Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| Eu stau la 50 km de Brussels, in Gent, si aici e frumos de vizitat, e tot un oras turistic... Din pacate nu am poze pe laptop (sunt toate pe calculator, care s-a stricat... ) sper sa-l poata repara ca sa le recuperez. Daca nu e tare aiurea, va dati seama atatea amintiri pierdute... |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Claudia,du calculatorul la cineva care se pricepe,e posibil ca pozele sa se poata recupera |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| E frumoasa Belgia , Bruxelles -ul in special ! Am si eu cateva foto, dar nu sunt digitale ! Sunt pe suport de hartie . Dar e interesant ! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| sami wrote:super pozele din Brussel,dar,sincer,realitatea e mult mai frumoasa si interesanta,in poze nu poti sa surprinzi cum trebuia senzatia pe care o ai cand treci pe langa atatea lucruri frumoase am dreptate,Teos?
Sigur ca ai dreptate. Nu poti fotografia chiar totul. |
|

| sami wrote:Claudia,du calculatorul la cineva care se pricepe,e posibil ca pozele sa se poata recupera
Da, sotul meu l-a dus la un magazin de calculatoare. Acum asteptam verdictul! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Sunt atat de impresionata ...ca am ramas fara cuvinte.
Poate ar fi mai bine ca in loc sa ma duc in tara in concediu , sa ma duc in fiecare vara tot in alt loc si sa-mi bucur ochii. |
|

| avem si noi cateva poze de la bruxelles, din zona Garii de Nord. in spate se vede turnul cu ceas, care a fost construit in 1830, an in care s-a intemeit si Belgia.

din pacate acest turn este dominat de zgarie norii ce s-au construit in jurul lui
 |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Foarte frumos Claudia! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| intr-adevar, e foarte frumos orasul |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| |
|

| Bruxelles - a fost dragoste la prima vedere. Un oras minunat, cu stradute cochete si curate, case cu flori, verdeata peste tot. Sa va prezint in imagini experienta mea aici:
Cartierul in care am fost cazati:

Parlamentul european, a carui piata a fost construita deasupra sinelor de tren:

Palatul Regal si parcul regal:
 Prin Bruxelles:
 O esplanada in renovare
 Piata mare cu Primaria, Casa regelui (de fapt casa in care se strangeau taxele pentru regele Spaniei care stapanea Belgia si Olanda prin sec XIII - XV), Casele mestesugarilor si Palatul Burbonilor Primaria
 Palatul Burbonilor
Casele mestesugarilor - sunt 6 la numar pe de o parte si alta a primariei
 Casa regelui in care sunt pastrate cele peste 800 de costume ale lui Manekenn pis (pun poza mai incolo)
 Pe aleea spre Manekenn pis mai este si un monument al unui muribund pe care toata lumea il atinge pentru noroc
 Artisti
 Simbolul orasului Manekenn pis - baietelul pisorcos, imbracat in fiecare zi altfel. Seara este dezbracat. Sunt mai multe legende, cum ca ar fi un baietel care a salvat orasjul facand pipi peste fitilul aprins de olandezi sa distruga orasul, sau ca e un baietel disparut de acasa si pe care tatal l-a gasit prin padure in pozitia asta. Oricare ar fi adevarul, a ajuns foarte cunoscut, iar statuia sa a fost furata de cateva ori, si nu totdeauna recuperata.

Piata mare vazuta noaptea: Lumea se aduna in piata si sta pe jos, asteptand sa se aprinda luminile la primarie si celelalte cladiri. E superb momentul!

Cam asta a fost aventura noastra belgiana.
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumoasa aventura voastra belgiana! |
|

| Scuze, uitasem de Atomium (desi acolo am avut o experienta pe care n-ar trebui sa o uit - ni s-a furat gps-ul din masina - pus destul de bine in torpedou )
 In interior
 Pe scara rulanta dintre doua bile
 Alte bile sunt unite cu scari
 Intr-o parcare interioara din parc am vazut si o expozitie de masini vechi

Am vrut sa mergem si la Planetariu, dar era inchis pebtru implementarea unui nou sistem digital. Se va deschide in noiembrie 2009.
|
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| frumos
Dana,ai atins monumentul,ti-ai pus o dorinta? |
|

| sami wrote:frumos Dana,ai atins monumentul,ti-ai pus o dorinta?
Da, dar daca ma crezi, am uitat ce dorinta mi-am pus |
|
|