Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Un tutorial pentru brodat la masina...am zis ca ma apuc si de asta... Mi se pare usor si rezultate dragute...poate mai demodate zic eu, voi ce credeti, se mai folosesc mileuri din astea?? Sau fete de perna asa?
http://www.s-embroidery.com/tutorials/36-cutwork-lace-doily-tutorial.html |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| de ce nu?sunt foarte frumoase mai ales ptr cine stie sa le faca si sa le aprecize.niste fete de perna ar arata foarte bine spor la lucru
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| delfinasa wrote:Vad ca mai sunteti amatoare de broderie manuala si, pentru ca de curand am descoperit si eu aceasta arta de care m-am indragostit imediat, mi-am luat niste carti cu explicatii foarte bune si o sa pun treptat instructiuni cu modele de baza si...sa ne vedem la treaba  .
Buna ziua,
ve rog frumos daca se poate sa mi trimiteti si mie cartile cu explicatiile pe aceasta adresa de e mail: ana.a3952@gmail.com, pentru ca de aici nu le pot descarca. va multumesc din suflet, cu respect, Ana |
|
| Ana wrote:Multumim mult Delfinasa le-am salvat pe toate,am si eu o paturica lucrata asa am sa o caut si am so postez
Buna ziua, va rog frumos sa mi spuneti cum ati reusit sa salvati materialele postate de Delfinasa pentru ca eu nu reusesc.
va multumesc, o zi minunata si binecuvantata va doresc! Ana |
|
| Ana wrote:Si paturica care am lucrat-o eu 
buna ziua, foarte frumoasa paturica. felicitari! |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Ana, nu se pot downloda carti sau altceva de pe acest site, presupun ca a fost scanata si atasata aici. Poti doar salva imaginile, ca pe orice imagine de altfel, dai click pe imagine si astepti sa se mareasca apoi o salvezi in calculatorul tau cu "save as". |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| Si daca tot aveam o perna de saten care n-avea nimic am zis sa incerc si eu o broderie manuala si iata ce a iesit .

|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumusete a iesit !Felicitari esti tare priceputa ! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Mare melisa felicitari e superba
|
|

Inregistrat: 6/4/2009 Mesaje: 62
| Multumesc . E plina de greseli pt ca e prima dar pe parcurs o sa ma straduiesc sa fie si mai frumoase. |
|
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
| prima mea broderie cu masina liniara

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
mai am inca una facuta, dar tb sa descarc pozele din aparatul foto |
|
| mara te pricepi bine la toate.spor mult in continuare. mare melisa wawwwwwwwwwww |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| melisa e tare frumoasa.Mara,pentru prima broderie |
|
Inregistrat: 7/2/2011 Mesaje: 43
| multumesc.da, incerc sa fac de toate.imi place tare mult lucrul de mana |
|
Inregistrat: 4/21/2012 Mesaje: 1
| Daca cineva este interesat/a cautam expert in design broderie(wilcom EmbroideryStudio) pentru colaborare pe termen nelimitat.Cerem si oferim seriozitate maxima.Va rugam contactati-ne la viorel_alexandru83@yahoo.com |
|
|