|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| Aceasta rehnica e foarte simpla dar foarte frumoasa,se pot lucra cel mai mult tablouri sa vedem despre ce e vorba,ptr prima data va expun cateva foto apoi revin cu detalii si puncte de lucru......urmariti acest material si reveniti cu intrebari,comentarii,foto de lucrari........ marimar23m attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| nu am ce sa mai spun decat SUPERBE. |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumuseti! |
Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| wow!cat de frumoase sunt! |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| ligia27 wrote:nu am ce sa mai spun decat SUPERBE. Si eu spun la fel ,multumim. Poti sa ne mai arati daca mai ai Marimar |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Superbe!!!!Multumim! |
| ligia27 wrote:nu am ce sa mai spun decat SUPERBE.
Ligia si inca nu ai vazut nimic..............urmarestema..... marimar23m attached the following image(s):
|
| Nicoleta C wrote:Si eu spun la fel ,multumim. Poti sa ne mai arati daca mai ai Marimar
Sigur Niko marimar23m attached the following image(s):
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Tot de la rusi? extrordinare rusoaicele astea! cata rabdare si indemanare trebuie sa aiba!!!...ceva asemanator am vazut cand eram micuta{acum 40 de ani} din paie de grau lipite intre ele sau din betele galbene de la firul de porumb tot decupate si lipite pe o paza neagra si asezate in rama. Sigur nu aveau aceeasi finete ca cele din matase dar erau dragute si ele. |
|
arta,eleganta,frumusete.........
http://www.youtube.com/watch?v=f60s6h7hGEE&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=lqnuSjf5YUM&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=RLsYFPn8lBY&feature=related |
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Sunt minunate brooderiile din panglica , dar este cineva care a reusit sa invete arta asta? |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| am mai vazut lucrari din astea pe saiturile rusesti.Sa stiti ca la ei copii la scoala incep sa invete lucru de mina,chiar si margelitul. superbe lucrari |
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Eu stiu pe cineva care are o toneta la noi in oras si vinde lucruri facute de mana,tricotate crosetate,origami,quillting,tot felul de lucruri printre care si broderie cu panglica.Cand trec pe acolo,ma iau de vorba cu doamna si ea tricoteaza,croseteaza in continuu... |
|
| andrushka wrote:Eu stiu pe cineva care are o toneta la noi in oras si vinde lucruri facute de mana,tricotate crosetate,origami,quillting,tot felul de lucruri printre care si broderie cu panglica.Cand trec pe acolo,ma iau de vorba cu doamna si ea tricoteaza,croseteaza in continuu...
cine vrea poate.......pe cine nu-l intereseaza priveste si clica mai departe..... |
|
|