni s-a intampla noua de ieri:
Iri am fost sa facem testul Phadiatop Infant, ce depisteaza eventualele alergii, si i-a luat sange din vena.Matei a fost cuminte foc, de nua scos nici un sunt, uimind pe toata lumea.Inca de dimineata de cand am plecat de acasa,avea 3bubite pe fata:una in spranceana, una pe obraz si una pe frunte.Bubitele sunt rosii, umflate, iara cum, 2 din ele parca sunt usor albui intrun capat.Am suspectat "vizita" furnicilor, pe care le avem de ani de zile si care apar primavara si dispar toamna.
Tot iri i-am controlat urekile lui Matei in pavilion, ca sa il verific d ecojite care nus e iau la baie.Avea ceva cijite si le-am luat cu unghi, fara a rani piela, apoi am sters cu un servetel umed Nivea.La scurt timp o ureke s-a umflat usor, dar mai mult partea din afara, cea care e intoarsa, e rosie toata, si acum, pe partea intoarsa, de azi dimineata i-au aparut multe bubite mici cu cap alb.
Aveti idee ce poate fi?
Matei e putin somnoros, dar banuiesc ca de la vreme combinat cu Peritolul zilnic, in rest e vesel, nu are febra, mananca.
Poate fi ceva contagios?Mi-e teama si pentru sarcina mea, ca in cazul rebeolei ar trebui sa intrerup sarcina, nu?Si la medic nu pot merge, ca nu e in Bucuresti ... |

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Stelute,pot sa-ti spun sigur ca nu e rubeola,dar daca e o alta boala contagioasa...va trebui sa mai astepti un pic sa vezi daca mai apar si alte bubite,avind in vedere ca Matei are un teren mai sensibil! Uite cum e eruptia din rubeola(sper sa se vada ceva ) Miri attached the following image(s):

|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Miri, multumesc....tocmai am vb cu Capraru.Mi-a spus sa ma intrnez de urgenta cu Matei luni dimineata pentru investigatii, ca el vine in Bucuresti abia la sfarsitul saptamanii viitoare.Iar eu, ca tampita, nu l-am intrebat daca pot trece in Campina pe la dansul in week-end, sa vada copilul ...
Mi-a spus sa ma internez la Institutul OMC Prof Rusescu din Lacul tei...a auzit cineva de spitalul asta?Numele unui emdic bun cica este DR.Ciofu Carmen... |