|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/25/2006 Mesaje: 137
| Buna, baiatul nostru are pe mana dreapta de vreo 2 saptamini niste bubite mici, ce seamana cu niste negi, unele (nu toate) au un mic punct negru. Initial nu le-am dat importanta, am dat cu cremele obisnuite, Cicatrizin, insa se pare ca se intind si uneori il maninca, ba chiar s-a format o mica aglomeratie. Evolutia e lenta insa deja incep sa ma ingrijorez. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ce ati folosit? Problema e ca nu cunosc nici un dermatolog bun pt copii in Iasi. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Alex a facut acum cativa ani in urma niste bubitze ciudate pe manutze pentru ca ma ajuta la spalat vase in chiuveta. Adica ea se balacea dar vroia si detergent, eu si cand m-am trezit cu bubitzele nu stiam de unde le are. La medicul de familie mi-a spus imediat ca-s de la sapun-detergent. Poate si la voi este o alergie de contact, il speli cu un sapun anume sau a avut el acces la anumite substante. Alergia de contact ar fi cea mai usoara "boala", dispare cand copilul nu mai atinge respectivul produs. |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Intreb eu un coleg de-al meu despre un dermatolog din iasi si.ti scriu mai pe seara. |
| Si noi ne-am gindit la ceva in sens alergic, mai ales ca baiatul cind era mic a avut dermatita atopica (de la 6 luni pina la 2 ani). Ciudat e ca apare doar la o mana, nu si la cealalta. Monique, astept detalii, multumesc, |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| merge la gradi si doarme acolo? e posibil sa fie vreun stafilococ cutanat. intreaba si medicul de familie pana la dermatolog. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| sau scabie... nu are mancarimi noaptea? |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pot fi negi, alergie, iritatie, orice ne dam noi cu parerea. Pana nu il vede un doctor, de preferinta dermatolog, nu vei sti ce este si cu ce sa-l tratezi. |

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Dna Dr Suditu de la policlinica baneara sau policlinica galata. Sper sa fi inteles bine si sa-ti fie de folos informatia. Sanatate multa! |
| Multumesc mult! la inceputul sapt. viitoare poate mergem la aceasta dna dr. sa il vada. Sper ca e vorba de un cabinet particular, caci la acestea de la stat nu stam, stilul acela cu intra cine vrea, nu se respecta programarile nu il pot suferi. Am sa caut detalii pe net. |
|
| din pacate, dna dr. Suditu nu era disponibila (program ocupat, apoi conced), asa ca am ajuns la dna dr. Zbranca de la Roderma. Cica ar fi o ciuperca asociata cu o dermatita si ne-a dat o crema, plus un sirop Claritin (banuiesc ca se gindeste si la o alergie). Speram sa ne fie bine. "Un Paste cit mai linistit tuturor"! |
|
|