Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Fetelor, hai ca ne-am procopsit cu altceva. Ne-au aparut bubite pe rosii pe obrajori, talpite, picioruse si brate. Nu se scarpina.
Ieri i-am dat o bucatica de portocala? Si putin cascaval. Sa fie vreo alergie? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Roxanel wrote:Fetelor, hai ca ne-am procopsit cu altceva. Ne-au aparut bubite pe rosii pe obrajori, talpite, picioruse si brate. Nu se scarpina. Ieri i-am dat o bucatica de portocala? Si putin cascaval. Sa fie vreo alergie? Sa nu fie vreo boala de-a copilariei. Alergiile din cate stiam eu nu se manifesta chiar peste tot. Mai bine cheama pediatru urgent. Rvin cu o adaugire ca am vazut si topicul celelalt deschis azi de tine. Cauta pe la bolile copilariei ca daca imi aduc aminte bine din ce am citit albeata aceea din gura si bubitele rosii pe tot corpul sunt simptome ale aceleasi boli(pojar sau varicela). nu mai stiu exact si scuza-ma ca nu caut, dar sunt prea obostita acum. |
|
| Ma duc maine la prima ora la doctor ... aici nu e cu pediatru ca la noi. Doar daca te trimite medicul de familie |
|
| Roxanel wrote:Ma duc maine la prima ora la doctor ... aici nu e cu pediatru ca la noi. Doar daca te trimite medicul de familie Asa sa faci ca mie imi face impresia a ceva grav. Febra ti-a facut pana acum? |
|
| MNiko wrote: Asa sa faci ca mie imi face impresia a ceva grav. Febra ti-a facut pana acum?
Nu. Febra am avut acum o saptamana cand am avut amigdalita. |
|
| Roxanel wrote:
Nu. Febra am avut acum o saptamana cand am avut amigdalita.
De obicei apare si febra ridicata la bolile contagioase. M-am uitat putin si mi se pare apropiat de pojar. Uite citeste un pic aici despre pojar |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel, imi pare rau sa aud ca aveti probleme... Semnele pe care le descrii seamana cu o alergie, dar ar trebui sa fie pruriginoase, in acest caz(adica sa o deranjeze si sa se scarpine!In plus, alergia apare pe fata, trunchi ,membre... Cate zile a facut Antonia febra, si cat timp a trecut de la ultimul puseu febril? Sa nu fie , totusi, una din bolile copilariei! Asteptam vesti!Bune, daca se poate! |
|
| Febra a facut o singura zi. Ultimul puseu febril a fost acum 2 saptamani.
Bubite avem mai peste tot. Pe obrajori, pe talpite, pe brate in exterior, un pic pe piept sus la baza gatului, pe picioruse.
Fetelor multumesc. Sper sa fie numai o iritatie ceva, alergie, in nici un caz bolile copilariei. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| E destul de mare distanta intre puseul febril si eruptie...poate aveti noroc si e doar o alergie! Multa sanatate Antoniei! |
|
| Da, Miri are dreptate. Cam mare distanta. Mergeti maine la doctor si asteptam vesti buna. Sanatate multa. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Roxanel wrote:Ma duc maine la prima ora la doctor ... aici nu e cu pediatru ca la noi. Doar daca te trimite medicul de familie
Roxanel multa sanatate si sa scapati cat mai repede de aceste probleme.Nici aici nu aveam pediatru doar medic de familie daca stateam dupa el la experienta lui nu prea aveam incredere, dar m-am inscris la un pediatru particular si acum am si medic pediatru.Mai cauta ar trebui sa existe si nu cred ca te obliga cineva sa nu te inscrii.Multa bafta. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Roxanel, cum e Antonia ? Ati fost la medic ? Sanatate multa, puiutz ! |
|
| Mergem astazi la 11.30
Dupa ce am mai citit pare a fi un pojarel. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multa sanatate! Da, daca intr-adevar e o boala a copilariei, atunci rubeola e... ca asta se manifesta cel mai usor. |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| off pui mic sa te faci cat mai repede bine te pupam dulce |
|
|