Oanaiuliana wrote: Eu nu am luat absolut nimic. De când ma știu îmi vine după 13 zile de la ovulatie...hai maxim 14....
Atunci mai asteapta poate ai ramas🙏🏻. Am vazut ca ai scris ca iei duphaston din ziua 3. Duphaston-ul nu inhiba ovulatia si dinaia se dupa ce ovulezi sau? Intreb pt ca nu stiu exact... Am luat si eu duphaston prima data luna trecuta, mi-a dat medicul dupa ovulatie.. si nu stiu exact care ii rolul lui... si luna asta la cm parca a fost putin mai abundent si chiar in ziua 8 ceea ce nu mi s a mai intamplat, am mai avut spotting rosu deschis la culoare in mucus.. nu mult dar era... E normal?
TTC Mai 2020
Analize hormonale, culturi, PAP ok Amh 2.89 HSG ok Histero - scoatere un polip uter
Tratament: profecund ino Duphaston dupa ovulatie 10 zile.
Sot normospermie - dar la limita inferioara.
|
Oanaiuliana wrote: Testul se încăpățânează sa rămână negativ. Am făcut dr max de 10. Si totuși semne ca vine menstruația nu am deloc deloc. Ce ar putea provoca întârzierea menstruației atâta timp cât ovulatia s-a produs 100 %? Adica știu din cauza fazei foliculare se poate dereglat ciclul și sa apară întârzieri, dar odată ce ovulatia s-a produs de obicei faza luteala e 12-14 zile ...eu sunt 15 dpo azi ..și nimic. Oricum testul de azi nu m-a dezamăgit pentru ca eu sunt sigura ca e ceva acolo
Si eu am patit asa acum 2 luni, ovulatie confirmata ecografic in z 14 si cm a fost de 32 zile...desi n am nicio problema hormonal si nu mi intarzie de obicei, am luat luna aia de cm ceva naturiste dupa capul meu gen tinctura branca ursului, cretisoara, mladite de zmeur si de acolo a fost intarzierea..
TTC Mai 2020
Analize hormonale, culturi, PAP ok Amh 2.89 HSG ok Histero - scoatere un polip uter
|
Hei fetelor
Voi v-ati facut analizele pentru ureaplasma si mycoplasma? Daca cumva exista bacteriile astea e posibil sa impiedice instalarea sarcinii? Eu am observat ca nu le am facute doar pe astea 2, si am citit ca ar putea fi o cauza de infertilitate...Daca ati avut, ce tratament ati luat pentru ele?
TTC Mai 2020
|
Multumesc de raspuns. Ma tot gandesc acuma la tratamentu ala de la histero sa nu fie ceva o problema de implantare din cauza ca poate am ceva la uter, inflamatie sau ceva..21 de zile de antibiotic e mult...plus cycloproginova pe ciclu urmator din ziua 1. Am facut interventia in iarna la clinica lu Withoulkas din Bucuresti. Doar ca nu mi-a scris ca ar fi fost altceva in afara de polip..acuma daca l-as intreba cu siguranata nu si-ar mai aminti despre ce e vorba.. Nu stiu ce sa cred.. dupa tratamentu dat ce ziceti ca ar fi vorba de o endometrita sau tratamentul depinde de la doctor la doctor? Cele care ati facut histero pentru polip ce tratament ati primit dupa?
TTC Mai 2020
|
Buna. TTC Mai 2020 Am facut toate analizele hormonale ziua 3. AMH - 2.89 Estradiol - 145 FSH - 6.56 LH - 6.26 Progesteron - 0.51 Prolactina - 378 FT4 - 17.2 T3 - 1.8 TSH - 2.49 25-OH vit.D - 44.5 CA-125 - 8.13 Sunt ok? Plus HSG care a iesit ok, doar ca s-a descoperit un polip in uter. Am facut histeroscopie operatorie si s-a scos polipul. Doar ca dupa histero am primit repaus sexual plus antibiotic timp de 21 de zile..dupa care la urmatorul ciclu a trebuit sa iau AC din ziua 1-13...desi pe epicriza scria ca a fost doar extractie de polip, citind experientele voastre mi se pare ca a fost mai mult decat un polip..Poate ceva endometrita..??!!!
Sotul ok, la limita inferioara cu mobilitatea si nr. de speramtozoizi.
TTC Mai 2020
|
Maria.mmh wrote:Daca sunt fete care vor sa se inscrie pe listuta sa se anunte
Eu🙋🏻♀️
TTC Mai 2020
|