Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Nu a mai intrat nimeni pe aici ..... ce se intampla ,nu brodeaza nimeni tablouri cu panglica? Mie imi place foarte mult dar nu am curaj ,am cautat cursuri pe internet pentru broderie cu panglica si nu am gasit.Asadar, lucrreaza cineva in tehnica aceasta? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/21/2013 Mesaje: 1
| buna fetelor, daca vreti sa lucrati in funda, nu este greu, numai ca trebuie sa ai imaginatie si indemanare. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| delfin wrote:Nu a mai intrat nimeni pe aici ..... ce se intampla ,nu brodeaza nimeni tablouri cu panglica? Mie imi place foarte mult dar nu am curaj ,am cautat cursuri pe internet pentru broderie cu panglica si nu am gasit.Asadar, lucrreaza cineva in tehnica aceasta?
Ciao DELFIN Sa lucrezi cu panglica nu e dificil,dar exista o regula clara a punctelor care trebue facuta,daca nu cunosti punclul atunci petalele si frunzele florilor nu vor arata cat mai aproape de original.... Eu nu pot sa deschid link-urile care le-am expus aici ptr ca pc meu e foarte lent si se blochiaza,nu stiu daca am expus ceva si cu tehnica de lucru-puncte.. Daca vrei ma poti contacta pe mail si iti dau tot ce tu ai nevoie..
marimar23mm@hotmail.it marimar23m@yahoo.it facebook marimar mariana -vezi ca am doua cu acelasi nume facebook Bambole di stoffa am fb si pagina (imi place) facebook moise mariana
Ciao fetelor |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Marimar , ce faci , ai primit e-mailul de la mine ? .Nu pot intra pe facebook la adresele pe ca le-i lasat aici |