Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| A inceput sa ma intereseze si broderia,ca sa mai infrumusetez cate ceva,am descarcat cetava carti,daca doreste cineva |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Carla, eu as dori cartile te rog, cum sa intru in posesia lor? |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Carla unde esti ? avem nevoie de ajutorul tau ! |
|
Inregistrat: 8/13/2010 Mesaje: 2365
| Carla, as dori si eu cartile, daca se poate... Mersi din suflet! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Eu nu vreau carti ci modele,aici nu am gasit mai nimic prin magazine.Nu conteaza daca sunt modele ptr masina sau manuale fiindca ma pricep la amandoua. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Fetele, se pricepe cineva la brodat artistic pe aici?Vreau sa fac niste naproane brodate pentru mesele de Paste,Craciun si ma interesau sfaturi privind broderia artistica.Am mai brodat prin scoala generala la lucru manual si cateva fete de perna pentru fii-mea cand era bebe, in rest ... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/23/2013 Mesaje: 13
| imi place broderia... am facut si eu de mana un pic de broderie artistica, dar acum nu prea mai reusesc sa gasesc timp pentru lucrul manual... cand am luat motul finutei am apelat la broderie profesionala pentru un cadou personalizat care a iesit superb... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| buna ziua ,vreau sa va rog sa mi spune ti cum sa imi fac eu singura o ie (de la inceput pina la sfirsit)cu toate detaliile (stiu sa lucrez goblen si cred ca m as decurca) va multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/7/2014 Mesaje: 1
| Producem ii traditionale pentru copii, rochite pentru fetite, 100% brodate manual. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/26/2010 Mesaje: 265
| cum pun un videoclip,nu ma pricep am vrut sa va arat un aparat pentru brodat arata ca un pix gol pe dinauntru si in varf are un ac cu gaura pe mijloc si ata trece prin acel pix pana in varf si lucrul doar il impungi cu acul se se coase dar nu stiu cum ii spune la aparat si unde il gasesc ,ei ii spun aguja magica,am gasit poze,VA ROG STITI UNDE IL GASESC sandokan08ionut attached the following image(s):
|
|
|