bubite pe mana
Subiectul anterior · Subiectul urmator
andrada74
Scris: Thursday, March 25, 2010 8:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/25/2006
Buna, baiatul nostru are pe mana dreapta de vreo 2 saptamini niste bubite mici, ce seamana cu niste negi, unele (nu toate) au un mic punct negru. Initial nu le-am dat importanta, am dat cu cremele obisnuite, Cicatrizin, insa se pare ca se intind si uneori il maninca, ba chiar s-a format o mica aglomeratie. Evolutia e lenta insa deja incep sa ma ingrijorez. S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? Ce ati folosit?
Problema e ca nu cunosc nici un dermatolog bun pt copii in Iasi.
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, March 25, 2010 8:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
Alex a facut acum cativa ani in urma niste bubitze ciudate pe manutze pentru ca ma ajuta la spalat vase in chiuveta. Adica ea se balacea dar vroia si detergent, eu fool si cand m-am trezit cu bubitzele nu stiam de unde le are. La medicul de familie mi-a spus imediat ca-s de la sapun-detergent.
Poate si la voi este o alergie de contact, il speli cu un sapun anume sau a avut el acces la anumite substante. Alergia de contact ar fi cea mai usoara "boala", dispare cand copilul nu mai atinge respectivul produs.
monique
Scris: Thursday, March 25, 2010 11:01 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Intreb eu un coleg de-al meu despre un dermatolog din iasi si.ti scriu mai pe seara.
andrada74
Scris: Thursday, March 25, 2010 11:34 AM
Nivel

Si noi ne-am gindit la ceva in sens alergic, mai ales ca baiatul cind era mic a avut dermatita atopica (de la 6 luni pina la 2 ani). Ciudat e ca apare doar la o mana, nu si la cealalta.
Monique, astept detalii, multumesc,
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 25, 2010 12:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
merge la gradi si doarme acolo? e posibil sa fie vreun stafilococ cutanat. intreaba si medicul de familie pana la dermatolog.
vanina
Scris: Thursday, March 25, 2010 1:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/19/2008
sau scabie... nu are mancarimi noaptea?
delfinasa
Scris: Thursday, March 25, 2010 4:05 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pot fi negi, alergie, iritatie, orice ne dam noi cu parerea. Pana nu il vede un doctor, de preferinta dermatolog, nu vei sti ce este si cu ce sa-l tratezi.
monique
Scris: Thursday, March 25, 2010 5:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Dna Dr Suditu de la policlinica baneara sau policlinica galata. Sper sa fi inteles bine si sa-ti fie de folos informatia. Sanatate multa!pupici
andrada74
Scris: Friday, March 26, 2010 8:33 PM
Nivel

Multumesc mult! la inceputul sapt. viitoare poate mergem la aceasta dna dr. sa il vada. Sper ca e vorba de un cabinet particular, caci la acestea de la stat nu stam, stilul acela cu intra cine vrea, nu se respecta programarile nu il pot suferi. Am sa caut detalii pe net.
andrada74
Scris: Thursday, April 1, 2010 6:12 PM
Nivel

din pacate, dna dr. Suditu nu era disponibila (program ocupat, apoi conced), asa ca am ajuns la dna dr. Zbranca de la Roderma. Cica ar fi o ciuperca asociata cu o dermatita si ne-a dat o crema, plus un sirop Claritin (banuiesc ca se gindeste si la o alergie). Speram sa ne fie bine. "Un Paste cit mai linistit tuturor"!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.